Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul reagáltam le a történt...

Rosszul reagáltam le a történteket? A gyerek az első?

Figyelt kérdés

Eléggé féltékeny típus vagyok, próbálok változtatni. Páromnak van egy kisfia az előző kapcsolatából, nekik nagyon szoros a kapcsolatuk. Vagyis szerintem túl szoros, de szerintük kell a gyerek miatt és egyébként is barátoknak tekintenek egymásra.

Nemrég volt egy városi rendezvény, ahová én a párommal és a családommal érkeztem. Párom volt párja is megjelent a gyerekkel és az új párjával. Mondhatni jó volt a hangulat. Az első dolog ami miatt picit berágtam az volt, hogy elkezdtek együtt énekelgetni a gyereknek. Adtak egy Demjén számot amit a párom elkezdett dudolászn, merthogy régen azt énekelték neki ha félt a sötétben. Megjelent a volt párja és becsatlakozott. Idegesített, de nem szóltam semmit. Noha szerintem már ez sem volt normális a jelenlétemben, a családom jelenlétében.

Később egyszer csak azt látom, hogy kicsit később a párom a volt párját ölelgeti, az meg sirdogál szinte, utána nevetnek. Tesómnak is feltűnt azt sem tudtam mit mondjak neki. Akkor majdnem elgurult a gyógyszerem. Ha a párja nem megy oda a nőnek és nem öleli meg biztos jelenetet csinálok.

Hazafelé persze számon kértem, azt mondta csak megölelte. Ezt tartotta is pár napig, aztán kinyögte, hogy terhes a nő, látta rajta mivel egyszer már megélte vele. De még nem akarják tudatni senkivel. Érdekes én nem láttam rajta semmit. És nem értem miért nem lehetett ezt elmondani már akkor? Most akkor kivel kell titkokat tartani ha nem velem? Jogosan érzem ezt?

Én megértem ha jóban vannak, sde ne ölelgesse. Főleg nem a város előtt. Lehet gratulálni két puszival, nem kell hosszasan ölelkezni.

Zavar nagyon, hogy sok időt töltenek együtt.

Az sem érdekel, hogy a volt párja új párját nem zavarja. Engem igen. Ezzel kellene törődni. Hogyan győzzem meg, hogy legyen távolságtartóbb? Mert ez csak két mostani példa volt, van még ezer

Bocs ha hosszú voltam, de jó kiírni magamból

2016. ápr. 13. 13:50
 21/96 anonim ***** válasza:
87%

Erre csak azt tudom mondani, hogy ilyen esetben nem kell olyan férfivel kezdeni, akinek komoly múltja van. Aki tudja magáról hogy ilyen a természete, az miért megy bele egy ilyen kapcsolatba?!

Én az olyan férfiakra nem tudok felmenni, akik válás után le sem sz a r ják a gyereküket és csak a belekötni valót keresik. Örülhetnél neki, hogy ilyen emberséges a párod. Ha egyszer elválnátok gyerekkel, megtudnád hogy milyen sokat számít ez a fajta nyugalom.

Gondolom a párodnak sem tervezték még elmondani a terhességet, csak mivel ismeri, nyilván látta rajta hogy valami van és kibukott a dolog. Tényleg semmi közöd hozzá amúgy, viszont a párod gyerekének a testvére lesz ez a kicsi, így őt valamilyen szinten érinti.

Bár minden házasság ilyen jól végződne... Lehet hogy egyeseknek ez furcsa, de azért gyerekkel már más a helyzet. Szerintem inkább a távolságtartó, kötekedő hozzáállás a nem normális. Az rohadt káros egy gyereknek. És hát nyilván nem fekszenek be egymás mellé az ágyba. :D Nem hinném hogy "olyan" bizalmaskodás lenne közöttük, hiszen a csaj mással vár babát és láthatóan rajtad kívül mindenki elégedett.

2016. ápr. 13. 15:00
 22/96 anonim ***** válasza:
84%
Fölösleges ezt a kapcsolatot erőltetned, magadra erőltetned. Te uralkodni akarsz. Válassz egy múlt nélkülit. Ott meg az lesz a bajod, hogy nyámnyila, férfiatlan.
2016. ápr. 13. 15:00
 23/96 anonim ***** válasza:
89%

Most tekintsünk el attól,hogy mennyire helyes vagy helytelen a viselkedésed.

Ha ők ilyen jóban vannak,akkor ez nem fog változni . Ha téged ez zavar (amit valahol szintén megértek,nekem is rosszul esne ha acsalád meg mindneki előtt a volt feleségével ölelkezne a palim , szerintem kínos és félreértésekre ad okot) ,akkor inkább hagyd el .

Egyébként én sem bírnám elviselni,ezért szóba sem jöhetett soha olyan,akinek gyerekei vannak már . Nem mindneki alkalmas rá,hogy éretten és türelemmel kezelje a helyzetet,nincs ebben semmi szégyen,de tényleg akkor inkább keress mást. Nem hiszem,hogy boldog leszel.

2016. ápr. 13. 15:09
 24/96 anonim ***** válasza:
77%

Nyugi, nem vagy egyedul!

A volt ferjem baratnoje olyan mint te.

Fiatalon hazasodttunk ossze es hamar lett babank is. 8 ev utan mentunk szet, felnottunk es mashogy kepzeltuk az eletet. Szep volt az egyutt toltott ido, baratok maradttunk!

