Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit a férj keres, az a...

Amit a férj keres, az a feleségé is? Ti így érzitek?

Figyelt kérdés

Gyerekvállalás előtt állunk, férjem szerint nem kell ebből gondot csinálni, ugyanúgy megvehetem magamnak a kenceficéket, mehetek fodrászhoz stb. Én mégis úgy érezném, hogy milyen jogon költöm azt a pénzt, amiért ő megdolgozik? Vagy ez majd elmúlik, ha megszületik a baba?

Köszönöm .-)))

2012. márc. 25. 17:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
55%
Én félretennék előtte annyit, hogy abból finanszírozni tudjam a fodrászt meg ilyeneket, amíg nem dolgozom.
2012. márc. 25. 18:05
 12/34 anonim ***** válasza:
81%

Kovi bácsi: Azt ajánlom maradj otthon egy napot 1 pici babával és egy 2 éves kisgyerekkel. Majd akkor mondd, hogy nem nagy dolog kitakarítani.. És mindezt pár éven keresztül minden nap. A kérdező helytelennek gondolja, hogy a férje pénzét költse, ami tök jó, mert azt jelzi, hogy nem várja el, hogy eltartsák.

Kérdező: A férjed rendes ember és mindent meg szeretne adni neked is. Közös háztartás, közös gyerek, közös kassza. Ez így megy, és a férjed is így látja. Ha téged ez megnyugtat, akkor kérdezd meg egy-egy vásárlás előtt, hogy belefér e, de egyébként nyugodtan vedd meg magadnak azt az arckrémet, vagy hajfestéket, vagy amire eddig is szükséged volt. :)

2012. márc. 25. 18:05
 13/34 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk nincs gyerekünk(lehet,h nem is lesz és még soha nem dolgoztam),de a férjem eddig is úgy volt vele,hogy amit keres az az enyém is.Sőt!Van,hogy ő veszi meg nekem a kenceficéket.
2012. márc. 25. 18:07
 14/34 anonim ***** válasza:
23%

A kérdésben hol szerepel, hogy hány gyerekük van? Nem gyerek előtt állnak?

Nem ugyanazt mondtam, amit te, hogy kérdezzen rá, mielőtt megveszi?

2012. márc. 25. 18:07
 15/34 anonim ***** válasza:
77%

Ja...az utolsó sorod, de még azt is úgy, hogy ALÁZATTAL viseltessen...

A mondandód többi része pedig arról szólt, hogy az anyaság aztán milyen qrva egyszerű.

2012. márc. 25. 18:09
 16/34 anonim ***** válasza:
60%

Kovi bácsi? Oké,visszamegy a nő dolgozni,de akkor hova teszi a pár hónapos babát? Ki gondozza a picit ha beteg,ha bármi van? Mert a munkáltató nem igazán alkalmazza 6 órában,nem igazán nézi el hogy a gyerek miatt szabira megy állandóan...

Gyed és rendes fizu között nekem 30ezer van...a bölcsi havi 20 ezer lenne.Kinek is éri meg?

Kérdező: ne agyalj ezen.Ha nem fenyegeti a kasszát az a pár ezer,vedd meg nyugodtan,nem csak magadnak vagy szép,hanem a férjednek is.

Én se akartam megvenni ilyeneket,nem is vettem,pár hét után párom észre is vette hogy nincs utánpótlása az x kencéimnek pl,erre vett ő nekem :)

Azóta havonta ha megyünk nagybevásárolni,végigkérdezi milyeim vannak fogyóban,és megveszi.Pedig van nekem is pénzem.

2012. márc. 25. 18:18
 17/34 A kérdező kommentje:

kovi bácsi: én azért pontoztalak le, mert nem a kérdésre válaszoltál. Nem a férfiak véleménye érdekel a dologról. A férjem álláspontját ismerem, ez nekem elég. De ha érdekel: ha kevesebb lesz a bevétele, értelemszerűen nem akarok havonta új ruhatárat. A munkaügyön kiszámolták: az első 6 hónapban 160.000-t fogok kapni, utána 120at. Nem rossz pénz a láblógatásért, ugye??

Az érdekel, egy nő hogyan éli meg, hogy az ő jövedelme elmegy a kajára, babára, számlákra (mivel én leszek itthon, ezeket én fogom intézni) ezért a férje jövedelméből kell magára költenie.

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :-)))

2012. márc. 25. 18:18
 18/34 tetris ***** válasza:
50%
Micsoda??????? alázattal?????????????? Hát mindjárt olyat mondok, hogy........
2012. márc. 25. 18:20
 19/34 anonim ***** válasza:
47%
Milyen kence ez, hogy 160 000-ből nem telik rá? :D
2012. márc. 25. 18:25
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az természetes, hogy ha az egyik fizetés elmegy a számlákra, akkor a másikból élnek. Ezen mi a fura. Nyilván van átmenet az őrült költekezés és a saját szükségletek kielégítése között.

Amikor a Párom munkanélküli lett az én fizumból ment több dolog, mivel Ő csak munkanélkülit kapott (3 hónapig, szerencsére utána újra dolgozott).

Ez nem gond szerintem.

Ui.: nem értem mi bajuk van egyeseknek az alázat szóval...nem egyenlő a megalázkodással.

23N

2012. márc. 25. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!