Mit csinálnátok anyósotok és a magánélet férj között?
Anyósomék az elmúlt 1 hónapban kb 2 hetet itt voltak nálunk.Elözször egy hetet mert otthon gondjaik voltak....
Aztán múlt vasárnap jöttek mert a fiamnak hétfön volt a 2.szülinapja.Akkor kedden reggel mentek el.Szombaton már itt aludtak.Ma is itt vannak.Ma robbant a bomba....Mondtam a férjemnek ez nekem mennyire nem tetszik.Nem laknak annyira messze 65 kmre.
Jó 1 óra autó út.Miért nem jó ha eljönnek itt vannak pár órát és haza mennek.Ezt a férjem nem érti .....
Engem nem zavarnak ha itt vannak csak ez az itt alvászat.
Àllítólag ma a fe´rjem szólt az anyjának,hogy többet ne jöjjenek ide,mert nem akar több veszekedést hallgatni velem miatta.Majd találkozunk néha valahol megiszunk egy kávét...Közben én ilyesmit nem is mondtam!!!!
Most nincsenek itt elvannak a férjemmel.Nem tudom mi lesz ha vissza jönnek....
Ti mit tennétek??
A gyerekeknek szükségük van a nagymamára.Engem sem zavarnak.Ki sem ejtettem,hogy ne jöjjenek ide!!!!
Tudom ez most kicsit zavaros...Méh nekem is.
Èn ismét mondom...Nem azt mondom,hogy ne jöjjenek ide....
De egy héten minek itt aludni 4x is????
Ha az én szüleim lennének én nyíltan megmondám nekik.Nálunk mindég is egymás szemébe mondtunk mindent.Söt ma anyuékkel beszéltem is.Sajnos mink 1000kmre vagyunk egymástól.Most húsvétra jöttek volna ki,lehet ebböl így már nem is lesz semmi.De annyi biztos akkor én megyek a szüleimhez.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!