Hogyan lehet az anyósom ilyen buta? (Részletek lent)
3fiút nevelt fel!Nekem mégis úgy tűnik,hogy nem tud vigyázni a 16hónapos kislányomra!Tegnap is itt volt nálunk,ki vitte a gyereket az udvarra triciklizni.Még jó,hogy ki mentünk utána,mert nem kötötte be a gyereket.2szer rászóltunk,mire harmadszorra a párom ráüvöltött,hogy kösse már be,mert leesik.Múltkor felállította a kút tetejére.(le van csavarozva a kút teteje,nem tudna beleesni a pici,de én ilyet akkor sem mutatnék meg a gyereknek,hogy oda fel is lehet állni,mert mi van ha egyedül is megpróbálkozik majd vele,pláne ha nem vagyunk mellette.Ezért az apósom is lekiabálta a fejét)
Ilyen és ehhez hasonló dolgai vannak az anyósnak! Hogyan tudott így 3gyereket felnevelni,és én hogy engedjem majd el így nyaralni a gyerekemet hozzájuk a későbbiekben?Mert már most azt mondogatja,hogy ha nagyobb lesz a pici,akkor ő elviszi nyaralni.Ja,és nem kérdezi,hogy elengedem-e,hanem csak kijelenti,hogy viszi!Pedig tuti fix,hogy nem engedem el a gyereket!Egyszerűen nem tudok benne megbízni!
z lehet,hogy nagyon féltjük a picit,mert 5 évet vártunk rá!És nagyon úgy néz ki,hogy nem is lehet kistesója!És nem azt mondom,hogy nem érhetik balesetek,mert megmondom őszintén,hogy amikor én vagyok vele itthon egyedül,elesett már egy csomószor,beütötte a fejét nem is egyszer,esett már le az ágyról!DE... A biztonsági öv nem véletlenül van a triciklin.16hónapos,még nem tud biztonságosan megülni egyedül egy triciklin,amit gyorsan tolnak....És még sorolhatnám.
Szerintetek durva lenne,ha majd csak akkor engedném el hozzájuk a lányomat nyaralni ha már kb.:10-15éves lesz?
Hát, mivel itt mindenkinek az a véleménye, hogy anyósoddal semmi gond, te viszont túlfélted a picit, ezért igen, durva lenne csak 10 évesen elengedni nyaralani velük, hozzájuk.
Jót tenne annak a gyereknek, ha kicsit kiszabadulna a féltő karjaitok közül és nyugodtan felfedezhetné a világot. Évente legalább 1 hét jusson neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!