Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit a férj keres, az a...

Amit a férj keres, az a feleségé is? Ti így érzitek?

Figyelt kérdés

Gyerekvállalás előtt állunk, férjem szerint nem kell ebből gondot csinálni, ugyanúgy megvehetem magamnak a kenceficéket, mehetek fodrászhoz stb. Én mégis úgy érezném, hogy milyen jogon költöm azt a pénzt, amiért ő megdolgozik? Vagy ez majd elmúlik, ha megszületik a baba?

Köszönöm .-)))

2012. márc. 25. 17:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Na most egyrészt kapsz te is pénzt, másrészről azt a kisbabát ketten vállaljátok. Szóval ameddig te rákényszerülsz (elnézést, tudom, hogy nem kényszer és hogy helytelen a szó, de nem tudok jobbat), hogy otthon légy a gyermek ellátása miatt, addig is a közös életeteket építed gyakorlatilag. Szóval a férjednek igaza van, rendes ember :)
2012. márc. 25. 17:44
 2/34 anonim ***** válasza:
97%

Én nem mondanék le mindenről, csak azért mert épp otthon babázgatok és a férjem keres. pl hajfestés. (anyukám vagy tesóm festi be, egy doboz 2 alkalomra elég, azaz 6 hétre és kb 7-800 ft).

Neked kell tudni, hogy szükségét érzed-e a kenceficéknek. De a fodrászról nem mondanék le, max ritkábban járnék.

Már csak azért is, mert tetszeni akarnék a páromnak!

2012. márc. 25. 17:45
 3/34 tetris ***** válasza:
19%
Jaj, anyukám, te csak nyugodtan vedd meg azt, amire szükséged van. A pasas dolga meg az, hogy gondoskodjon az anyagi javakról. Egyébként is örüljön neki, hogy szülsz egy szép utódot neki, meg mosol, főzöl, takarítasz rá, és még imádod is. Azok a kenceficék pedig igenis fontosak, és kész!!!!!
2012. márc. 25. 17:47
 4/34 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nem.

Főleg, amikor majd szarabb anyagi helyzetben lesztek, egyből előtérbe kerül a költségcsökkentés és ugrani fog a fodrász, a műkörmös. Szerintem szokja meg mindenki hogy a saját kis fizetéséből gazdálkodik.

2012. márc. 25. 17:48
 5/34 A kérdező kommentje:

Kovi bácsi: és akkor inkább ne szüljek gyereket? Vagy 6 hét után menjek vissza dolgozni?

Amúgy a kenceficék alatt nem sminket értek, hanem főleg arcpakolásokat, mert sajnos nagyon rossz a bőröm :-( És hát akkor meg azon fogok agyalni, hogy elhagy-e...

Bár úgy érzem, csak akkor fog kiderülni, ha élesben kipróbáljuk.

2012. márc. 25. 17:52
 6/34 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként az agyam eldobom, ilyen hülyeségen problémázni :)
2012. márc. 25. 17:56
 7/34 anonim ***** válasza:
86%

Attól hogy, anya lettél még adnod kell magadra, hiszen FELESÉG és NŐ is vagy.

Nem járhatsz rongyokban, lenőtt hajjal és tövig lerágott körmökkel.

2012. márc. 25. 17:57
 8/34 anonim ***** válasza:
51%

:) Akkor majd sokkal fontosabb dolgok kerülnek előtérbe, ha meglesz a baba.

Erről ne a szóbeszéd általi elhízott, slampos, zsíros hajú kismama jusson eszedbe. (mert ők előtte is olyanok lehettek)

2012. márc. 25. 17:57
 9/34 anonim ***** válasza:
23%

Köszi a lepontozást!

Én azt mondom, a feleség is dolgozzon, és ne gondolja azt, hogy a férj majd eltartja. Marha kényelmes dolog otthon kitakarítgatni, aztán elmenni fodrászhoz, körmöshöz. A bukó akkor lesz amikor a férjecskének elfogy a pénze.

Más kérdés, ha a feleség kellő ALÁZATTAL fordul a férjéhez, és a férj engedélyezi a megfelelő szépészeti beavatkozásokat. Itt most nem a megalázkodó kuncsorgást értem, hanem hogy megkérdezi, hogy apukám most belefér egy arcpakolásos kezelés? És ha a férj azt mondja, igen anyukám, nyugodtan menj, akkor megy, ha nem, akkor pedig tudomásul veszi, és nem duzzog.

2012. márc. 25. 17:58
 10/34 anonim ***** válasza:
53%

Szép, hogy engedi (egyébként az a normális, ha mindketten adtok magatokra). Én ettől függetlenül mégis inkább magam állnám ezeket.

Ja! Babavárás előtt a hajfestést mellőzd (hogy megtisztuljon a szervezeted), vagy használj olyat, amiben kevesebb vegyi cucc van. Árt a magzatnak!

2012. márc. 25. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!