Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 Közti középosztálybeli...

20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?

Figyelt kérdés
Mert mint ugye tudjuk a pénz nem számít.Csak a személyiség és a belső értékek. :-)))))
2010. ápr. 4. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 A kérdező kommentje:

Tehát akkor te mondjuk összeállnál egy 80ezer Ft-ot kereső segédmunkással is ha tetszene?

Sőt még akkor is őt választanád ha mellette fűzne téged mondjuk egy cégvezető?

Jó persze én is tudom előre a választ.De azt is hogy te ne zt fogod ideírni amit valójában gondolsz vagy ahogy cselekednél ha úgyhozná az élet.

2010. ápr. 5. 17:19
 72/89 anonim ***** válasza:
Nézd, akitől elszakítottak, neki nem volt jó a jövedelme, de nem érdekelt, nem tudom, mennyit keresett, de kettőjüket tartotta el egyedül (anyukáját és saját magát). Nekem 79500Ft a jövedelmem jelenleg, ez van, mit csináljak, akárhogy szeretnék jobban keresni és jobb munkát találni, nagyon nehéz, és ez van, mert én nem vagyok protekciós nyápic, és utálom a protekciós nyápicokat, akik csak azért kapnak meg egy zsíros állást, mert valakinek a valakije. Én külföldre megyek, amint lehet, ez 100%, mert Magyarország csak az ígéretek földje, de kevesen érvényesülhetnek tehetség szerint.
2010. ápr. 5. 17:23
 73/89 anonim ***** válasza:
De ha már ilyen sok időd van, segítenél nekem valamiben?
2010. ápr. 5. 17:24
 74/89 A kérdező kommentje:

Ok én kiszálltam.Az egészben csak tudod mi a vicces?

Te is tudod én is tudom mindenki tudja hogy nagyon sok nő van a ki a pénzre hajt.Mégis mikor itt felteszik ezt a kérdést(mert láttam már h párszor feltették)soha senki nincs aki ilyen lenne.Sőt még ilyen ismerőse sincs.

Mindenkinek a belső érték a fontos.Jó ok elhiszem h vannak ilyenek is.De msot te azt elhiszed h pl. a válaszadók közt nincs mondjuk legalább 1 ilyen nő?

Mindenki csak azt írkálja h ő nem viselné el h eltartsák meg hogy neki nem is kéne gazdag pali.

De ha megfigyeled a való életben azért a gazdag pasiknak általában mindíg vn valakije.Sőt egyszerre több is.De ha megkérdeznéd azokat a nőket..ők is azt mondanák h nem a pénzért vannak vele.Végül is innen ebből az 50 hozzászólásból az jött le h senkinek nem számít a pénz.Bárki összeállna akár még egy utcaseprővel is ha tetszik neki.

De most őszintén ezt te is tudod hogy nem így van.

Igaz?Vagy ezt is ennyire én nézném félre?

2010. ápr. 5. 17:28
 75/89 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy vannak ilyen lányok, de azt is tudom, hogy pont az érintettek nem fognak ilyenre írni és vállalni, hogy tényleg mennyire anyagiasak. Biztos neked is van valami rossz tulajdonságod, te bevállalnád egy nyilvános oldalon akár anonim? Nem hiszem, bár a neten mindenki azt ír, amit akar, de az érintettekre nem jellemző, hogy vállalják a közutálatot.

Szóval, van-e egy kis időd nekem segíteni valamiben? (főiskolához kell, elakadtam)

2010. ápr. 5. 17:31
 76/89 A kérdező kommentje:

Próba szerencs. :-)))

Miről lenne szó?

Humán megy.Reálból gyökér vagyok.

Csak légy gyors mert lassan utazok el elég messzire. :-(((

2010. ápr. 5. 17:40
 77/89 anonim ***** válasza:

Miért azt hitted hogy majd mindenki itt fogja reklámozni? :D Biztos vannak ilyenek de nem fognak ide írni, mert nem akarják a többieket hallgatni meg tuti nem foglalkoznak ilyennekkel.

Amúgy ki kell hogy igazítsalak. Nem jönnék össze egy segédmunkással és nem azért mert keveset keres hanem azért, mert nem nem a külső a fontosabb hanem inkább a belső. Gondolok itt az eszére, és hát nem sok segédmunkást meg utcaseprőt láttam aki olyan okos lett volna. Ami nem baj, de épp ezért nekem nem is tetszik... Nálam alap hogy ne legyen alacsonyabb végzettsége mint nekem, és szerintem ez így jó is, mert sok kapcsolat megy erre rá, hogy a pasi kevésnek érzi magát... Nekem nem fontos a pénz, de fontos hogy intelligens legyen az illető, érettségivel, diplomáva, nyelvtudássa. Most ezért gyűlölni fogsz engem is. :) Nagyon szemét dolog hogy ezt gondolom? :)

Amúgy meg esélyem sem lenne megismerkedni gadzagokkal, mivel nem olyan helyekre járok, sem a munkám, sem az iskolám sem a hobbim nem olyan. De utcaseprővel sem, mivel a mi vársunkben olyan nincs (legfeljebb gép, de még az sem ezen a részen).

Elmondanád végre hogy mit is akarsz? Miért is nem veszed figyelembe az észérveket? Mit akarsz? Mindenki elmondta hogy vannak ilyen nők. De neked mi közöd hozzá? Semmi jogod valakit eliélni csak azért mert nem úgy gondolkozik mint te! Ezek után mit vársz még? MINDEN NŐ CSAK A PÉNZRE HAJT. Most boldog vagy?

2010. ápr. 5. 17:45
 78/89 A kérdező kommentje:
Hm.Szóval csak az az intelligens akinek diplomája van?Meg beszél nyelveket?
2010. ápr. 5. 17:56
 79/89 anonim ***** válasza:
Írtam privátot, jó? Ha van időd, nézd meg, és eldöntöd, tudsz-e segíteni. Aztán jó utat, ha sietsz!
2010. ápr. 5. 17:59
 80/89 anonim ***** válasza:
100%
jó,mostmár tényleg húzz már a f@szba,aztán magadban filozofálgass tovább,mert senki nem kivancsi a hülyeségeidre-vannak itt olyan párok,akik önzetlenül szeretik egymást,ha tetszik neked ha nem,meg sirasd magad magadban,ne itt verd a nyálad-de nehogy eszedbe jusson magadon változtatni,mert te így vagy tökéletes-minden nő egy "görény"...(remélem értetted a burkolt célzást-bár nem hiszem...)
2010. ápr. 5. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!