Ilyenkor van valami kiskapu amivel meglehet oldani a helyzetet?
Ha a te neveden van az autó, akkor az a te autód.
Add el te, aztán add neki a pénzt, vagy tartsd meg magadnak.
Hogyan akarod megoldani a helyzetet?
Ha az autó a te neveden van, akkor sem eladni, sem a nevedről leíratni nem tudja. Nem is tudom, hogy gondolta ezt :)
"nem vagyok jártas a témában"
Milyen témában, babám?!
Annyit egy általános iskolás is tud, ha valami az övé (az ő tulajdona), akkor más nem adhatja el!
Először is szerintem nem vagyok a babád!
Másodszor, miért kell ilyen fennhangon, és cinikusan írni?!
Attól hogy az én nevemen van, ő elvitte a kocsit. Igen nem kellett volna hagynom, de puszta szavam nem segített, hívatnom kellett volna rendőrt, hogy már pedig ne üljön be a kocsiba?
Teszem én fel keresek rá vevőt.. akad is olyan aki megvenné, de ha én az 'ex' páromat nem tudom meggyőzni hogy hozza ide a kocsit? jelentsem fel?!
Én nem azért írtam ide, hogy kishíján 'lehülyézzenek', hanem csak ötleteket kértem.
Először is kérd meg, hogy hozza vissza az autódat, ami a tiéd.
Ha nem teszi, akkor jelentsd fel a rendőrségen, hogy ellopta.
Az autót azonnal kérd vissza, ha nem adja, akkor igen, fel kell jelentened. Más nem marad, mert a részlet neked kell fizetni, és minden más egyéb, autóval kapcsolatos költséget is.
Ne legyél már ennyire balek. Hogyan tudsz létezni egyáltalán, ha ennyire járatlan vagy a mindennapi dolgokban? Vigyázz, mert nagyon könnyen kihasználhatnak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!