Miért gondolják azt, hogy a gyerektelenek boldogtalanabbak, mint a gyerekesek?
Akinek nincs gyereke az szabadabban élhet. Úgy mehet nyaralni, ahogy csak kedve tartja, arra mehet, amerre csak akar. Ha van gyerek, és akár már nagyobb, akkor is húzni kell magával, különben besértődik, az újdonsült kapcsolatát is a családja nyakára akarja aggatni a nyaralások során.
Aztán ha nem mehet, csak a duzzogás van. A gyerekek követelőzőek, ha őket a szülők ki akarják hagyni, mert nyugalmat akarnak. Akkor már sokkal egyszerűbb nem szülni, és akkor garantált a nyugalom.
ha elolvastad volna:
a lány barátja fizetné a részét. ott sztem annyi a bibi, hogy egy éve van együtt a párjával a lány és a szülei 1* találkoztak csak vele, és apuka ezért nem szeretne vele nyaralni.
de mi köze ennek a boldogsághoz?
10: Nem az apja pénze. Hiszen magának fizetné a fiú.
Külön szállodai szobában lennének. Ez miért zavaró? Akkor a többi szobában se legyen senki? :D
Oké, hogy fizetné, de az apja akkor sem lehetne a lányával, mert annak a párja is ott lenne. Az apuka meg lehet csak a családjával szeretne lenni.
A gyerekek ilyen hálátlanok, és a legtöbb még rosszabb lesz felnőtt korára. Nem értem mi ebben a boldogság.
te most egy szülő vagy, akit utál a gyereke?
vagy egy gyerek, akit a szülei utáltak?
Ha annyira felnőtt, akkor menjenek külön nyaralásra :D Ne a szüleit terhelje a pasijával... egy hetet nem bír ki nélküle?
Utolsó: egyik sem vagyok :D Egy felnőtt vagyok, akit szeretnek a szülei, és aki gyűlöli a gyerekeket. Élősködő kis férgek, akik még pofátlanok is... és nem, én nem voltam ilyen, már 18 évesen dolgoztam, és örültem, ha kettesben voltam a szüleimmel.
veled valami nagy baj van.
én sem szeretem a gyerekeket, de azért te nagyon durván tolod...
18: szóval azért, mert az apa fizeti a lánya nyaralását, ő mondhatja meg, hogy mit kell végig csinálnia? Érdekes. Inkább a szülőkkel van itt a gond, nem a gyerekekkel.
Mert egyébként is egy 19 éves biztosan egész nap a szülei nyakán lógnak. Nem kisgyerekről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!