Rosszul reagáltam le a történteket? A gyerek az első?
Eléggé féltékeny típus vagyok, próbálok változtatni. Páromnak van egy kisfia az előző kapcsolatából, nekik nagyon szoros a kapcsolatuk. Vagyis szerintem túl szoros, de szerintük kell a gyerek miatt és egyébként is barátoknak tekintenek egymásra.
Nemrég volt egy városi rendezvény, ahová én a párommal és a családommal érkeztem. Párom volt párja is megjelent a gyerekkel és az új párjával. Mondhatni jó volt a hangulat. Az első dolog ami miatt picit berágtam az volt, hogy elkezdtek együtt énekelgetni a gyereknek. Adtak egy Demjén számot amit a párom elkezdett dudolászn, merthogy régen azt énekelték neki ha félt a sötétben. Megjelent a volt párja és becsatlakozott. Idegesített, de nem szóltam semmit. Noha szerintem már ez sem volt normális a jelenlétemben, a családom jelenlétében.
Később egyszer csak azt látom, hogy kicsit később a párom a volt párját ölelgeti, az meg sirdogál szinte, utána nevetnek. Tesómnak is feltűnt azt sem tudtam mit mondjak neki. Akkor majdnem elgurult a gyógyszerem. Ha a párja nem megy oda a nőnek és nem öleli meg biztos jelenetet csinálok.
Hazafelé persze számon kértem, azt mondta csak megölelte. Ezt tartotta is pár napig, aztán kinyögte, hogy terhes a nő, látta rajta mivel egyszer már megélte vele. De még nem akarják tudatni senkivel. Érdekes én nem láttam rajta semmit. És nem értem miért nem lehetett ezt elmondani már akkor? Most akkor kivel kell titkokat tartani ha nem velem? Jogosan érzem ezt?
Én megértem ha jóban vannak, sde ne ölelgesse. Főleg nem a város előtt. Lehet gratulálni két puszival, nem kell hosszasan ölelkezni.
Zavar nagyon, hogy sok időt töltenek együtt.
Az sem érdekel, hogy a volt párja új párját nem zavarja. Engem igen. Ezzel kellene törődni. Hogyan győzzem meg, hogy legyen távolságtartóbb? Mert ez csak két mostani példa volt, van még ezer
Bocs ha hosszú voltam, de jó kiírni magamból
Régebben én is féltékeny voltam, de még a tesómra meg a barátaimra is. Aztán rájöttem, hogy ha megismerem ezeket az embereket, nincs mitől félnem.
A párod egyszer szerette valamiért. Akkor te is tudnád, ha nem is szeretni, de kedvelni biztosan. Miért nem barátkozol vele?
Én megértem, hogy a gyerek az első. De az én szempontjaimat is figyelembe kellene vennie. Ha volt már emiatt vita akkor miért nem kell odafigyelni
Nem mondom hogy megcsal, tudom, hogy nem. Akkor nem előttem lenne vele kedves. Nem az a típus aki ne tudna megcsalni ha akarna, úgy hogy ne tudjam, nem egy papucs. De amúgy bízok is benne
"Elfogadtam, hogy imádja a gyerekét"
és még írod, hogy nem vagy antiszociális.
Nem elfogadod, hanem természetesnek veszed, hogy imádja a gyerekét. Hány éves vagy? Miben nevelkedtél? Búrában vagy terráriumban?
Engem is zavarna a hosszú ölelkezés meg a félórás telefon. Szerintem ne haverkodjunk az exünkkel. Ha gyerek a téma,oké. De az apró cseprő dolgokat ne az exszel ossza már meg, ne neki panaszkodjon, akár rólam, hanem a haverjainak. Főleg ne az ex titkait őrizgesse, hanem az enyémet. A múlt mindig megszépül. Már nem lakik azzal a nővel, nincsenek meg a konfliktusok, amik az együttélés miatt adódhatnak. Simán lehet, hogy újra beleszeret, hiszen már csak a jóra emlékszik, meg mostis olyan jól megvannak.
Szerintem a párodnak fontosabb az exe, mint te. Mert ő szülte meg a gyerekét. Ha nektek lesz babátok, akkor sem leszel olyan fontos neki, mint az elsőszülöttje anyja.
Én meg szeretném, ha a párom olyan ember lenne, akire bárki rá tud bízni egy titkot, nem rohan rögtön hozzám pletyizni.
Lenézem az ilyet. Ezért mondom, hogy legyél a barátja. Akkor elmondja neked is. Akkor téged is odahív.
De ha neked kell a barátokköztös dráma, mert ennyi az életed, hát tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!