Anyós kérdés. Párom az anyjával együtt nyög hitelt. A probléma, hogy ez egyszobás lakás és az anyja lakja 100%-ban. Hogy tudassa az anyjával, hogy mi is szeretnénk ott lenni? Másik, ti párotoknak az anyja milyen gyakran hívogatja a felnőtt gyerekét?
Ezt nem értem, egy egyszobás lakásban akartok élni hárman azért, mert közösen fizetik a hitelt? Bár ha neked jó lenne...
Hívogatni nem szokta a férjemet az anyósom, mert együtt élünk egy nagy családi ház két lakásában, szóval amikor akar, átjön és kérdez :-) hát ez sem sokkal jobb mintha egy nap ezerszer hívná... egyébként érdekes, de engem nem zavar, mert jól kijövünk, sokat segítünk egymáson.
Mivan? 1szobás lakásba akarsz te is beköltözni a pároddal? hová? A ruhásszekrénybe?
menjetek albérletbe.
A férjem naponta felhívja az anyját,várja meg amíg az hívja őt, idős asszony tudni akarja, hogy jól van-e. ez teljesen normális
Kérdés az,hogy milyen hitelt nyögnek közösen??
Mert ha olyat amit mindketten feléltek vagyis mindketten kaptak a hitelből akkor jogos az is,hogy közösen fizessék vissza.
Írod,hogy 1 szobás a lakás.Mégis hogy akartok ott lenni?Feltételezem,hogy felmehetsz a lakásba,nem dob ki téged.Feltételezem,hogy van egy fotel vagy szék ahová te is le tudsz ülni.Végül is ezt nem igazán értem,hogy ti is ott akartok lenni?Hogy? Úgy hogy,ott szexelni vagy 1-2 napot kettesben eltölteni??Akkor az anyja hova menjen??Így ez is érthető,hogy ezt nem tudjátok megoldani.
Hogy milyen gyakran hívogatja az anyós a páromat??
Hetente kétszer beszélgetnek telefonon.szerdán és vasárnap.De nálunk ez érthető,hiszen majdnem 2000 km-re lakunk tőle.
pár házzal arrébb lakik anyós és akkor hívja ha valamit akar de egyébként napi szinten átjön, engem ez nem zavar sokszor én hívom át, mert néha jó mikor ő babázik én pedig tudom csinálni a dolgom vagy a boltba elugrok
1 szoba 1 szoba, jaj de felháborodtak sokan, meglehet oldani, hogy 3 lakjanak ott, ha nagy a szoba akkor lehet venni térelválasztó fala és máris van két kis szoba, vagy ha elég magas akkor garzon
ma 11:44
Már bocsika,de miből gondolod hogy az az 1 szoba is nagy szoba?? Apám is 1 szobás lakásban él.A szoba mindössze 2*3-vagyis 6 nm-es.Ha ebbe még válaszfalat s rakna az ember akkor állva aludna mindenki.
De látom pontozni nagyon letudjátok azokat akik szerint nem helyes 1 szobában bezsúfolni magunkat (nem rád gondoltam a pontozással kapcsolatban ma 11:44-es)
Én azt mondom,hogy ha 2 fiatal össze akar költözni,és nincs meg a megfelelő lehetőség,akkor ne menjünk már egy kis lukba a másik nyakára,hanem gyűjtsünk pénzt albérletre.Őszintén.Én sem örülnék ha 1 szobás lakásban élnék,és a nyakamban lihegnének.Amúgy is nehéz megszokni a másikat,de helyhiány mellett egyenesen katasztrófa lenne.
ma 11:53
azt írtam, hogy HA NAGY a szoba
Amúgy meg nem véletlenül fizetik közösen azt a hitelt, gondolom közösen is költötték el
A kérdező meg nem az egy szobán van kiakadva, mert mint írta ő oda költözne és ezt kéne tudatni a mamával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!