Milyen jövője lehet egy olyan kapcsolatnak, ahol a felek 8 éve vannak együtt, a gyerek meg 7 éves?
Egy ilyen hamar született gyerek nem rombolja szét a kapcsolatot? Nem is volt idejük a feleknek ismerkedni,élni szinte,hanem 3 hónap múlva már teherbe is esett a nő.
Vélemény?
Az idő önmagáért beszél..8 éve együtt,7 éves gyermek van..kell ennél több bizonyíték?? Hiszen 8 évük már volt,hogy megismerjék egymást..
Ha meg szét mennek akkor teljesen mindegy hogy 8 éve vannak együtt vagy 3 hónapja..
Futólag ismerem a párt.Viszont egy közös ismerősünk elárulta,hogy a férfi már többször megcsalta a nőt.
Ezért kérdeztem.Ha olyan boldogok,akkor miért csalja,ha meg olyan rossz a kapcsolat,hogy mellékutakra van szükség,miért nem válnak el? A férfi ezek ellenére ragaszkodik a nőhöz. Én ezt nem értem.
Ha a felek úgy gondolják, hogy nem volt idejük ismerkedni meg élni, akkor igen, tönkremegy a kapcsolat. De nem a gyerek rombolja szét, hanem ők voltak hülyék, hogy nem védekeztek. Nem a gyerek a hiábás!
Ha a felek nem foglalkoznak azzal, hogy éltek vagy sem, akkor nincs probléma. Nem az időtől függ egy kapcsolat, hanem attól, mennyire illenek össze és mennyire fogadják el egymást.
14,26 újra
A megcsalás az egy másik kérdés. Szerintem sokkal inkább veszélyezteti a kapcsolatot, mint a gyerek. És nem is a gyerek az oka ennek sem, még akkor sem, ha netán rá fogja.
A hűség döntés kérdése. Ő úgy dönt, hogy kell neki a szex mással.
Én biztos nem viselném el a párja helyében.
énis sajnálom szegény nőt.:(
de attól még szereti a férfi? Csak néha kell neki más is?
Szerintem a gyereknek ehhez semmi köze.
apuéknak most lessz a 30éves évfordulojuk én 28éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!