Rosszul reagáltam le a történteket? A gyerek az első?
Eléggé féltékeny típus vagyok, próbálok változtatni. Páromnak van egy kisfia az előző kapcsolatából, nekik nagyon szoros a kapcsolatuk. Vagyis szerintem túl szoros, de szerintük kell a gyerek miatt és egyébként is barátoknak tekintenek egymásra.
Nemrég volt egy városi rendezvény, ahová én a párommal és a családommal érkeztem. Párom volt párja is megjelent a gyerekkel és az új párjával. Mondhatni jó volt a hangulat. Az első dolog ami miatt picit berágtam az volt, hogy elkezdtek együtt énekelgetni a gyereknek. Adtak egy Demjén számot amit a párom elkezdett dudolászn, merthogy régen azt énekelték neki ha félt a sötétben. Megjelent a volt párja és becsatlakozott. Idegesített, de nem szóltam semmit. Noha szerintem már ez sem volt normális a jelenlétemben, a családom jelenlétében.
Később egyszer csak azt látom, hogy kicsit később a párom a volt párját ölelgeti, az meg sirdogál szinte, utána nevetnek. Tesómnak is feltűnt azt sem tudtam mit mondjak neki. Akkor majdnem elgurult a gyógyszerem. Ha a párja nem megy oda a nőnek és nem öleli meg biztos jelenetet csinálok.
Hazafelé persze számon kértem, azt mondta csak megölelte. Ezt tartotta is pár napig, aztán kinyögte, hogy terhes a nő, látta rajta mivel egyszer már megélte vele. De még nem akarják tudatni senkivel. Érdekes én nem láttam rajta semmit. És nem értem miért nem lehetett ezt elmondani már akkor? Most akkor kivel kell titkokat tartani ha nem velem? Jogosan érzem ezt?
Én megértem ha jóban vannak, sde ne ölelgesse. Főleg nem a város előtt. Lehet gratulálni két puszival, nem kell hosszasan ölelkezni.
Zavar nagyon, hogy sok időt töltenek együtt.
Az sem érdekel, hogy a volt párja új párját nem zavarja. Engem igen. Ezzel kellene törődni. Hogyan győzzem meg, hogy legyen távolságtartóbb? Mert ez csak két mostani példa volt, van még ezer
Bocs ha hosszú voltam, de jó kiírni magamból
Szerintem te egyszerűen alkalmatlan vagy egy ilyen kapcsolatra és kész, ennyi. Nem erőltetném a helyedben, sok embert megbánthatsz.
Olyan vagy, mint sógorom exe. Sztori jön. Ő is "utált" minket, állítólag részben miattunk szakítottak és ezt úgy tessék elképzelni, hogy a legutolsó találkozásunk (ahol elméletileg még semmi probléma nem volt, sőt, őt szerettük volna keresztanyának - igen, ennyire szerettünk volna közeledni feléjük) és a fenti kijelentés között eltelt 8 hónap úgy, hogy nem is beszéltünk, kb. hírét sem hallottuk. :D De azért megbántottuk. Aha, értem. Nyilván a közeledési szándékunkkal. Közben csak annyi történt, hogy mi összeházasodtunk, ők meg nem, de a csaj szeretett volna. A kapcsolat vége felé persze már "neeem, dehogy akar" - De még a hülye is látta, hogy a gyenge lábakon álló kapcsolatuk nem bírta ki az irigységet. Valószínűleg nem volt egyetértés, de elnyomták ezeket ameddig nem jöttünk mi a hírrel. Aztán meg nem bírták már tartani. A végén minden rossz volt amit NEM csináltunk. Olyan lehetetlen dolgokba kötött bele, mint pl. hogy nem vettük észre valahol az utcán. Tehát ez is inkább olyan "valami szúrja a csőrömet a másikban és inkább keresek valami belekötni valót" hozzáállás.
