20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?
Ennek semmi köze a nőutálathoz.
De mi lenne ha itt minden álaszadó őszintén és mélyen magába nézne?Mennyire is valósághű az amit magáról leírt?
Bennem van a hiba?Nos lehet senki sem tökéletes.
Csak hogy engem is meglehessen érteni.
Most 28vagyok.Dolgozom albérletben lakom szüleim nincsenek.
21évesen volt életem talán legnagyobb szerelme.Tehát jelzem 21évesen.Elméletileg jó is volt minden(nem vagyok csúnya gyerek mai napig sportolok)ez a 21 éves lány fél év után közölte velem hogy neki(szülői nyomásra)lett egy másik pasija és most nem tudja kit válasszon.Kb. 3 hétig ment a kattogás velem is volt meg nem a másikkal is.
És mikor elémállt szakítani....legalább mondta volna azt h figyelj nem szeretlek vagy bunkó vagy vagy nem vagy jó az ágyban...Ő azt monsta h a másik fickó(30-40közti)neki anyagi biztonságot tud nyújtani és megígérte h támogatja őt a főiskolás évei alatt.És ezért őt választja mert neki fontos az anyagi biztonság.Mondom21voltam nem hiszem h 21éves emberkéknek lakása kocsija lenne.Sőt sokan a szülőkkel élnek...nekem mivel meghaltak ilyen lehetőségem nem volt.
Ez nagyjából érthető?Tehát nekem a szemembe mondták h a pénz miatt nem engem választanak.
Eltelt 3év lettem 24 megint szerelem.A lány egyetemre járt össze is jöttünk..sőt össze is költöztünk.8Hónapig voltunk együtt......Összejött (mellettem)egy olyan sráccal az egyetemről akinek volt egy porsche-ja és akiről mindenki tudta h hetente cserélgeti a nőit hiszen neki porsche cabriója van és neki senki nem mondd nemet.
Az egészbe itt csak annyi volt a legszomorúbb h kb. 2 hete beszélgettünk párommal erről a srácról és oda lyukadtunk ki h ha neki nem lenne ennyi pénzze nem lenne ennyi nője mert hát...nem éppen egy casanova a srác.Párom hozzátette h neki nem is tetszik egyáltalán a srác meg h ő engem szeret.
Rá 2 hétre összejöttek lefeküdtek a srác pár nap múlva kidobta a lánymeg jött nekem sírni h vegyem vissza.
És most 28évesen megint ugyanúgy jártam.
Nem vagyok szegény mert tényleg nem.A fizum se rossz.Van félretett pénzem is.De valahogy ha engem otthagynak akkor mindíg a nagon gazdagokért hagynak ott.És amíg nekem hetekig kell udvarolnom egy lánynak addig jönnek ezek a gazdag gyerekek akik egyet csetttintenek és meg is van a kiszemelt lány nekik.Szóval ebbből kzd már qrvára elegem lenni.
Lehet engem mindenféle gyökérnek meg pszichikai esetnek beállítani..de azért azt hagy tudjam már hogy miről is beszélek.Hiszen én éltem át nem ti.
Amíg fel nem bukkan valami lóvés gyerek a képben minden párommal nagyon jól elvagyok.De mikor felbukkan azonnal lelépnek.
Lehet az is h én választom meg rosszul őket de akkor ezek szerint én csak rosszat tudnék választani?
De annyir mégsem mert valamilyen szinten csak sikerül őket megnyernem.Csak egyszerűen a nők ha pénzszagot éreznek okkantól megáll a világ és nem létezik nekik más csak a pénz.
Nekem nem azzal van a problémám h nem sikerül nőkkel ismerkedni.Mert azzal nincs gond sok nőnek tetszem.
De mikor emgtudják h se kocsi se lakás se szülői háttér.Akkor inkább köszönik szépen és lekoccolnak.
Pedig ugyanúgy járok én is szórakozni moziba étterembe tehát ugyanúgy elviszem őt is.Csak itt az a legnagyobb baj h mondjuk elmegyünk valahová áés ha nem olyan hlyre megyünk aholo 900Ft egy kávé akkor én nmár köcsög vagyok meg sóher.Meg nincs jövőm mert nem a pláza közepén isszuk a kávét hogy mindenki lássa.
Hát ez nagyon szomorú és megható,de annak ,hogy egy lúzer vagy semmi köze a nőkhöz,és kicsit gyerekesnek találom hogy oldalakon keresztül kígyót-békát dobáltál "A NŐKRE",mert te ilyen suttyú szajhák körében mozogsz.Az én környezetemben pl nincs ilyen nő,mint ahogy porsés férfiak sem,de tudom ,hogy te ezt nem hiszed el ,mert hisztiországban mninden nő szemét,és mindenki gazdagabb rajtad kivül.
Ui: Lehet,hogy unalmasnak tartanak a nők,mert néha beakad a lemez nálad.
De egyébként ezt annyira bírom.
Most akkor az a szitu hogy a nőket nem érdekli a pénz sőt ebben az országban nincs is olyan nő aki a pénzt részesítené előnyben.Itt mindenki a belső értékek alapján dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!