Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják azt, hogy a...

Miért gondolják azt, hogy a gyerektelenek boldogtalanabbak, mint a gyerekesek?

Figyelt kérdés

Akinek nincs gyereke az szabadabban élhet. Úgy mehet nyaralni, ahogy csak kedve tartja, arra mehet, amerre csak akar. Ha van gyerek, és akár már nagyobb, akkor is húzni kell magával, különben besértődik, az újdonsült kapcsolatát is a családja nyakára akarja aggatni a nyaralások során.

Aztán ha nem mehet, csak a duzzogás van. A gyerekek követelőzőek, ha őket a szülők ki akarják hagyni, mert nyugalmat akarnak. Akkor már sokkal egyszerűbb nem szülni, és akkor garantált a nyugalom.

2016. aug. 9. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
71%

#80 ez teljesen ok,te választottad, te döntésed és biztos hogy értelmes munkád is van hozzá, ez rendben van.

Az nincs rendben, hogy ha valaki mindeközben gyűlölködik, undorodik a gyerekektől és az anyáktól, és persze nincs értelmes tevékenysége sem, hanem itt rendszeresen felteszi ezt a gyűlölködésre uszító álkérdést. Az nagyon nincs rendben, akinek erre igénye van. És undorítónak találja az emberek 90%-át, és frusztráltan, mániákusan hajtogatja, bárki bármit próbál neki mondani, neki mindig visító (ez jellegzetes jelzője) gyermekkel és undorító felnőttekkel kell megosztani az utazását, a boltban vásárlását, az egész életét. Biztos találkoztatok már ti is utcán bolyongó nagyon idősekkel, (errefelé egy néni bolyong) akik fennhangon szitkozódnak, csúnya szavakkal, szidnak mindent - ez a tünete, amikor valakinek a mánia elhatalmasodik öregkorára. Ez a perspektíva azoknak, akik az emberek 90%-át undorítónak találják. Szánalomra méltó "karrier".

2016. aug. 10. 22:15
 82/90 A kérdező kommentje:

Azt se tudod ki vagyok, de szerinted nincs karrierem, és mióta idejöttél visszatérsz, hogy fröcsögj rólam :D Figyi, ha ennyire frusztál az életem, írj privátot, szívesen találkozom is veled :D

Ja, és eddig ezt az egy kérdést írtam ki :D

2016. aug. 10. 22:27
 83/90 A kérdező kommentje:
:D Ugye-ugye :D
2016. aug. 10. 22:42
 84/90 anonim ***** válasza:
100%

A 80-as elmagyarázta, amire kíváncsi voltam, a kérdező viszont csak provokálni akar. Ez most bebizonyosodott.

Semmire nem válaszolsz értelmesen, csak támadsz vagy uszítasz. Pontosan mi szükséged van erre, ha minden olyan szuper az életedben?

Foglalakozz akkor a karriereddel, járj autóval, akkor nem kell a buszon a szörnyű gyerekeket hallgatnod, és fogadj bejárónőt, aki bevásárol helyetted. Ha állandóan csak a karrierrel foglalkozol, gondolom, megengedheted magadnak.

Gyereket vállalni meg továbbra sem kötelező.

2016. aug. 11. 07:23
 85/90 A kérdező kommentje:
Az, hogy te nem érted meg, amit írok, már nem az én szegénységi bizonyítványom.. és ilyenek szülnek... :D Szánom az emberiséget.
2016. aug. 11. 08:47
 86/90 anonim ***** válasza:
46%
Emberek én jelenten ezt a posztot provokàció miatt. Mindenki tegye ezt...
2016. aug. 11. 08:50
 87/90 anonim ***** válasza:
46%
Neked ez a kérdés a szegénységi bizonyítványod.
2016. aug. 11. 10:33
 88/90 A kérdező kommentje:
Azt erősen kétlem :)
2016. aug. 11. 11:16
 89/90 anonim ***** válasza:
Felesleges. Na, csá, szórakoztasd tovább magadat.
2016. aug. 11. 13:00
 90/90 anonim ***** válasza:
72%

Én sem akarok gyereket, nem is kifejezetten szeretem őket (igen, nő vagyok), de sosem mondanék olyat róluk, hogy "undorító élősködő férgek". Ismerek jólnevelt gyerekeket, egyik-másikra nagyon szívesen vigyázok pár órára, és talán le leszek pontozva, de ennél többet nem bírnék sem fizikai, sem mentális energiával.

Természetesen én is sok üvöltő neveletlen gyereket láttam már, attól az én zsebemben is nyílik a bicska, de ezért nem a gyerek a hibás, hanem a szülő.

Te, kérdező, csak provokálsz. Többnek érzed magad minden embernél, de semmivel nem vagy több, sőt, tipikusan egy van közülük, láttam párat hozzád hasonlóból is.

Ha valóban több akarsz lenni, fejezd be a gyűlölködést. Mindennek ez az első pontja, sok sikert. :)

2016. aug. 11. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!