Amit a férj keres, az a feleségé is? Ti így érzitek?
Gyerekvállalás előtt állunk, férjem szerint nem kell ebből gondot csinálni, ugyanúgy megvehetem magamnak a kenceficéket, mehetek fodrászhoz stb. Én mégis úgy érezném, hogy milyen jogon költöm azt a pénzt, amiért ő megdolgozik? Vagy ez majd elmúlik, ha megszületik a baba?
Köszönöm .-)))
Én nem mondanék le mindenről, csak azért mert épp otthon babázgatok és a férjem keres. pl hajfestés. (anyukám vagy tesóm festi be, egy doboz 2 alkalomra elég, azaz 6 hétre és kb 7-800 ft).
Neked kell tudni, hogy szükségét érzed-e a kenceficéknek. De a fodrászról nem mondanék le, max ritkábban járnék.
Már csak azért is, mert tetszeni akarnék a páromnak!
Szerintem nem.
Főleg, amikor majd szarabb anyagi helyzetben lesztek, egyből előtérbe kerül a költségcsökkentés és ugrani fog a fodrász, a műkörmös. Szerintem szokja meg mindenki hogy a saját kis fizetéséből gazdálkodik.
Kovi bácsi: és akkor inkább ne szüljek gyereket? Vagy 6 hét után menjek vissza dolgozni?
Amúgy a kenceficék alatt nem sminket értek, hanem főleg arcpakolásokat, mert sajnos nagyon rossz a bőröm :-( És hát akkor meg azon fogok agyalni, hogy elhagy-e...
Bár úgy érzem, csak akkor fog kiderülni, ha élesben kipróbáljuk.
Attól hogy, anya lettél még adnod kell magadra, hiszen FELESÉG és NŐ is vagy.
Nem járhatsz rongyokban, lenőtt hajjal és tövig lerágott körmökkel.
:) Akkor majd sokkal fontosabb dolgok kerülnek előtérbe, ha meglesz a baba.
Erről ne a szóbeszéd általi elhízott, slampos, zsíros hajú kismama jusson eszedbe. (mert ők előtte is olyanok lehettek)
Köszi a lepontozást!
Én azt mondom, a feleség is dolgozzon, és ne gondolja azt, hogy a férj majd eltartja. Marha kényelmes dolog otthon kitakarítgatni, aztán elmenni fodrászhoz, körmöshöz. A bukó akkor lesz amikor a férjecskének elfogy a pénze.
Más kérdés, ha a feleség kellő ALÁZATTAL fordul a férjéhez, és a férj engedélyezi a megfelelő szépészeti beavatkozásokat. Itt most nem a megalázkodó kuncsorgást értem, hanem hogy megkérdezi, hogy apukám most belefér egy arcpakolásos kezelés? És ha a férj azt mondja, igen anyukám, nyugodtan menj, akkor megy, ha nem, akkor pedig tudomásul veszi, és nem duzzog.
Szép, hogy engedi (egyébként az a normális, ha mindketten adtok magatokra). Én ettől függetlenül mégis inkább magam állnám ezeket.
Ja! Babavárás előtt a hajfestést mellőzd (hogy megtisztuljon a szervezeted), vagy használj olyat, amiben kevesebb vegyi cucc van. Árt a magzatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!