Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 Közti középosztálybeli...

20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?

Figyelt kérdés
Mert mint ugye tudjuk a pénz nem számít.Csak a személyiség és a belső értékek. :-)))))
2010. ápr. 4. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 A kérdező kommentje:

De ahogy te is mondom 1-2 évig ment.De itt meg ha nincs kocsid lakásod vastag bankszámlád szóba sem állnak veled.

Anyukád legalább megadta atz esélyt apukádnak.

De ha a fennt említett dolgok hiányoznak mi meg se kapjuk a lányoktól.

De ezt úgy bírom a nők ahogy védik egymást pedig nyíilt titok hogy a pénz számít legjobban egy kapcsolatban.

Ez valami olyasmi h a csajok tagadják h ők a pénzre mennek a politikusok meg tagadják h lopnak sikkasztanak.Pedig köztudott ez is az is.

2010. ápr. 4. 14:57
 32/89 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért ment 1-2 évig, mert apám addig tudott hazudni, hogy a munkahelyén szeretője van, sőt, az első évben nem is volt gyanús, mert 1 évet távházasságban éltek, mert anyunak be kellett fejeznie a főiskolát.
2010. ápr. 4. 14:59
 33/89 anonim ***** válasza:
Egyszerű általánosítás. Itt egyesek nincsenek tisztában a fogalmakkal. Miért hajtana minden nő a pénzre? Soha egyszer nem kérdeztem meg kinek mennyi pénze vagy vagyona van. Egy pillanatig nem érdekelt. Szóval szidhatod a nőket, a nagy részük nem ilyen. Biztosan van ilyen is, de te sem véletlenül csak ilyenekkel találkozol. Jól esik, hogy rá lehet fogni valamire az elutasítást. Más téren kellene szétnézni, hogy hol a hiba.
2010. ápr. 4. 15:00
 34/89 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tényleg hagyjad kérdező. Itt mindenki a csúnyákat szereti, meg a szép belsővel rendelkező egyéneket. Mit számít a pénz. Nem számít hogy Audival vagy 94-es Opellal jön. Az Opelos biztosan rendesebb. Kamuszöveg, szerintem ne veszekedj, mert itt mindenki az álszent dumát nyomja.
2010. ápr. 4. 15:02
 35/89 anonim ***** válasza:

kérdező, meg sem érdemled, hogy találj egy normális lányt.. biztos ha elhagyna 5 hónap/2 év/5év után a borzalmas személyiséged miatt, akkor is azzal állnál elő, hogy csak a pénzed kellett neki...

Sok felszínes pics@ van, és ugyanennyi seg~gfej pö~cs. DE akadnak köztük ám normálisak is, akik szintén egy normális társra vágynak..

Én művészeti területeken mozgok, itt sokkal több a normális ember, akiknek komoly kapcsolataik vannak úgy, hogy mondjuk alig van pénzük enni is.

Amúgy én is bkv-ból szállok ki, és egyenesen utálom az autókat (egyedül a bogár az, amire megdobban a szívem), egy menő autós csávó pénzért sem kellene, leköpném és kinevetném max.

Menő étteremben még sose voltam, régen még egy egyszerű ételbárban is rosszul éreztem magam, főleg úgy, ha a párom fizetett.

Szóval nekem nem mérvadó a szuperautó, a drága étterem, ékszerek, utazás. Mégis évek óta együtt vagyok a párommal, akármilyen furcsa, szerelemből (ja, és nem vagyok bányrém se, a párom se, szép pár vagyunk).

De biztos én is csak hazudok, mint minden más lány, aki azt mondja, hogy nem számít a pénz.

De nyugodtan ringassátok magatokat tovább ebben a hitben, hogy csak a pénzre buknak a nők, minthogy szembenézzetek azzal, hogy a hülye, ostoba felfogásotok, lenéző magatartásotok, miatt nem találtok egy jófej lányt sem.

Amúgy meg szerintem ti a tipikus szopatós, műnős pasas kategóriába tartoztok, akire jó, hogy rám sem néz egy normális csaj sem.

23L

2010. ápr. 4. 15:10
 36/89 anonim ***** válasza:
Jó,akkor minden nő a pénzre megy. Ha ilyen buddhabölcsességet magadba szívtál már,akkor mi a kérdés? Gazdagodj meg,aztán lesz nőd,vagy még akkor sem ki tudja.Kicsit szánalmasnak tartalak titeket,lehet hogy csak simán üres kockafejű faszarc vagy,intelligens vitára,eszmecserére nem vagy fogékony azt már látjuk. Nem lehet,hogy ronda vagy mint a bűn,és ehhez még iszonyat idegesítő is,ezért nincs nőd? Ha gondolod tudok telefonszámot adni,ismerek egy hölgyet aki pénzért bármit vállal,talán téged is.
2010. ápr. 4. 15:10
 37/89 anonim ***** válasza:
Életem nagy szerelme szegényebb családból származik, mint én, a szülei elváltak, anyja rokkantnyugdíjas, ő tartja el, és apám azért készítette ki idegileg szegényt, és ment el addig, hogy vissza ne merjen jönni, mert nincs diplomája (de tisztességesen dolgozó ember, és nekem úgy tetszik, ahogy van). Nem hajtok senkire, őt várom vissza, de míg apám anyut is sakkban tartja és fölöttem is lebeg az árnyéka, nincs semmi esélyem a boldogságra vele.
2010. ápr. 4. 15:11
 38/89 A kérdező kommentje:

De velem leeht intelligens vitát folytatni és bűnronda sem avgyok ha írsz privit kűldök neked képet. :-)))))

Szóva szintén ismerősöm .Vmelyik randimoldalon kiírva neki:Független érett komoly gondolkodású férfit keres.

Erre összejön egy 26évesen nem dolgozo(anyuci fogorvos apuci japánban cégigazgató) kocsijából az akksit kivenni nem tudó zárat becsavarozni szintén nem tudó sráccal akit a szülei tartanak el.

De van lakása sportkocsija és ez a lényeg.

Komoly gondolkodású?A város közepén hógolyóval dobálta egy ékszerbolt kirakatát h vajon mikor riaszt be.Ja és ekkor ott vol vele a lány is emg én is a lány csak mosolygott rajta.Ja mert éppen luxusklubba mentünk bulizni és neki a srác állta.

Persze mikor a srác kidobta ezeket a csaj mind odamondta neki h mennyire nem férfi.A srác meg jogosan csak ennyit kérdezett h akkor eddig miért voltál velem?

Szóval vitázhatunk még tovább is.

:-))))))

2010. ápr. 4. 15:24
 39/89 A kérdező kommentje:
Szóval ezzel csak annyit akartam h az amit a nők mondanak h mi a fontos neki egy férfiben ill ahogy cselekszenek az ég és föld.
2010. ápr. 4. 15:31
 40/89 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de a te ismerőseid minden nőt jelentenek az országban? Én is szeretem a komoly gondolkodású érett férfiakat, de attól még a hülyéskedésre is vevő vagyok, marha unalmas lenne az élet hülyéskedés nélkül. Az, hogy te látsz olyan példát, ami negatív, nem jelenti, hogy minden nő ilyen, valami más gubanc van, de marha egyszerű indokot találni. Ez kb olyan, mintha én azt mondanám, hogy minden férfi csak meg akar dugni ezért szemét az összes, kivétel nélkül. Igaz? NEM! Ha igaz lenne nem lennének jól működő házasságok, családok, pont ezért nem igaz a te állításod sem, akármennyire örülnének neki, ha igaz lenne, attól még nem lesz úgy.
2010. ápr. 4. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!