Anyós kérdés. Párom az anyjával együtt nyög hitelt. A probléma, hogy ez egyszobás lakás és az anyja lakja 100%-ban. Hogy tudassa az anyjával, hogy mi is szeretnénk ott lenni? Másik, ti párotoknak az anyja milyen gyakran hívogatja a felnőtt gyerekét?
Szerintem van tulajdonrész. 4 milliót nem hiszem hogy kapott volna, ha nincs semmi a nevén.
Ez elég patt helyzet :-(
Ha úgysem tartjátok a kapcsolatot, mondjátok anyukának hogy a fiát kirúgták. Kíváncsi vagyok, mit lép erre.
na látom még egy szuper leendő anyós!!!
és csodálkoznak az ilyen jellegű kérdéseken meg vicceken.
készülj ha lesznek majd gyerekek,akkor fog igazán szarul esni ha le sem sz. ja hogy van e valami gondotok.
Párom ebben reménykedik, hogy majd megváltoztatja őt, majd milyen szuper nagyi lesz. Na persze. Adja Isten, de kutyából nem lesz szalonna. Amikor váltak párom szülei először az apjával akart maradni, vajon miért?! Na mindegy ez a múlt, remélem hamar megoldódik és már csak a kettőnk jövőépítgetésére kell koncentrálni majd.
Minden esetre köszönöm az eddigi hozzászólásokat, persze a negatívakat is átgondolom. Bár aki nincs ebbe a helyzetbe könnyen tör a másik feje felett pálcát.
a haszonélvezet az erősebb én úgy tudom.
tehát ha akarja a fia kirakhatná a mamit,gondolom erre megvan a jogi kacskaringó.
de fene sem tudja jó -e belemenni ilyen dologba,meg belemenne e a saját anyjával.
Kérdező se a párodnak se az anyának nem érdeke hogy neked tulajdon részed legyen ha szakítasz a pároddal ő menne az anyához minek kevernének téged bele a tulajdon részbe.
Tudom közös jövő.... de neked a a házasság után se lenne közöd a lakáshoz szóval a biztos lakhatást nem fogják kockáztatni.
Mielőtt bármit terveznél hivatalos papírokat nézd át ne a párod elmondására hagyatkozz.
Tudod mekkora összeget vett fel, meddig fizet, biztos haszonélvezete van?
Amúgy ha el is megy onnan ti azt a lakást eladni és a pénzből nagyobbat venni úgy se tudtok mert az anyósé az egész állítólag 1 szobás lakásba akarsz gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!