Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit a férj keres, az a...

Amit a férj keres, az a feleségé is? Ti így érzitek?

Figyelt kérdés

Gyerekvállalás előtt állunk, férjem szerint nem kell ebből gondot csinálni, ugyanúgy megvehetem magamnak a kenceficéket, mehetek fodrászhoz stb. Én mégis úgy érezném, hogy milyen jogon költöm azt a pénzt, amiért ő megdolgozik? Vagy ez majd elmúlik, ha megszületik a baba?

Köszönöm .-)))

2012. márc. 25. 17:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként elég degradáló dolog az arckrémeket kenceficének nevezni. Én elég olcsót használok, tehát nem sznobizmus, de a férfiak pont ezért nézik le azt, aki akár csak arckrémet mer használni: mert ti nők is úgy magyarázkodtok, mintha gyilkossággal gyanúsítottak volna meg, nem bőrápolással.

Egyébként lehet hajat festeni terhesen is, mert nem árt sehogy a magzatnak. Csak úgy, ha nagyon beinhalálod a szagát, úgyhogy annyit kell tenni, hogy egy jól szellőztethető helyiségben kell hajat festeni.

24/L

2012. márc. 25. 18:27
 22/34 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül kell a krémre kiélezni, lehet ruha, cipő, egy koktél a barátnőkkel stb.

De a krém: elég sokat kipróbáltam, ami bevált az most 6000/hónap (4 alkalomra elég). De ez nem lesz jó terhesség és szoptatás alatt a bőrgyógyászom szerint, amit javasolt az 8000.

Akkor úgy értelmezem: ha a férjet nem zavarja, nem veszélyezteti a megélhetést és nem szalad el velem a ló, normál esetben is magamra költeném, az mehet.

2012. márc. 25. 18:40
 23/34 anonim ***** válasza:
70%

Akkor még egyszer, lehet félreérthető voltam.

Tisztában vagyok az anyaság fogalmával. Egy 24 órában síró, evő, kakiló gépet (gyerek) igen nehéz és megterhelő kiszolgálni, pszichikailag felőrli az idegeket. A kismama kiszakad a megszokott szociális hálójából, fokozott törődést igényel.

DE.

Ez még nem jelenti azt, hogy ha csak és kizárólag a férj keresetéből élnétek, akkor jogosult lennél bármire is költeni, mert te gyereket nevelsz, és úgy gondolod, ez neked alanyi jogon jár. Mindent meg kell beszélni. Azt hiszem, a 160 ezres gyesből bőven fogja futni mindenre, nem kell majd szűkölködnötök. Az alázatot pedig nem megalázkodásra értettem, hanem ésszerű lemondásra, ahogy előttem is írták, a beismerés, hogy lemondok róla, ha nem telik rá. (Nálatok ez valószínűleg nem áll majd fent.)

A baba megszületése semmit nem fog változtatni, sőt még rosszabbá, kiélezettebbé teszi az idegeket, erre készüljetek fel. Nagy türelemmel kell egymáshoz fordulni.

2012. márc. 25. 18:43
 24/34 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, nem szabad többet költeni, mint amennyi van, betartva a fontossági sorrendet (hitel, számlák, kaja, hobbi). Függetlenül attól, van-e gyerek vagy nincs.
2012. márc. 25. 19:01
 25/34 anonim ***** válasza:
39%
Onnantól már nem magára meg rád,hanem a CSALÁDJÁRA keres. Persze némi költőpénzt hagyjál neki.
2012. márc. 25. 19:07
 26/34 anonim ***** válasza:
64%
21-eske! Nem igaz; a fejbőrön keresztül beszivárog a sejtekbe a vegyszer. A károsító hatás az évek számának múlásával arányosan nő.
2012. márc. 25. 19:07
 27/34 A kérdező kommentje:
Csak hogy lezárjuk ezt a témát: nem festem a hajam :-)))
2012. márc. 25. 19:08
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
ami a férjemé az az enyém is és fordítva.
2012. márc. 25. 19:42
 29/34 anonim ***** válasza:
39%
Ez a kérdés legfeljebb akkor merülne fel bennem,ha nem a férj gyerekével lennék terhes. Máskülönben egyértelmű,,igen.
2012. márc. 25. 20:06
 30/34 anonim ***** válasza:
24%

19:07

Linkeld be légyszíves.

2012. márc. 25. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!