Férjem itthoni munkája miatt anyósnál kell lennünk babámmal - hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Próbált bezárkózni, csendben voltunk, de egy baba hanggal jár.
1-2 hónapja a férjem "megoldotta" a helyzetet, reggel megyünk anyóshoz, este jövünk. Csak nekem a tököm tele van, folyton a hülyeségeit hallgatni, azt figyelni nehogy a fotelon hagyja a gyereket, nem neki való kaját adjon.. itthon se tudok haladni..
Ő azt mondja anyóstól nem tud dolgozni, a munkahelyén nincs fenntartva iroda.
Csak a költözés segítene? Munkahelyet nem vált.
Legszívesebben a saját anyámhoz költöznék csak ő 120 km-re lakik, úgy a férjemmel se találkoznék.
Volt valaki ilyen hülye helyzetben? :-(
Biztos nem mennék el itthonról emiatt!!!
Menjen ő ahova akar, ha ennyire zavarja minden a munkában akkor oldja meg.
Az én férjem heti 3 nap dolgozik itthonról, sose volt gond, pedig a 3 évesünk már elég hangos is pörgős is.
Eddig hogy oldottátok meg?
Miért nem dolgozik a férjed az anyjánál? Biztos helyre tudná rakni...
Micsoda egy ember! Ő nem bírja a saját anyját, inkább odaküldi a feleségét és a gyerekét.
1. A SAJÁT otthonomból egy kisbabával nem mennék sehová sem.
2. Anyóshoz még akkor sem mennék, ha nem lenne lakásom.
3. A férjed vagy az anyosnál doglozzon, vagy a munkahelyén - milyen dolog, hogy ott nem biztosítanak neki munkahelyet?
4. Ha a férjed ragaszkodik az otthoni munkához, akkor oldja meg a prolbémáját, ne pedig a gyereket meg a feleséget dobja ki otthonról!
5. A helyedben sürgösen helyretenném a férjemet, és nem mennék sehoá a gyerekkel.
A férjed tegyen be füldugót, vagy fülhllgatóval hallgasson zenét munka közben és akkor nem hallaná a gyerekkel járó zajokat.
De az hogy téged elküld.. Szerintem nagy baromság, én biztos nem mennék el minden egyes nap otthonról emiatt.
A férjed egy kocka f@s.z.f.e.j!
Én is és más is tud a gyereke mellett otthonról dolgozni. Pláne, ha még be is zárkózott másik szobába.
Legközelebb, ha elküld otthonról, akkor mond, hogy jó, de vissza sem jössz.
A legjobb ötleteket már leírták előttem.
A pofám égne, mint a rongy, ha miattam kellene minden nap a feleségemnek és a gyerekeimnek szenvednie!!
30/F
Nekem erről a két lotti film jutott az eszembe.
Ha munkahelyén nincs fentartva iroda, akkor béreljen a cég vagy ő maga egy lyukat.
Első a család, aztán a munka.
Emiatt tutira kiverném a balhét, nehogymár kirakja a babát az otthonából! :O Egyszobás a lakásotok? Mi a fenét dolgozik a férjed, amit egy becsukott ajtó mellett nem lehet elvégezni???
Igenis menjen ő az anyjához! Anyós nem bőg, anyós nem kakil be, beszélje meg vele, hogy pofa be munkaidőben.
Ezt a hülyeséget!!!! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!