A parjanak nagyon nehez feldogoznia, hogy jo viszonyba maradtunk. En ujra ferjhez mentem, az eskivonkre is meghovtuk oket, sot meg tancoltunk is (kesobb megtudttam, hogy ez miatt veszekedett vele a parja). Nem ertem miert van vele, jobbat erdemelne, de soha! nem momdtam ezt meg neki, biztosan van ami mellette tartja!

Az en ferjem elfogadta es megertette! Eleinte bantott, hogy utal a lany annak ellenere hogy nem ismer.

Ha nem valtozol magadnak artasz, magadnak szerzel kellemetlen perceket a hisztiddel!

2016. ápr. 13. 15:24
 25/96 anonim ***** válasza:
90%
Ezt miért nem a pároddal beszéled meg?! Szerintem lényegtelen, hogy mi mit gondolunk, az a lényeg, te hogy érzed, és neked kell eldönteni, hogy ezt hosszútávon tudod -e kezelni, mert így tényleg nem lesz egy hosszú kapcsolat. Az ölelés tényleg érdekes, de ettől még nem kell kiakadni, főleg mivel tudod, hogy jó a kapcsolatuk és náluk ez belefér. Itt az a kérdés, hogy vagy tolerálod, vagy sem. Ha később lesz közös gyerek, klassz srác ide vagy oda (a nagyobbik) akkor meg az lesz a baj a féltékenykedésed miatt, hogy nem zárja ki a külvilágot és élitek hármasban az életeteket... sok ilyet olvastunk már itt...
2016. ápr. 13. 15:26
 26/96 anonim ***** válasza:
56%
Én neked adok igazat kérdező. És pontosan azért mert itt most nem a gyerekről van szó. A gyerekkel lehet szuper kapcsolat és törődés is anélkül is hogy ölelgetné az anyukát. És az anyával is lehet normális jó kapcsolat "bizalmaskodás" nélkül is. Voltam én is párkapcoslatban gyerekes apukával elég sokáig, mégsem ölelgette, meg súgdolózott soha az exével, pedig voltunk nem egyszer együtt rendezvényen, nem lelkiztek, nem nosztalgiáztak, normális hangnemben megbeszélték amit kell és kész. Hiszti nélkül elmondanám neki hogy nekem ez nem tetszett, megpróbálnám megbeszélni normálisan, de ha máskor is tapasztalnék ilyet szerintem nem tudnék vele maradni tovább.
2016. ápr. 13. 15:28
 27/96 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy vannak akik megértenek, megértik a valódi problémámat. Félek egyébkènt én is, hogy tönkremegy a kapcsolatunk, de szeretnèm megakadályozni.

Beszéltem már párommal arról mi zavar leginkább, de úgy érzem nem vesz komolyan. Ez pedig még jobban felbosszant. Mindig azzal jön, hogy barátok (barátokat sem keln egyébként minden esetben ölelgetni). Úgy állítja be, mintha az én hozzáállásommal lenne a baj, mivel ő jóban van az exe új párjával. Ami igaz, de ők férfiak az más. Bennünk nincs is semmi közös, ők ketten bármiről elbeszèlnek, söröznek. Èn nem akarok barátkozni, nincs alapja, nem is nagyon kedvelem amúgy egyiket sem, de ez nem is olyan fontos. Nem mutatom ki, a gyerek előtt kedves vagyok.

Nem hiszem amúgy, hogy most van köztük valami, de ha ilyen jóban vannak bàrmikor visszalobbanhat a tűz.

2016. ápr. 13. 15:38
 28/96 anonim ***** válasza:
94%
egy másik ffitól vár gyereket a nő. gondolod a párod kell még neki? nem vagy komplett.
2016. ápr. 13. 15:40
 29/96 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg túlreagálod kérdező ezt a dolgot.Ha érzed, hogy szeret a párod téged, akkor mit aggódsz?Miért kéne, hogy utálják egymást?Valamikor boldogok voltak együtt, közös gyermek is született, gondolom azért, mert szerették egymást.

Amúgy mindig is szeretni fogják egymást, hisz a párod tiszteli benne gyermeke anyját, az édesanya pedig tiszteli benne gyermeke apját.

Tudod, nekem nemrég ment tönkre a kapcsolatom 8 év után kislányom apjával.Új kapcsolatban vagyok, nagyon szerelmes és boldog.De a gyermekem apja mindig része marad az életemnek, hisz ketten vállaltuk, boldogok voltunk.

Ne csináld a fesztivált, mert el fog hagyni.Ők már nem úgy szeretik egymást mint ahogy ti ketten.

És igenis arra kell törekedni, hogy megmaradjon a felek közt a normális emberi kapcsolat illetve hangnem.Tudod, felnőtt emberek vagyunk, nem ovisok.

Amúgy párom például elég sűrűn szokott a volt barátnőjével beszélni, pedig gyerek sincs.Szerinted boldog lennék ha hisztiznék?Egy frászt, már rég dobott volna, és jogosan.(de szerintem idősebb vagyok tőled)

Ha szereted, ne csesztesd ok nélkül, mert elveszíted.Csak nyugi.:-)

2016. ápr. 13. 15:42
 30/96 A kérdező kommentje:
Nem most, de ahol valaha volt valami, ott nem kellene ölelkezni, nosztalgiázni, mert bàrmi lehet. Ha nem is lesz így, mert bízok benne akkor se legyen mással ilyen kapcsolata. Velem ossza meg az életét. Az én titkaimat őrizgesse. Szerintem ezek érthető igények
2016. ápr. 13. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!