20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?
Ja bakker nekem most esik le a dolog.Itt véded a nőket h nem kell általánosítani.Közbe meg te abból indulsz ki h minden segédmunkás buta.
Ez kicsit nem olyan bort iszik vizet prédikál?
Az meg h csak diplomásokkal állsz össze és nem zámít a pénz.Igen végülis nem.Mondjuk a diplomások nem is 90ezret keresnek.Ha megvan eg pasid aki 3-400at keres....nos akkor persze h nem számít a pénz.
Ez az utolsó hozzászólásod nem kellett volna.Mert ahogy mondani szokták most bújt ki a szög a zsákból.
Szia.
Valószínűleg nekem címezte,mert én voltam az utolsó a komment előtt,de akkor igencsak összekevert vkivel,mert legutoljára az 1.oldalon írtam.
Amúgy attól függetlenül,hogy nem nekem címezted a diplomás monológodat,válaszolok rá:
képzeld,te suttyó,én nő vagyok,hamarosan diplomás leszek(és nem akármilyen semmirevaló diploma)mégsem fogok 90nél többet keresni,úgyhogy nem tudom hol élsz,3-400at...pfff...max.külföldön vagy max.idehaza 50évvel ezelőtt...látszik hogy nem csak a nők terén vagy eltájolva.
Nem, nekem írta merthogy nekem fontos a diploma. Ha te is lennél legalább olyan intelligens mint egy diplomás akkor tudnád hogy mostanában már nekik sincs sokkal több esélyük és egyáltalán nem gazdag a többség! De a párom aki a szüleivel lakik, alig bírja kifizetni a tandíjat, de azért biztos nagyon gazdag... Komolyan mondom mostmár azért is szemét leszek hogy nekem fontos a tudás?
És hogy kiforgatod a mondanivalóm! Te komolyan elmebeteg vagy! Én nem mondtam hogy minden segédmunkás hülye, mert nem is ismerem őket DE MONDD MÁR MEG MI KÖZÖS LENNE BENNÜNK? Szerintem egy segédmunkás élvezné ha a csaja diplomás nyelvvizsgás valaki lenne? Ja hogy hagyjam ott az iskolát 8. után hogy a segédmunkás jól érezhesse magát velem! Komolyan egy szerencsétlen lúzer vagy! Te pl a barnahajú nőket szereted? Micsoda szemét k*csög f*sz vagy hogy a szőkéknek így esélyük sincs! Most komolyan ilyen a szinted! Mégis miért vagyok én azért rossz mert nekem fontos a végzettség? Lehet hogy te még nem hallottál róla de nagyon is logikusan gondolkozom mivel sok kapcsolat már arra is rámegy hogyha a nő egy kicsivel többet keres nemhogy ekkora különbségnél... De te gyűlölködj csak...
Bocs, de te tipikus lúzer vagy. Azok a nők NEM szerettek, akik elhagytak egy pénzesebb pasasért. Veled voltak, hogy legyen valakijük, de ahogy jött egy kedvezőbb partner, helló.
Attól, hogy te CSAK ilyen nőkkel találkoztál, az még nem jelenti azt, hogy csak ilyenek vannak.
Nem tudom, miért kell sarkítani.. Attól, hogy ide senki nem írta be, hogy: IGEN, ÉN A PÉNZES PASIKRA HAJTOK, attól még természetesen vannak ilyen nők. De jó lenne, ha felfognád, hogy vannak olyan lányok is, akinek a szerelem a fontos és küzdenek a szerelmükért. Hihetetlen, hogy egyetlen egy olyan párral nem találkoztál, akik imádják egymást, de nehéz az életük a pénztelenség, vagy egyéb bajok miatt. De attól még hidd el, létezik ilyen, ez a te dolgod, hogy nem találkoztál még ilyennel.
És nem értem, miért kéne egy normális lánynak magába néznie.. ha nem olyan, akkor is mondja azt, hogy de, neki csak a pénz számít?.. akkor boldog lennél?
Tudod mennyi pár tudná elmesélni, hogy milyen albérletben laknak, milyen sz@r helyen, és mennyi pénzből tengődnek és mégis együtt vannak, mert SZERETIK egymást?
Csak sajnálni tudlak a nézeteid miatt, és hogy ennyire kivetítesz mindenkire egy ilyen baromságot.
Amúgy meg a páromnak előttem volt egy jó pár kapcsolata, mindnél ő szakított és nem a nő rúgta ki. Átlagos volt a keresete, kocsija se volt (most sincs), és nem is az a nőkényeztető típus. Viszont halálosan bele lehet zúgni, nagyon vibráló, izgalmas személyiség, és mellesleg értelmes dolgokról lehet vele beszélgetni, nagyon normális, tájékozott, jó gondolkodású. (Velem 7 éve van, és végig pénzproblémáink voltak és vannak.)
Tudod a nőknek akkor számít a pénz, ha más jót nem tartogat a pasas.. de legalább pénze az van.
Viszont ha olyan személyiség, akkor kereshet 80 ezret is, imádni fogják a nők és harcolni fognak érte.
Nálad is csak a milliók segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!