Akik évek óta együtt éltek, talán már gyerek is van, házasok vagytok, szoktatok gondolni az első szerelmetekre? A párotokat zaklatja az ex?
Figyelt kérdés
Kicsit dühös vagyok, mert párom több mint 10 évvel ez előtti barátnője, felbukkant, de mint kiderült folyamatosan nyomon követi párom életét. Engem ez kicsit zavar, mert bármi történik akkor ő az első aki gratulál neki, felköszönti, tanácsokkal akarja ellátni a páromat, idióta jó kívánságokat hord össze, de ezt mind úgy megfogalmazva, amiből süt a keserűség a lényege az mindegyiknek: hogy ha engem dobtál akkor vele se leszel boldog.
Nekem eszembe se jutna írni a volt barátaimnak, nem is igazán érdekel, hogy mi van velük. Ami elmúlt az elmúlt.
A párom azt mondja, hogy a csaj nagyon haragudott rá amikor elhagyta, mert nagyon szerette őt és ezért érdeklődik még mindig felőle, szerinte ne foglalkozzak vele.
2012. jan. 6. 09:47
1/4 anonim válasza:
Attól, hogy a szerelem elmúlt elmúlt a barátság még maradhat. Nekem a 2legjobb barátom a 2exem. És azt hiszem én is nekik.Miért lenne ez gond? a szerelemnek vége, szakítottunk,nem akartuk egymást többé. De az emberi kapcsolat változatlan. Mi összejárunk (az új párokkal,gyerekekkel)
2/4 A kérdező kommentje:
az más, ha barátok maradtatok, de gondolom te nem bántod a volt párod jelenlegi párját
2012. jan. 6. 10:04
3/4 Andizsuzsi válasza:
Szerintem ez egyáltalán nincs rendjén. De ellene csak a párod tehet. Mondja meg a csajnak kereken, hogy hagyja őt békén, ne keresse, ne hívja, ő már rég lezárta azt a kapcsolatot. Főleg, ha téged ez zavar.
4/4 anonim válasza:
engem is zavarna,kiborítana, ha a párom exe belekontárkodna az életünkbe....jujjjjjjjj ráz a hideg.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!