Minek egy férfinak gyerek, ha az első gyerekkel/gyerekekkel se törődik?
Egy férfiismerősöm azt mondta (bár ő törődött az elsővel is), hogy ő akkor még nem állt készen az apaságra, a mai fejével mindent másképp csinálna.
Aztán az is lehet, hogy valaki megharagszik az ex asszonyra, igazán őt akarja büntetni, hogy sértettségében kihátrál mellőlük.
Vagy az első gyerek becsúszott, azt nem akarta igazán....
Vagy tényleg a második asszonykát ezzel akarja maga mellett tartani.
2: Hát marhára nem, nálunk a volt férjem rágta a fülemet, meg hogy négy gyerek kell neki....
Barátnőméknél is minden gyerek közös döntés volt.
2.válaszoló vagyok!
Saját magamból kiindulva, a férjemen látnám, hogy egy nem törődöm alak, vagy rám akar kényszeríteni olyat amilyet én nem szeretnék akkor biztos nem tenném meg!
Az is hülye aki azért szül, mert valaki nyaggatja.
Gyerek pedig azért kell, hogy a mag le legyen szórva, az utódlás biztosítva.
"Az is hülye aki azért szül, mert valaki nyaggatja."
Nem a nyaggatás miatt szültem, épp a volt barátomat azért hagytam el előtte, mert ő nem akart gyereket (egy korábbi kapcsolatából volt már) én pedig tiszteletben tartottam a döntését. Én viszont akartam gyerekeket, családot, csak nem én vetettem fel először hogy itt az idő és nem én állítottam haza apró kötött kis pulóverrel meg zoknival, hogy de jó lenne majd egyszer a babucikánknak ha lesz...
Hiúsági kérdés. Ha van gyereke bizonyított, hogy feláll a szerszám és még hasznláható is kéjre és utódnemzésre.
CSak azok a férfiak fogadnak el elvált nőt gyerekkel pl, akiknek már van gyerekük vagy a szerszám működésével gond van és sejtik hogy nem lehet saját gyerekük.
Amúgy baromira nem kell a férfiaknak gyerek, még a sajátjuk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!