Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit a férj keres, az a...

Amit a férj keres, az a feleségé is? Ti így érzitek?

Figyelt kérdés

Gyerekvállalás előtt állunk, férjem szerint nem kell ebből gondot csinálni, ugyanúgy megvehetem magamnak a kenceficéket, mehetek fodrászhoz stb. Én mégis úgy érezném, hogy milyen jogon költöm azt a pénzt, amiért ő megdolgozik? Vagy ez majd elmúlik, ha megszületik a baba?

Köszönöm .-)))

2012. márc. 25. 17:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
36%

Kovi bácsi szerintem ne szaporodj!

Sőt inkább tudod mit? Csicskázz éjjel-nappal, szülj gyereket és "alázattal" várd haza a jó kis zsíros állással rendelkező feleségedet...

2012. márc. 25. 20:25
 32/34 anonim ***** válasza:

Ha neki nincs én adok, ha nekem nincs ő ad.

Ha házasodunk is így lesz, persze akkor már közösnek számít a pénz, legalábbis nálunk így lesz és ésszerű keretek között költekezünk.

22/L

2012. márc. 25. 21:54
 33/34 anonim ***** válasza:

Jelenleg a férjem munkanélküli, én dolgozom. Volt, hogy mindketten dolgoztunk, utána gyesre kerültem, és a férjem tartott el.

Elméletileg ez a közös kassza, meg a jóban-rosszban.

Ha kitelik a férjed fizujából párhavonta ez fodrász, egy-két krém, akkor ne legyen bűntudatod.

Mit pofázok? Lesz bűntudatod, lehet hogy egy utolsó senkinek fogod magad érezni. Én legalábbis annak éreztem magam, és egy csokit nem engedtem magamnak. Most én vagyok a kenyérkereső, és rugdosom a férjem, hogy menjen fodrászhoz, vegyen magának csokit. :)

2012. márc. 26. 06:59
 34/34 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, érdekes és örömteli, hogy ilyen nők is vannak, mint Te. Az én feleségem pont fordítva gondolja: az is az övé, amit én keresek, meg az is, amit ő keres. Az én fizetésem megy csekkekre és a napi dolgokra, ő az övéből pedig veszi a kozmetikumokat, újságokat, könyveket, meg amit még akar. Ha én akarok esetleg venni valamit (nem nagy értékű dolgokra kell gondolni) akkor fintorgás, rossz esetben botrány a vége. Akkor is, ha rászólok, hogy szerintem ez így nincs jól, hogy a teljes fizetése a zsebpénze. Szóval elegem van...
2012. ápr. 12. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!