Szerintetek mi vâlthatta ki anyámból ezt a fajta
viselkedêst jogos a részêről?
A magán orvossal szerintem nincs semmi baj, sok nő jár privátba
2016. szept. 2. 13:46
nem a jelennel lesz így gondod hogy nem dolgozol, csak ha egyszer ott maradsz egy szem gyerekkel, mindenféle munka nélkül még segélyt sem kapsz é már lehet túl öreg leszel hogy szakmát keress magadnak vagy szimplán öregkorodra nem tudsz gyűjteni hisz így nagyon alacsony lesz a nyugdíjad és nincs egy számlád se amire félreteszel öreg napjaidra, szóval azzal hogy most nem dolgozol csak a jövődet szúrod el.
figyi én úgy félek gyereket vállalni, hogy férjemnek van állása én meg min. bérért dolgozok, egyszerűen félek hogy avjon elég lesz a pénz ezért sokáig gondolkoztunk azon legyen e gyerek arról nem is beszélve, hogy előbb kiélvezzük egymás társaságát mielőtt ebbe belevágunk. Egy kapcsolat mindenképp megváltozik ha jön a baba, előtte házaséletet kell élvezni és te eléggé elsietted.arról nem is beszélve hogy én nem szerettem soha mástól függni, mert annak sosincs jó vége.
2016. szept. 2. 13:47
A férjed nem engedi? Gyönyörű kilátások. Önző vagy.
2016. szept. 2. 13:48
24/83 A kérdező kommentje:
A pàrommnal már pròbâltam erről beszêlni hogy jobb lenne ha keresnênk egy kicsit jobb hâzat ettől.Nem is a fürdőröl van szò hanem amugy se nincs bennt a hâzba viz.Miòta ide jöttünk.Azt mondta azt nem olyan drága bevezetni az megoldható lesz.Meg kinnt mosunk ki a gêppel az udvaron.Ês ez valóban nem túl jò megoldâs.Azt mondta most nem tud mit kezdeni a helyzettel nekünk nem tesz a seggünk alâ mindent anyuci neg apuci ahofy birunk.majd haladunk.
O.o na jó ez kész mintha a múlt században élnétek.én erre tuti nem szülnék, hogy majd egyszer jobb lesz...
2016. szept. 2. 13:53
Nem drága csibe?? Egy fürdő 500e körül mozog.. Az nem sok... Megoldható egy kerestből, baba mellett? Hidd el nem rosszból mondja anyukád... Várjatok pár évet
2016. szept. 2. 13:53
anyád nem attól fél, hogy korán lesz nagymama vagy hogy te túl fiatal vagy, hanem hogy a végén te meg a baba a nyakán fogtok kikötni.
2016. szept. 2. 13:54
2016. szept. 2. 13:55
29/83 A kérdező kommentje:
Amikor próbâltam neki felhozni a tèmát akkor meg azzal jött hogy nekem mi bajom a hâzzal.aMintha ő nem látnâ hogy nincs fürdő nincs víz a mosògèpünk sem jó ráadâsul kinnt áll az udvaron miòta ide jöttünk.Mivel engedi alul a vizet ès nem lehet betenni.Kikêne cserêlnünk másikra.
De ha látod hogy nem megfelelő a ház minősége, miért mész bele a baba projektbe, nem az a fő cél hogy mindent megadj a gyereknek?
2016. szept. 2. 14:02
Kapcsolódó kérdések: