Anyós probléma; mit tegyek, hogy mindenkinek jó legyen?
El ne válj, könyörgöm!!!!!!
Ezért?
(Tudod, én sem vagyok elég jó az anyósnak, épp azért, mert nincs diplomám, pedig az náluk alap lenne...)
Gondolom, rosszul esik anyósodnak, hogy a fia önálló életet él.
Hagyd figyelmen kívül a kedves mamát.
Ne hagyd, hogy beleszóljon a gyereknevelésbe.
Nem kötelességed odamenni üünepelni ha boldogság, családi együttlét címszó alatt megaláznak s folyton ideges leszel csak tőlük. Akkor járjon oda a féjed a babával, ha pedig megint ellened hergelik a picit akkor legközelebb már ő se megy csak apuka.
Idővel észreveszi, hogy vagy hagyja a fenébe őket vagy kiáll érted elöttük is. Nem muszály mindenkit szeretni kötelességből de a tiszteletet te is megérdemled nem csak ők.
Nálunk is voltak nagy veszekedések, de eszemben nincs ezért elválni. Szeretem a férjemet, két gyerekünk van. Nem tetszik anyósnak? marhára tudom sajnálni. Ő néha jön, mi néha megyünk, a gyerekek miatt azért moderálja magát, amit becsülök benne. A férjem testvérei nem állnak velem szóba, én örülök neki, mert nem kell minden egész napos családi ebéden részt vennünk. Én a gyerekeket nem engedem egyedül hozzájuk, mert a sógornőim elég mocskos szájúak, rólam is nagyon csúnyán beszélnek, és nem akarom, hogy bárki a gyerekeim előtt pocskondiázzon.
6 éve vagyunk együtt a férjemmel, anyósomék most már szerintem elfogadták a tényt, hogy a fiuk velem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!