Szerintem ilyen akkor van, amikor az ember olyat vállal, ami nem neki való. Aztán mindig más lesz a hibás a végén. Sógoromék esetében ez az volt, hogy nem azonos tempóban akarták alakítani az életüket. Nálatok az, hogy nem bírod el egy ilyen kapcsolat súlyát. Mert ennek súlya van. Egy előző élet maradványait kell cipelnie a párodnak és ez nem olyan, mintha két független ember állna össze.
Tényleg jól gondold át hogy kell - e neked ez, mert sok embert megbánthatsz, akik viszont nem bántottak téged. Mindössze annyi a helyzet, hogy benned vagy köztetek nem oké valami. Becsapod magadat, elhiteted hogy de igen, oké minden. A kívülálló meg ebből csak annyit észlel, hogy nem tett és nem mondott semmi rosszat, mégis utálat tárgya, szakítás oka. Pedig dehogy. Az ilyenről mindig legalább 1, de maximum 2 ember tehet.
"Érdekes, én nem láttam rajta semmit"
Nem lehet esetleg, hogy talán azért, mert a párod jobban ismeri őt mint te?Te fogod szétdúlni ezt a kapcsolatot.
Persze, hogy megölelte, örült a volt párja örömének.Ez a normális, mármint örülök annak az embernek a boldogságának, akit valamikor szerettem, imádtam, nem mellesleg a kisfiam édesanyja.
Ebbe nem szabad többet beleképzelni, mint ami tényleg van.Két normális felnőtt ember, akik nem haraggal mentek külön.Ezt én inkább tisztelném a páromban, hisz azt jelenti, intelligens emberről van szó.
És te miért ne lehetnél nyitottabb az ex felé?Mert csak magadat nézed, olyannyira, hogy a saját "nyugalmad" előbbre helyezed, mint egy gyermek-apa viszonyt.
Szerintem fátylat boríthatsz erre a kapcsolatra.Aztán majd a többire is, elvégre sok olyan ember van, aki gyerek nélkül is jóban maradt exbarátnővel/exfeleséggel.
nekem van olyan fiúbarátom, akit meg szoktam ölelni.
ha a vőlegényem ilyet patáliát csapna, biztos leállítanám, de nem szépen.
nem bízol a párodban, paranoiás hisztérika vagy!
én sem eroltetnék egy ilyen kapcsolatot. ez csak a kezdet..lesz még ennél rosszabb is, márm int, hogy neked rossz lesz..kétségek fognak gyotorni stb.
lépj ki ebbol a kapcsolatbol, nem neked valo. (nekem sem egyébként...a volt barátom minden második hétvégén végul már a lányáéknál aludt...szerinted?..én mit éreztem?..)
Nos... Végigfutva a délutáni hözzészólásaidat kérdező: Te egy ritka gusztustalan példája vagy az önző hülye p-nak.
És a pofátlanság netovábbja, hogy még közös gyereket is akarsz vele. Minek? Hogy megmérgezd az ő életét is a jeleneteiddel? Vagy, hogy előbb utóbb az a gyerek is csonka családban nőjön fel? Mert előbb utóbb kinyílik a pasid szeme és úgy fog kidobni, mint a macskát szrni.
Még egyszer mondom: Hagyd el azt a férfit. Igazán megérdemel egy hozzá való rendes, tisztességes nőt aki nem visít fejhangon, ha a gyereke anyjával nincs késhegyig menő gyűlöletben. Undorító vagy és visszataszító a hozzáállásod.
Te egy magadfajta férfit érdemelsz aki legalább olyan féltékeny fajta, mint te. Akkor szép lassan kinyírhatjátok egymást kedvetekre.
"A kérdező kommentje:
Ha lesz közös gyerekünk akkor szerintem azért màs lesz. Annyi szabadideje sem lesz"
Ugye,nem tervezel most gyorsban teherbe esni,csak,hogy a párod többet foglalkozzon veled??
Amúgy meg egy hisztis barátnőt egyszerűbb kirakni,mint a saját gyerekeddel ritkítani a találkozást,hogy ne legyen hiszti!
Ha nem tudod elfogadni az alárendeltebb szerepet,minek vállaltad???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!