Miért gondolják azt, hogy a gyerektelenek boldogtalanabbak, mint a gyerekesek?
Akinek nincs gyereke az szabadabban élhet. Úgy mehet nyaralni, ahogy csak kedve tartja, arra mehet, amerre csak akar. Ha van gyerek, és akár már nagyobb, akkor is húzni kell magával, különben besértődik, az újdonsült kapcsolatát is a családja nyakára akarja aggatni a nyaralások során.
Aztán ha nem mehet, csak a duzzogás van. A gyerekek követelőzőek, ha őket a szülők ki akarják hagyni, mert nyugalmat akarnak. Akkor már sokkal egyszerűbb nem szülni, és akkor garantált a nyugalom.
38-as félremagyarázod szándékosan a 37-et. Semmi probléma nincs azzal, aki fél, hogy nem tud gyereket nevelni és ezért nem nevel. Az egséz világon túlnápesedés van, aki nem akar, az ne szüljön és kész. Viszont a kérdező - aki "állandóan " minden vonatúton és mindig rettenetes gyerekekkel van körülvéve, roppant gyanús, hogy MERŐBEN MÁS BAJA VAN!.. és milyen nyugalomról beszél? nincsenek gyerekei?, mégis ideg-betegebb, mint bárki más? Költözzön egy lakatlan szigetre, és ott nyugodtan tespedhet.
Ugyanis mi is ezen a bolygón élünk, sőt, ebben az országban - és más nem tapasztalja, csak az a néhány szerencsétlen, aki naponta felteszi ezt a gyerekgyűlölő rohadt kérdést.
"Én nem rólad beszéltem szóval itt nem én vagyok a fogyatékos. "
Akkor miért nekem válaszoltál ? Ne nézz hülyének másokat.
Ahogy többen leírták, ez a kérdés megint egy nagy általánosítás.
A kutyát is nevelni kell, a gyereket is. A kutyával is biztos vannak gondok, a gyerekkel is.
De nem értem, miért zavar ez téged. Ha nyugodtabb az életed gyerek nélkül, nem vállalsz gyereket. Nem fáj ez másnak. Elmész nyaralni, meg sétálsz a kutyával. Ilyen hozzáállással úgyis hiába magyarázza neked bárki is, hogy mi a szép a gyerekvállalásban.
Kimaradsz sok dologból, de ha neked nem hiányzik, akkor nem hiányzik. Nem kell rajta problémázni. Gondolom, nem áll ott melletted folyamatosan valaki, hogy neked kötelező gyereket vállalni.
Én nem minden gyereket utálok, unokatesómét kifejezetten szeretem, értelmesek, okosak, jól neveltek... de a kölykök 90%-a undorító... ahogy az emberek 90%-a is... aki meg itt leszól, valószínű ebbe a kategóriába tartozik.
Kimaradok sok dologból? Te is az én szemszögemből :D És? Mégsem hülyézlek le, vagy nézlek kevésbé nőnek :D Te nem akarsz olyan dolgokban részt venni, amiben én fogok, én meg nem akarok gyerekkel vesződni egész életem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!