Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul reagáltam le a történt...

Rosszul reagáltam le a történteket? A gyerek az első?

Figyelt kérdés

Eléggé féltékeny típus vagyok, próbálok változtatni. Páromnak van egy kisfia az előző kapcsolatából, nekik nagyon szoros a kapcsolatuk. Vagyis szerintem túl szoros, de szerintük kell a gyerek miatt és egyébként is barátoknak tekintenek egymásra.

Nemrég volt egy városi rendezvény, ahová én a párommal és a családommal érkeztem. Párom volt párja is megjelent a gyerekkel és az új párjával. Mondhatni jó volt a hangulat. Az első dolog ami miatt picit berágtam az volt, hogy elkezdtek együtt énekelgetni a gyereknek. Adtak egy Demjén számot amit a párom elkezdett dudolászn, merthogy régen azt énekelték neki ha félt a sötétben. Megjelent a volt párja és becsatlakozott. Idegesített, de nem szóltam semmit. Noha szerintem már ez sem volt normális a jelenlétemben, a családom jelenlétében.

Később egyszer csak azt látom, hogy kicsit később a párom a volt párját ölelgeti, az meg sirdogál szinte, utána nevetnek. Tesómnak is feltűnt azt sem tudtam mit mondjak neki. Akkor majdnem elgurult a gyógyszerem. Ha a párja nem megy oda a nőnek és nem öleli meg biztos jelenetet csinálok.

Hazafelé persze számon kértem, azt mondta csak megölelte. Ezt tartotta is pár napig, aztán kinyögte, hogy terhes a nő, látta rajta mivel egyszer már megélte vele. De még nem akarják tudatni senkivel. Érdekes én nem láttam rajta semmit. És nem értem miért nem lehetett ezt elmondani már akkor? Most akkor kivel kell titkokat tartani ha nem velem? Jogosan érzem ezt?

Én megértem ha jóban vannak, sde ne ölelgesse. Főleg nem a város előtt. Lehet gratulálni két puszival, nem kell hosszasan ölelkezni.

Zavar nagyon, hogy sok időt töltenek együtt.

Az sem érdekel, hogy a volt párja új párját nem zavarja. Engem igen. Ezzel kellene törődni. Hogyan győzzem meg, hogy legyen távolságtartóbb? Mert ez csak két mostani példa volt, van még ezer

Bocs ha hosszú voltam, de jó kiírni magamból

2016. ápr. 13. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező! Neked a férjemmel kellett volna összejönnöd, az összes kommentedet elolvastam, hát apám, mintha ez én férjem írta volna őket. Nektek az kéne, hogy senki rá ne nézzen a párotokra, mert már azzal megcsalt.

Nem ölelheti meg egy ellenkező nemű barátját???? Mi van??? Akkor te nem is tudod, milyen jó érzés (szexualitástól mentesen) ölelkőzni? Nem tudod, miből maradsz ki.

Akkor a párodnak nincsenek nő barátai? Az exén kívül?

EL fogod marni magadtól.... És mivel az ember nem tud kibújni a bőréből, ezért még most csendben lelépnék a helyedben, és egy hozzád hasonló párt keresnék magamnak. Soha nem fogod megszokni a helyzetet, és a párodnak is nagyon rossz lesz.. Tapasztalat... :(

2016. ápr. 14. 09:10
 92/96 anonim ***** válasza:
78%

Én megértelek kérdező, de abban egyet értek, amit előttem már jópáran leírtak, hogy aki gyerekes férfival kezd, annak olyan beállítottságúnak is kell lennie, hogy többet kell tolerálnia és alkalmazkodnia a másikhoz. Viszont! Az egy dolog, hogy a pasi és az exe jóban vannak, szerintem ennek ellenére vannak olyan határvonalak, amit nem lépek át, főleg a jelenlegi párok jelenlétében, mert nekik is el kellene fogadniuk, hogy bizony nem feltétlenül esik jól azt látni a másiknak, hogy az exet ölelgetik stb. Miért kellene ezt a kérdező és a családja jelenlétében ennyire bizonyítani, hogy ők de baromira jóban vannak ám? Itt mindenkinek kell alkalmazkodnia egy új helyzetben, és értem ezt az exfeleségre is, ugyan is direktben azért nem kéne a volt pasija nyakába ugrania stb stb. lehet normálisan beszélgetni, csatlakozni a társasághoz, de nem értem miért kellene erre még 1 lapáttal rádobni, hogy csak azért is énekeljünk közösen, mert ugye ezer éve ezt a közös számunk. (?) Valamint a kérdező párja, miért is nem mondta el a kérdezőnek, hogy terhes az exe, mikor legelőször kérdezte, hogy mi volt az a nagy ölelkezés? Miért csak rá pár napra közölte ezt vele? Lehet, hogy a kérdezőnek nincs hozzá köze, de ahhoz igen is van, hogy miért hozza őt kellemetlen helyzetbe mások előtt azzal, hogy az exet ölelgeti meg enyelegnek? A pasi miért nem tisztzta ezt rögtön mikor volt négyszemközt erre lehetőségük?

Nagyon jó, hogy normális, baráti viszonyban váltak el, és megmaradt a jó kapcsolat, ami a gyereknek is fontos, de azért ez nem arról szól, hogy úgy viselkedem ami másnak bántó, és "akkor is ez van, fogadd el!" Kétoldalú szerintem ez a történet, és nem csak a kérdező hozzáállásval van itt a baj. Lehet, hogy a kérdező is túl sokat belelát 1-1 dologba, de akkor a pasi meg ne dobjon rá még 3 lapáttal amkor csak alkalma van rá, úgy, hogy tudja, hogy a párját ez zavarni fogja.

2016. ápr. 14. 11:10
 93/96 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, mielőtt kibukott itt belőled, hogy ha terhes leszel, majd kevesebb ideje marad, jóval előtte kilátásba helyeztem pár oldallal előtte, hogy mik fognak történni a részedről, el fogod várni, hogy 3asban éltek egy családi életet... Miből gondolod, hogy így lesz? :D vicces vagy, és meg is érdemled azt, ahogyan viselkedik veled :) te sem vagy különb, csak szólok. Elképesztő vagy, de nem jó értelemben ;)
2016. ápr. 14. 11:14
 94/96 anonim ***** válasza:
62%
nem akarok trollkodni, de lehet, hogy nem örömkönnyeket ejtett, amikor megtudta, hogy az ex mástól terhes, hanem sajnálta, mert így már végleg eltávolodtak :D
2016. ápr. 14. 11:24
 95/96 anonim ***** válasza:
62%
Az is lehet, utolsó! :D
2016. ápr. 14. 11:38
 96/96 anonim ***** válasza:
Így visszaolvasva a kommenteket, szerintem teljesen mindegy, hány éves a kérdező. Láttam én már 50+ - os nőt is hisztizni. Megcsalta a férjét, le sem tojta, aztán végül a férjnek is lett szeretője, aki nekem rokonom. Nem támogatom én az ilyen kapcsolatokat, sőt, elítélem mélységesen. Na de az a hiszti amit a nő és a lányai levertek... Még engem is szidtak, pedig soha az életben nem találkoztunk, nem is ismerjük egymást. :D Az első babánkat vártuk a férjemmel (akkor még csak párommal) pont és láttam hogy ezt is írták fb üzenetben a rokonomnak, mintha valami nem is tudom hogy mi lennék... :D Valami utcalány akit felcsináltak vagy a fene tudja. Szóval vannak ilyen beteg emberek, kortól függetlenül. A kérdező ehhez képest semmi.
2016. ápr. 14. 15:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!