Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 Közti középosztálybeli...

20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?

Figyelt kérdés
Mert mint ugye tudjuk a pénz nem számít.Csak a személyiség és a belső értékek. :-)))))
2010. ápr. 4. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
Kérdező, megtennél egy szívességet? Felsorolnál magadban 5 jó és 5 rossz tulajdonságot? Őszintén!
2010. ápr. 4. 15:37
 42/89 anonim ***** válasza:

Szánalmas pojáca vagy, ez már egyértelmű. Nem veszed észre, hogy egy kicsit vicces, hogy MINDEN lányt előre ilyen negatívan ítélsz meg? Persze azokra a válaszokra nem is figyelsz, melyek pont arról szólnak, hogy nincs pénz, mégis szeretik egymást. Olyan jó homokba dugott fejjel kántálni ezt a baromságot, ugye?

Amúgy meg rohadtul nem érdekel senkit (max idegesítő, hogy lehet valaki ekkora f@sz), hogy te mit gondolsz, a TE életed, és igazából senkinek nem fog abból kára származni, hogy ostobán, normális nő nélkül fogsz meghalni.

Amúgy meg ez is érdekes, Magyarország kis hányada áll gazdag emberekből, akkor a többivel mi van? Minden nő azon a pár gazdagon lóg?

A te tájékozottságodat tmutatja az is, hogy egy olyan párral nem találkoztál, akik szerelmesek egymásba, és más nagyjából nem is számít a kapcsolatukban. Bár aki ilyen haverokkal lóg és ilyen nőkbe botlik..

Szóval kérlek, továbbra is hangoztasd, hogy milyen szemetek a lányok, hogy egy ilyen "értelmes" fickóra rá se hederítenek, mi meg majd innen nevetünk rajtad, miközben szerelmes csókokat váltunk a kedveseinkkel.

2010. ápr. 4. 15:42
 43/89 anonim válasza:
szerintem számít a pénz.midnenkinek,és jobban érzik magukat a csajok,meg biztonságban is,akinek van pénze.amúgy akiknek sok pénze van,azok sajnálnak a legtöbb mindent tőled :D
2010. ápr. 4. 17:11
 44/89 A kérdező kommentje:

Jó kis vita alakult belőle.Bár mondjuk én inkább fiúk véleményére lettem volna kíváncs hogy ők hogy érzik.Mert a nők úgysem vallják be.Mondom akit személyesen ismerek ő sem vallja be pedig mindenki még a barátnői is tudják h így van.

Szóval nem sok fiú válaszolt de aki igen az valahogy ugyanúgy látja mint én.És én erre voltam kíváncsi.Nem arra hogy a nők hogy védik egymást.

2010. ápr. 4. 19:57
 45/89 anonim ***** válasza:
ha pénz van, lehet a pasi 16-90éves, lehet ronda, otromba, akármilyen, akkor is a legjobb fiatal nők fognak ott lenni körülötte. Példák vannak, nemkevés.
2010. ápr. 4. 19:59
 46/89 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az véletlenül aki a másik kérdést feltette, hogy a szép nőknek gazdag pasi kell? Szánalmas vagy, nem veszed észre? Azért nem kellesz senkinek, mert a féloldalas kommentjeidbe ugyanazt ismételgeted mintha beakadt volna a lemez és közben nem veszed észre aki normális! Te nem is akarsz normális lányt, gyűlölöd őket, ez látszik az írásodból! Ha így lenézed őket akkor mit vársz mégis? Vannak normális lányok csak azoknak nem kellesz mert te nem vagy normális! Majd ha a világ összes nőjét megismerted, akkor merjél ilyet állítani! Tényleg nem veszed észre magad hogy milyen szánalmasan ismételegeted itt a meggyőződéseidet? Evvel mit akarsz elérni? Egy tök felesleges kérdés... Mindenki úgy él ahogy akar... Arról nem is beszélve hogyha kérdezel valamit akkor legyél annyira érett hogy fogadd el más válaszát (pontosabban azt aki azt írja hogy normális), de neeem te csak kattogsz, mint aki beragadt és nem tud mást mondani... Menjél pszichológushoz a kisebbségi érzéseddel és a nőgyűlöleteddel!

Érdekes azt bezzeg nem fogadod el, hogy a pasik meg csak szexet meg egy szolgát akarnak és kihasználják a lányokat! Na, ilyet is lehet mondani? De neeem, a nők a mocskosak, a fiúk meg ártatlanok... Jajj vedd már észre magad... :D

2010. ápr. 4. 20:43
 47/89 anonim ***** válasza:

24 éves nő vagyok..én a randin, magam után fizetek mindent.. így nem lehet rám azt mondani, hogy pénzéhes lennék.. kocsi sem érdekel, ált. inkább megkérem a srácot, hogy hagyja is otthon, hogy adott esetben egy pohár bort is megtudjon inni.. DE azért fontos, hogy ne legyen szegény..vagy ha igen, akkor emelt fővel viselje..

Most majd lehet egyesek höbörögnek, de nem akarok csak azért NEM elmenni egy helyre, mert a férfi nem tudja állni a saját részét.. az pedig iszonyatosan gáz, ha azt látom a férfin, hogy még magától is sajnálja azt az adott összeget...

Illetve még azért fontos a pénz, mert nem akarom folyton azt hallgani, hogy már megint nincs..és hogy ettől telejsen ki van borulva.. ha több pénzt akar, akkor dolgozzon többet..de aztán ne hibáztasson senkit, hogy nincs magánélete...

Mondom.. felnőtt, dolgozó.. normális értékrendű, csúnyának nem, de plázacicának sem mondható nő vagyok...

szerintem elég őszinte voltam...

2010. ápr. 4. 21:05
 48/89 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te egy....vagy abból ítélve,amilyen kommenteket írkálsz.Még az elején felmerült bennem,hogy normális srác lehetsz,de neked tényleg lehet hogy csak akkor lenne esélyed bnőre ha pénzes lennél.
2010. ápr. 4. 22:11
 49/89 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem TE regisztráltál egy másik felhasználóval, hogy válaszolhass a kérdésedre felhasználóként, és szidhasd a nőket, pedig nem is ismered mindet.
2010. ápr. 4. 22:27
 50/89 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a 22:11-nél van a pont. Lehet, hogy ő csak akkor kéne a nőknek, ha pénzes lenne.

Tudod az én örök szerelmem egyáltalán nem gazdag...soha meg sem kérdeztem tőle mennyi pénze van, nem is érdekelt. Le tudott nyűgözni a humorával, viselkedésével, udvariasságával, igazi férfi volt...

Tudod mi a különbség közötte és közötted? Annak ellenére, hogy nem volt milliomos imádták a nők, egytől egyig mind. Téged nem imádnak a nők, mert ha imádnának nem tennél fel ennyire nevetségesen alaptalan kérdéseket.

2010. ápr. 4. 22:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!