Rosszul reagáltam le a történteket? A gyerek az első?
Eléggé féltékeny típus vagyok, próbálok változtatni. Páromnak van egy kisfia az előző kapcsolatából, nekik nagyon szoros a kapcsolatuk. Vagyis szerintem túl szoros, de szerintük kell a gyerek miatt és egyébként is barátoknak tekintenek egymásra.
Nemrég volt egy városi rendezvény, ahová én a párommal és a családommal érkeztem. Párom volt párja is megjelent a gyerekkel és az új párjával. Mondhatni jó volt a hangulat. Az első dolog ami miatt picit berágtam az volt, hogy elkezdtek együtt énekelgetni a gyereknek. Adtak egy Demjén számot amit a párom elkezdett dudolászn, merthogy régen azt énekelték neki ha félt a sötétben. Megjelent a volt párja és becsatlakozott. Idegesített, de nem szóltam semmit. Noha szerintem már ez sem volt normális a jelenlétemben, a családom jelenlétében.
Később egyszer csak azt látom, hogy kicsit később a párom a volt párját ölelgeti, az meg sirdogál szinte, utána nevetnek. Tesómnak is feltűnt azt sem tudtam mit mondjak neki. Akkor majdnem elgurult a gyógyszerem. Ha a párja nem megy oda a nőnek és nem öleli meg biztos jelenetet csinálok.
Hazafelé persze számon kértem, azt mondta csak megölelte. Ezt tartotta is pár napig, aztán kinyögte, hogy terhes a nő, látta rajta mivel egyszer már megélte vele. De még nem akarják tudatni senkivel. Érdekes én nem láttam rajta semmit. És nem értem miért nem lehetett ezt elmondani már akkor? Most akkor kivel kell titkokat tartani ha nem velem? Jogosan érzem ezt?
Én megértem ha jóban vannak, sde ne ölelgesse. Főleg nem a város előtt. Lehet gratulálni két puszival, nem kell hosszasan ölelkezni.
Zavar nagyon, hogy sok időt töltenek együtt.
Az sem érdekel, hogy a volt párja új párját nem zavarja. Engem igen. Ezzel kellene törődni. Hogyan győzzem meg, hogy legyen távolságtartóbb? Mert ez csak két mostani példa volt, van még ezer
Bocs ha hosszú voltam, de jó kiírni magamból
Addig tud veled túllépni ezeken, amíg nem a kettőjük gyereke lesz érintett. Pár hónap vagy év múlva nem tudni, mit hoz ki belőled a helyzet, azt sem tudod előre, mit teszel meg és mit nem ezért az egészért. Színlelni nem lehet hosszú ideig.
Nem értettem soha ezt a marha nagy féltékenykedést, nekem az írásodból az jön le, hogy borzlamasan "én központú" vagy, önző, önös érdekű, felsorolásomra nem lenne elég ez a mező. Szvsz.gondold át, tudod -e ezt így normális mederben tartani, vagy sem. De az biztos, hogy nem egyet akartok.
"Főleg nem a város előtt" - itt is te vagy a lényeg, mert jajj, a város mit gondol, milyen ciki.
Ne hagyd el, de értsd meg, hogy mindig a gyereke lesz az első!
És a gyermeknek van édesanyja, teljesen természetes, hogy tartják a kapcsolatot.Mellesleg a gyereknek is sokkal jobb ha azt látja, hogy anya-apa jóban vannak.
"Ha megöleli vagy ha hallom, hogy félórát telefonál és nem a gyerek a téma. Ha ilyen nem lenne megértőbb lennèk máskor, pl. ha napot akar cserélni velünk."
Nekem ezek alapján végképp sikít a sztori, hogy fejezet vagy, nem működik ez olyan jól. :) de persze, jól áll neked a naiva szerep. :) a kisebb boltokban akciós a zewa zsepi szinte mindig, vásárolj be, nem fogja bántani a bőröd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!