Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul reagáltam le a történt...

Rosszul reagáltam le a történteket? A gyerek az első?

Figyelt kérdés

Eléggé féltékeny típus vagyok, próbálok változtatni. Páromnak van egy kisfia az előző kapcsolatából, nekik nagyon szoros a kapcsolatuk. Vagyis szerintem túl szoros, de szerintük kell a gyerek miatt és egyébként is barátoknak tekintenek egymásra.

Nemrég volt egy városi rendezvény, ahová én a párommal és a családommal érkeztem. Párom volt párja is megjelent a gyerekkel és az új párjával. Mondhatni jó volt a hangulat. Az első dolog ami miatt picit berágtam az volt, hogy elkezdtek együtt énekelgetni a gyereknek. Adtak egy Demjén számot amit a párom elkezdett dudolászn, merthogy régen azt énekelték neki ha félt a sötétben. Megjelent a volt párja és becsatlakozott. Idegesített, de nem szóltam semmit. Noha szerintem már ez sem volt normális a jelenlétemben, a családom jelenlétében.

Később egyszer csak azt látom, hogy kicsit később a párom a volt párját ölelgeti, az meg sirdogál szinte, utána nevetnek. Tesómnak is feltűnt azt sem tudtam mit mondjak neki. Akkor majdnem elgurult a gyógyszerem. Ha a párja nem megy oda a nőnek és nem öleli meg biztos jelenetet csinálok.

Hazafelé persze számon kértem, azt mondta csak megölelte. Ezt tartotta is pár napig, aztán kinyögte, hogy terhes a nő, látta rajta mivel egyszer már megélte vele. De még nem akarják tudatni senkivel. Érdekes én nem láttam rajta semmit. És nem értem miért nem lehetett ezt elmondani már akkor? Most akkor kivel kell titkokat tartani ha nem velem? Jogosan érzem ezt?

Én megértem ha jóban vannak, sde ne ölelgesse. Főleg nem a város előtt. Lehet gratulálni két puszival, nem kell hosszasan ölelkezni.

Zavar nagyon, hogy sok időt töltenek együtt.

Az sem érdekel, hogy a volt párja új párját nem zavarja. Engem igen. Ezzel kellene törődni. Hogyan győzzem meg, hogy legyen távolságtartóbb? Mert ez csak két mostani példa volt, van még ezer

Bocs ha hosszú voltam, de jó kiírni magamból

2016. ápr. 13. 13:50
 31/96 anonim ***** válasza:
87%

"Èn nem akarok barátkozni, nincs alapja, nem is nagyon kedvelem amúgy egyiket sem, de ez nem is olyan fontos. Nem mutatom ki, a gyerek előtt kedves vagyok. "

Szerintem te nagyon antiszociális vagy. Egyébként igen, fellobbanhatna a tűz, de ezt akkor is tudhattad, amikor beleestél, mint a vak ló... Az a baj ezzel az egésszel, hogy előtte kellett volna gondolkoznod ezeken és nem most. Az meg, hogy a gyerek előtt kedves vagy.. A gyerek nem h.lye, csak gyerek, ezt ne feledd és azt sem, hogy bármikor meg lehet mutatni a kijáratot, ha már végképp nem tudsz átlépni a dolgokon. Remélhetőleg nem csusszan be a gyerek, mert akkor pokollá teszed mindenki életét. Én azt gondolom, nem vagy valami kiegyensúlyozott.

