Mi miért van? Mit tehetek? Elváljak? Türjek? Tegyek? Anyós - férj probléma
Régen jóban voltunk anyósommal, tisztelem is mert erre neveltek.Soha nem szóltam semmiért, vagy vissza ha szívem szerint meg is tettem volna.Egyszer aztán nézeteltérésbe kerültünk, mindent rámszórt ami eddíg nem tetszett neki, én viszont.Persze az én problémáimat a férjem tudta, mert azért vele megbeszéltem, de soha nem tett semmit.Na az eset után kedves férjem el akart válni, mert nem tudta hova álljon. Na szerintem itt már vlasztott.Ezek után úgy döntöttem , hogy nem szólok többet, nkább nyelek.Nem adom meg az örömöt neki hogy szétturjon minket,mert rájött közben 12 év után, hogy nem illünk össze a férjemme.
Azt mondta, az ő fia nem való hozzám.
A legnagyobb probléma, hogy nem viselem jól, hogy a gyerekem a többi unoka miatt háttérbe szorul a mamánál. Mindez azért mert én hülye arra neveltem, hogy bizonyos mértékig megértő és szófogadó legyen. Nem hisztis, mindent meg lehet beszélni vele, de így a nagyobb és kisebb unokatesókkal szemben is okosabbnak kell lennie.Ezt jól elrontottam. A férjem egy kicsit se tesz ez ellen vagy szól, még ő is rászól a mienkre még ha ők vannak itt akkor is.Persze soha nem emlékszik ilyenekre.
Néha szívem szerint hátatfordítanék az egésznek. El vagyok kesereve, hogy nem áll a férjem ott meellettünk.
Egyébként ezen kívül jobb férjet nem is kívánhatnék.Ezek után nehéz ezt elhinni, de így van. Ki mit tenne?
A férjedet jó férjnek irtad le.
Tehát beszéld meg vele újra, úgy látszik ezen a hibán lehet korrigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!