Férjem itthoni munkája miatt anyósnál kell lennünk babámmal - hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Próbált bezárkózni, csendben voltunk, de egy baba hanggal jár.
1-2 hónapja a férjem "megoldotta" a helyzetet, reggel megyünk anyóshoz, este jövünk. Csak nekem a tököm tele van, folyton a hülyeségeit hallgatni, azt figyelni nehogy a fotelon hagyja a gyereket, nem neki való kaját adjon.. itthon se tudok haladni..
Ő azt mondja anyóstól nem tud dolgozni, a munkahelyén nincs fenntartva iroda.
Csak a költözés segítene? Munkahelyet nem vált.
Legszívesebben a saját anyámhoz költöznék csak ő 120 km-re lakik, úgy a férjemmel se találkoznék.
Volt valaki ilyen hülye helyzetben? :-(
Programozó vagyok, dolgoztam irodában, ahol óriási volt a zsivaly. Nekem se ment valami jól, az elején 5 után végeztem el a munkám zömét... Utána fülhallgató, zene, nem ideális, de azért megtette.
De bármilyen nehéz is, sosem raknám ki a kisbabámat az anyjával a saját házukból. Inkább elmennék egy laptoppal valahova a munka azon részével, amihez nem kell Net. Vagy változtatnék, kivennék egy szobát, haverhoz mennék, mit tudom én. De ilyen idióta ötletem sosem lenne s mondjuk olyan párom sincs, aki ebbe belemenne. Jámbor ember, de vannak határok s ennek örülök, mert én elég határozott, akaratos ember tudok lenni, de nem akarok átgyalogolni senkin...
Oldja meg, komolyan. Ne ti szopjatok az igényei miatt, ez nonszensz. Ki az, aki kirakja a családját a házból, mert ő nyugalmat akar? Ez a rovat mindig meg tud lepni...
Azért gondolom néha beenged napközben is, hogy kitakaríts. Nehogy koszban kelljen dolgoznia.
Ne haragudj,de ez nagyrészt a te hibád. Engem nem rakna ki senki a saját lakásomból egész napra (főleg nem kisgyerekkel). Ez nem az otthonod. Attól még nem lesz az, hogy "megengedi", hogy ott aludjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!