Anyós kérdés. Párom az anyjával együtt nyög hitelt. A probléma, hogy ez egyszobás lakás és az anyja lakja 100%-ban. Hogy tudassa az anyjával, hogy mi is szeretnénk ott lenni? Másik, ti párotoknak az anyja milyen gyakran hívogatja a felnőtt gyerekét?
Ez a párod és az anyja dolga. apárod fizetheti a hitelt, alakást úgyis ő örökli, de ehhez neked az ég világon semmi közöd.
Ne erre bazírozz, hanem keressetek önállóan megoldást
Bocsánat a késői válaszadásért! Jahh és az anyóspajtás 50 éves, tehát még akár egy új kapcsolatot is kereshetne magának.
Nem tudom biztos bennem is van hiba, de azért a saját szüleim helyzetét is nézem. Párom ott lakik velünk, anyja ott lakik abban a lakásban amit ketten fizetnek. A családom csak ad. Az anyja még egy ebédre se hívott fel minket. Nem tartom igazságosnak, hogy egyik oldalról mindent, a másik oldalról semmit. Sőt!
ez nem igazságosság kérdése. És aki ad az ne méricskélje, hogy más mit ad, vagy nem,mert akkormár az nem őszinte adás.
Nem a te dolgod, hogy a párod hogyan oldja ezt meg az anyjával. Az ő dolguk.
Először is a pároddal kell ezt megbeszélni, aztán az anyjával. A fő kérdés az, hogy az anyja TÉNYLEG nem tudná fizetni egyedül? Ha tudná, akkor nincs kérdés. Ha nem , akkor baj van :-( A hitelt együtt vették fel, a párod is adóstárs. Ha nem fizeti az anyukája, akkor le fogják tiltani a párod fizetéséből. Arról nem beszélve, hogy ha viszi a bank a házat, akkor senki nem örököl.
Verheted az asztalt, hogy "ő már nem lakik ott, oldja meg az anyja", csak ettől nem lesz jobb.
Külön-külön vettek fel pénzt. Próbált már beszélni vele. A válasz erre az volt, hogy mártírkodva visszakérdezett, hogy kiakarod rakni anyádat?! Persze, hogy nem. De néha legalább hétvégére haza utazhatna, ha a szektára van évi 120 ezer forintja erre is lehetne. És van lekötött pénze is. Megoldhatná ha akarná. Nem akarásnak meg...
De így tényleg nem lehet, hogy fizet a párom oda úgy hogy nem tudunk soha ott lenni, a mi közös jövőnkre meg nincs már miből félrerakni. Úgy hogy ugye nálunk lakik.
Múlt hónapban nem kapott fizut, anyjának se volt pénze, én adtam. Nekem ahhoz semmi közöm, mégis a párom néztem. Akkor az anyja miért nem kerített elő, hiszen ő lakik benne, neki is épp olyan fontos kéne hogy legyen, hogy ki legyen fizetve, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!