Minek egy férfinak gyerek, ha az első gyerekkel/gyerekekkel se törődik?
Figyelt kérdés
Csak kérdés2013. febr. 11. 11:35
11/15 anonim válasza:
10es én ezzel vitatkoznék. A férjem teljesen oda van a kislányunkért, és már akkor megmondta. hogy szeretne majd babát idővel mikor összejöttünk.
On:
Apám megmondta, hogy csak azért kellettünk neki, hogy ne mondhassák, hogy neki nem lehet gyereke. Valószínűleg ezzel magukhoz láncolják az ilyen férfiak a nőket. Más magyarázatot nem tudnék rá adni.
12/15 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés...Én vagyok az első gyerek a családban. Nagyon jó kapcsolatom volt az apámmal (én voltam a kiskedvence). Ez addig tartott amíg anyámmal el nem váltak és össze nem szedett egy tőlem alig pár évvel fiatalabb nőszemélyt..Ez úgy 7 éve volt, és én kb 7 éve nem is láttam többet az apámat..
13/15 anonim válasza:
*bocs! nem fiatalabb hanem idősebb :)
14/15 anonim válasza:
Apám 23 volt, mikor születtem, még terhesen elhagyta anyát. Tizenéves koromig nem találkoztam vele. Aztán 40 évesen született egy fia, akiért odavan. Valamennyire benőtt a feje lágya.
15/15 anonim válasza:
Az ilyen minden családnál gyereket csináló nyomorékok valószínűleg két dolgot akarnak:lekötni a nőt valamivel, hogy ne tudjon annyira figyelni félrelépéseire, meg bizonyítani maguknak, hogy minden tyúknak képesek gyereket csinálni.Bár hogy is van,nem nőtt be a fejük lágya és nem is fog.Kerülni kell a fajtájukat messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!