Szerintetek mi vâlthatta ki anyámból ezt a fajta viselkedêst jogos a részêről?
Kár volt gyereket vállalnod ennyi ésszel. 22 éves létedre úgy gondolkodsz, mint egy 16 éves.
Lehet, hogy testileg felnőtt vagy, meg jogilag, de agyilag igencsak le vagy maradva. Ilyen körülmények közé mégis hogy lehet gyereket szülni?
A másik, hogy anyukád mit keresett veled a nőgyógyásznál?
Elmondom neked, nem fogod tudni ellátni a babát így, jönnek majd a viták, és szépen tönkre megy a kapcsolatotok. Akkor meg sírni fog a szád, hogy nincs a gyerekre pénzed, és el akarod tartatni magad majd a gyerek apjával, mert semmi jövedelmed nem volt.
Önállótlan vagy. Mégis miért hagyod, hogy a férjed irányítson? Ostoba vagy már ne is haragudj. Nem gondolsz a jövődre.....
Egek ura megáll az eszem!!!!!!!
Nem terveztem ide írni, mert már így is annyi a hozzászólás a kérdéshez, mint égen a csillag.
Nos előszőr is: ANYUKÁDNAK TELJES MÉRTÉKBEN IGAZA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyelj, tudom csúnya ilyet mondani egy kisgyerekre, de csak púp lenne a hátatokon, mert anyagilag rohadtul szarul álltok, már elnézést a kifejezésért, de tényleg.
Kezdjük ott, hogy a ház nem is a sajátotok. Minek szülsz másnak a házába?
De ezen még úgy túltettem magam, mert jó oké, szódával elmegy.
DE! Aztán kiderült, hogy víz és fürdőszoba nuku abban a házban. Könyörgöm, ne sírass... 22 éves felnőtt vagy basszus... És komolyan ilyen körülmények közé akarod hogy kerüljön a saját gyereked? Ráadásul leírtad, hogy a házzal te sem vagy megélegedve. Akkor miért szülöd a gyereked egy olyan házba, ahol te is hiányt szenvedsz és ahonnan te is elakarsz menni?
Fürdőszoba és víz nélkül nem lehet gyereket nevelni. És kitudja hogy még milyen gondok vannak nálatok, amiket nem írtál le.
Azt mondod, hogy megvagytok a párod fizetéséből, de én nagyon nem így látom. Ha ellenétek a párod fizetéséből, akkor kérlek szépen lenne fürdőszobátok meg vizetek!
És a kicsinek kelleni fog még nagyon sok dolog. Tápszer, ruhácskák, pelenka, meleg lakás, víz, kiságy, babajátékok meg lesz beteg is az a gyerek, akkor orvoshoz vinni, a gyógyszereit kifizetni, ünnepekre ezt-azt megvenni stb. És ez csak pár dolog, ami így hirtelen eszembe jutott.
Meg víz alapfeltétel egy lakásban.
Nem lecseszésből, de hidd el, hogy nincsenek meg nálatok a megfelelő körülmények ahhoz, hogy felneveljetek egy gyereket, de ennek világosnak kellene lennie egy 22 éves nő számára.
Fiatal vagy még, inkább várj a gyerekvállalással addig amíg normális körülmények lesznek nálatok.
Így szegény csak hiányt fog szenvedni. A saját gyerekednek ne akarj már rosszat.
Szerintem marha nagy felelőtlenség ilyen környezetbe gyereket szülni, de te tudod, nem az én gyerekem. Mindenesetre azért előre sajnálom szegényt...
19/L
Meg ami még felvillant az agyamban, hogy basszus internet van, de víz nincs? :D
Meg télen majd megfagytok? Ha vízre nincs akkor gondolom tűzelőre sincs. :/
Tényleg nagyon elkezdtem sajnálni ezt a kisbabát.
Meg olyan lazán leírtad azt is hogy: "Nincs semmi probléma azzal a házzal ahol lakunk... annyi hogy nincs fürdőszoba"
Nekem úgy tűnik, hogy rohadtul lazán kezeled a helyzetet. Szerinted azzal a házzal nincs probléma, ahol nincs fürdőszoba? Ne nevetess...
Fiatalabb vagyok mint te, de érettebbnek érzem magam, komolyan.
És nincs vizetek sem, anyagilag nem álltok jól ahhoz hogy felneveljetek egy gyereket, de komolyan azon vagy fennakadva, hogy anyukád lehordott.
Először is azzal kéne törődnöd, hogy megfelelő légkört teremts a gyerekednek.
Másodszor meg én is kiakadtam meg rajtam kívűl még egy csomó ember, nem csak az anyukád. És anyukád helyébe én sem örülnék, ha ilyen káoszba pottyantanál egy gyereket. Ezzel csak még jobban megnehezítetted az életeteket. Magatokat sem tudjátok eltartani, minek még egy gyerek is? Őt sem fogjátok tudni eltartani, csak még nehezebb lesz.
Legalább főzni szoktál? Mert mosni nem, ez már kiderült. Így hogy vannak tiszta ruháid? És a gyerek ruháit hogy fogod kimosni? Mert hogy mosógépetek sincs... A gyereknek fontos hogy tisztán legyen. Enni legalább van mit?? Édes Istenem...
És már 7 hónapos terhes vagy, ez a szegény kisgyerek már mindenféleképpen megfog születni.
Ne nekünk panaszkodj, inkább békülj ki édesanyáddal. Dolgozni már nem érdemes ennyi idős terhesen meg 2 hónap alatt ez a borzalom nem jön helyre.
Mert ez az. Egy nagy rakás borzalom.
22 éves vagy... ez hihetetlen számomra.
Inkább 15-nek tűnsz te is a gondolkodásodból ítélve meg hogy ilyen felelőtlen vagy.
Van aki a te korodban még iskolába jár, egyetemre vagy főiskolára, esetleg már elkezdett dolgozni, még csak most kezd lábra állni, nem gyerekeket pottyangatnak ilyen felelőtlenül.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!