2016. ápr. 13. 15:44
 32/96 A kérdező kommentje:
Miért lennék antiszociàlis? Vannak barátaim, olyanok akiket kedvelek, egyformàn gondolkodunk. Párom exével nem találom a közös hangot, de nem is kell szerintem
2016. ápr. 13. 15:47
 33/96 anonim ***** válasza:
76%
képzeld van aki jóban marad az exével, főleg ha gyerek is van.jobb lenne ordítozni?
2016. ápr. 13. 15:48
 34/96 A kérdező kommentje:
Lehet korábban kelkett volna ezt az egészet tisztázni magamban. De akkor még nem láttam, nem ment ennyiszer, vagyis nem tudtam hol van amikor nem velem. Az prdig tetszett hogy sokat foglalkozik a gyerekével.
2016. ápr. 13. 15:49
 35/96 anonim ***** válasza:
90%
Azt meg már nem is firtatnám, hogy a kérdésedben szereplő: "A gyerek az első?" című történetet hogy is kérdeheted komolyan.. Soha nem volt még gyereked.. :) Lehet, hogy te csak egy fejezet vagy, ezt nem árt felfogni, és azt is, hogy a nők jöhetnek és mehetnek, de a gyereke az a gyereke is marad, ha fejre állsz, akkor is. Nem vagytok egymáshoz valók, nem is értem, miért nem keresel egy gyermektelen pasit, mert ennek így tényleg rövid kötele lesz, tegyük hozzá, hogy nem is fogunk meglepődni :)
2016. ápr. 13. 15:49
 36/96 anonim ***** válasza:
59%
Nem, nem érthető igények, mivel nem a tulajdonod. Külön, önálló emberi lény. Fú de utálom (kerülöm is) az ilyen libákat akik szerint a pasijuknak rajtuk kívül semmi emberi kapcsolatuk nem lehet. Megölelt egy embert aki hosszú évekig az élete egy nagyon fontos része volt, ezt nem lehet csak úgy pikpak eltörölni. Megölelte! Nem megdugta ott álló helyükben, megölelte! Valószínűleg még fogja is. Sőt, uram bocsá', lehet mondjuk a szülinapján még két puszit is ad majd neki.
2016. ápr. 13. 15:51
 37/96 anonim ***** válasza:
53%

Ha ennyire féltékeny vagy, akkor saját magadban sem bízol.Nem tartod magad annyira, hogy a párodnak csak te kellesz?

Egyébként mik a terveid gyermek szülinapjakor, Karácsonykor stb.?

Idegrohamot kapsz ha átmegy a gyerekéhez, ugyanis jelen lesz az ex?!

Ne nevettesd már ki magad!

2016. ápr. 13. 15:52
 38/96 anonim ***** válasza:
74%

De egyébként millió oka lesz majd a kiborulásodnak. Írjak pl.-t?

A közös gyerkőccel valami történik, anyuka hívja a párodat, hogy menjen, vigye orvoshoz/menjen hozzá/váltsa ki a gyógyszert/ vagy bármi hasonló szitu, te meg otthon fogsz forrongani, hogy bezzeg rohan az exhez. Pedig nem hozzá, hanem a gyerekhez.

Vagy: lenne közös gyerek, mondjuk a klassz kis srác véletlenül meglökné a bébit, vszeg két akkora átszállót adnál neki első/erős felindulásból, hogy az apja azt nem hagyná szó nélkül.

Írnék még példákat, de szerintem felesleges. Úgyse érted :)

2016. ápr. 13. 15:56
 39/96 anonim ***** válasza:
89%

Ja, csak hogy megnyugodj: mivel az exnek a gyermeke féltestvére lesz párod gyerekének, hidd el nekem, sűrűn fognak találkozni.

Úgyhogy szokhatod a gondolatot.

2016. ápr. 13. 15:57
 40/96 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező gyakorlatilag két lehetőséged van, megszoksz vagy megszöksz. Ha ilyen erős köztük a kapcsolat, az nem igen fog változni. Ha vele akarsz maradni, ezt el kell fogadnod. Félre ne érts, nem kell szeretned a nőt, ó dehogy is. Beszélned sem kell vele. De azt el kell fogadnod, hogy a párod életének ő is a része, és az is marad. Ha meg ezt nem tudod elfogadni, akkor legyél felnőtt és engedd el.
2016. ápr. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!