20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?
Szia! Nő vagyok, 36 éves, egy kisfiam van, a másik babám a pocakomban....De erre úgy érzem, írnom kell pár sort.
Nálam soha nem számított, hogy jelöltemnek, páromnak mennyi pénze van. Sőt, zavart, ha költött rám, - úgy értem italmeghívás, vacsora -, mert akkor már úgy éreztem, hogy "tartozom" neki valamivel, és majd nyújtanom is kell valamit, ha szeretnék majd, ha nem.....Tudom, ez is egy másik véglet, nem biztos, hogy ez a jó....De! Vannak korombeli barátnőim, akik igenis a erősen a fiúk jó anyagi helyzetére orientálódtak, elvárásokkal is voltak ez irányban, és most egyedül vannak, társ, család nélkül.....Most pedig már lassan minden jó, ha jön valaki alapon keresnek pasit....Én megtaláltam a párom, igaz, nem volt igazán sem pénze, sem lakása, "csak" egy munkahelye, erős jelleme, ambíciói, és szerelme irányomba. Nekem pedig ez bőven elég volt, mert nekem is ugyan ennyim volt.....Ma már házunk van, családunk, és egy nagyon jó, harmonikus kapcsolatunk. Én pedig boldog vagyok.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem, nincsenek egyenlő esélyeitek egy gazdag fiúval szemben. De vannak lányok, akik nem a pénzre mennek, csak meg kell őket találni. Ne csak a külső számítson, hanem a jellem, a célok, a gondolatok. Mármint a nőé, ha érted mire gondolok. Ami pedig fontos, az őszinteség. Nem kell akarni elkábítani a nőt, mást mutatni, mint ami van. Mert úgyis hamar kibukik, aztán a nő már le is pattant.....Azt add, aki vagy, úgy nem érhet ilyen téren csalódás. Nem akarok itt neked okoskodni, csak ez a véleményem. Na helló.
Hát igen, lehet, hogy te a pénzre fogod, hogy nincs csajod.. De valszleg a személyiséged és a "belső értéked" az, amivel nem tudok elkápráztatni a nőket..
Amúgy meg ha nem a bombázók között keresgélnél (mert ugye a fiúknak csak ilyen nő kellhet..), talán csurran-cseppenne valami komolyabb is..
Szia!
Szerintem ez hülyeség én lány vagyok volt már párom aki tényleg teli volt pénzzel mindent megkaptam csak még se voltam boldog mert még ő a pénzt hajszolta és úgy hitte ezzel megtarthat én addig szeretetre és törödésre vágytam. Én dolgozom tanulok saját lakásom autóm van és soha nem voltam férfira utalva. Ahogy anyukám sem volt soha apukámra mert valahogy úgy érzem hogy az számomra nagyon megalázó helyzet lenne. S sokszor ez a pasiknak nem tetszik. Mert rengeteg srác keres magánál kevésbé tanult kevésbé tehetős csajt h függjön tőle és érezhesse magát ez által férfinak. Aztán pedig jön a duma hogy a csajok a pénzre hajtanak. Én speciel szeretetre és törődésre hajtok. Ha valami kell eltudok menni dolgozni és meg tudom magamnak teremteni de sajnos megölelni magam nem tudom.
Nos igen az valahogy tényleg így van.Csak senki nem meri bevállalni hogy igen én erre megyek és kész.
Egyébként meg nem csak a műnők mennek a pénzre.A teljesen 7köznapi átlagos lányok is a pénzes pasikra buknak.
Aki meg azt írta hogy válogassm meg a lányokat...nos szóval nekem akkor ezek szerint a bányarémek közt kellene keresgélnem mert egyedül csak náluk nem számít a pénz.De az se tuti mert ismerek egy nam éppen szép lányt aki szintén gazdag paist hajtott világ életében és most révbe is ért.
Szóval reménytelen a helyzet?
Kedves kérdező, amíg a 2 kommentedben leírtak szerint állsz a lányokhoz, garantált, hogy a normális nők nem állnak veled szóba.
Amúgy én megkérdezném, hogy te mit tudsz nyújtani egy lánynak azon kívül, hogy kapásból pénzéhesnek vagy bányarémnek nevezed?
13.11-es vagyok.
Bár én férfi vagyok és abszolút nem jóképű, de ha lehetőségem lenne tuti gazdag nőre hajtanék. Tehát nem úgy kell elképzelni hogy csak azokat keresném, de ha lenne valaki aki nem olyan szép de gazdag és kellenék neki simán belemennék. Le lehet pontozni kéremszépen, már csak azért sem érdekel mert tudom hogy a való világban mindenki erre megy. Mert a szép mosolytól nem fogja kifizetni a számlákat helyettem senki. És ne magyarázza be egy nő sem, hogy neki teljesen mindegy hogy egy Suzukiból, vagy egy Bmw-ből száll ki egy társaság előtt.
"A teljesen 7köznapi átlagos lányok is a pénzes pasikra buknak."
Miért teszel fel kérdést, ha te úgyis tudod a tutit, mindenkiről megvan a saját kis előítéletes véleményed és úgyis neked van igazad? Neked tényleg olyan lány kell, aki a pénzes pasikra hajt, mert az agyaddal és a gondolkodásoddal nem tudod elvarázsolni egyiket sem. Ami nincs, azzal nem lehet hódítani. Te vagy igazán szegény és nem pénzben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!