20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?
21:05-nek.Tudod itt nem az a baj h ahogy te mondd a férfi nem tudja állni a saját részét.Hanem az h itt Magyaroszágon az a törvényszerű h mindent a férfinak kell álnia.Beleértve a mozit a vacsorákat az éttermet a ynaralást.A nők ezt elvárják mondom elvárják és ez a szomorú.
Ha első randin nem költessz rá 30ezer Ft-ot utána köcsögnek néz és szóba sem áll veled.
Tudod mit mondok?Bárcsak így működne ez a valóságban is h a nő állja a saját részét meg a férfi is a sajátját.Jó persze ezzel nem azt akarom mondani hogy ne legyen olyan h most csak a férfi fizet.Mert legyen persze.Csak amikor a nő kiköveteli h menjünk el ide meg oda és nincs egy Ft sem a zsebében.Vagy arra a alpoz h a pasi majd fizeti nekem.És tudod nagyon sokan erre alapoznak.
Megint csak azt tudom írni amit már egyszer leírtam.Ez a kérdés 20-30közti fiúknak szólt.
Erre jött rá 46válasz amiből kb. 6-8volt a hímnemű válaszadó.
És érdekes módon az a 6-8férfi mind azt írta hogy nem.Nem egyforma esélyel indulunk.Nekik köszönöm a válaszokat.De mi mindannyian hülyék betegek jellemtelen személyiségek vagyunkCsak azért mert látjuk a valóságot.
Nem fogok itt példákat felhozni mert a válaszok többségéből amelyet érdekes módon nők írtak kiderült hogy a VILÁGON NINCS OLYAN NŐ AKIT A PÉNZ ÉRDEKELNE.Csak mi férfiak olyan hülyék vagyunk meg lelki betegek hogy mi hisszük azt hogy a csajok a pénzre mennek.Tehát srácok nyugodtan hajthattok bármilyen csajra és ha veletek egyidőben ugyanezt a lányt fűzné netán egy kőgazdag gyerek legyetek benne biztosak hogy nem a milliomost hanem titeket (a havi 90ezer Ft-os fizetésetekkel) fog álasztani.
Aztán majd ha felébredtek hogy mégsem így van mert ez nem egy amerikai romantikus film vegyétek ki a biliből a kezeteket.
Sőt olyan csajok sincsenek akik azért nem álnak szóba veletek mondjuk mert nincs kocsitok.
Nem követelőznek nem várják el a drága jándékokat..sőt semmit nem várnak el csak h szeressétek őket.
Lányok nektek is megfelel így?Most már nem vagyok pszicho igaz?Nyugodtan odamehetek bármelyik lányhoz ismerkedni mert nekik csak a személyiségem meg a belső értékeim fognak számítani.Senkit mondom 1lányt se fog érdekelni az anyagi helyzetem.Köszönöm megvilágosodtam beláttam.
Jövő héten befűzöm a Bódi Szilvit.Biztos nála is nyerő leszek hiszen nem a pénz számít hanem a belső értékeim.
Beszélgetés ezen nem segít.De azért köszi rendes vagy.
Remélem te nem nézel pszichopatának? :-))))))
Most mit írjak?
Csak tényleg anyit hogy akkor miért látja ezt szinte minden fiú?
De most komolyan.Csak 2-3 nap kérdezgesd meg a fiúismerőseidet hogy szerintük van-e benne valami.
És utána őszintén leírod ide nekem hogy hány fiú mondta azt amit én?Ja és hogy mennyiből.
Utána esetleg majd beszélgethetünk. :-))))
Örök életedben csak ezen fogsz keseregni? Mert minden kommentedben ugyanazt mondod. Tényleg beakadt a lemez... Lehet hogy lányok vagyunk de te nehogymár meg merészeld mondani egy anonim oldalon hogy én biztos hazudok ha azt mondom nem olyan vagyok mint akiket te ismersz, pusztán azért mert veled kicsesztek párszor! Hogy tudsz ilyet kijelenteni akárkire itt ismeretlenül?
1, mindenki másmilyen. Valaki a jég hátán is megél csak a szerelmével legyen. Valakinek meg a pénz fontos. Mert pl egész életében nélkülözött, szenvedett, éhezett, nem volt egy ruhája, cipője. Retteg hogy hogyan fog megélni, sok gyereket szeretne és nekik mindent megadni stb. Ez neked miért fáj? Miért gyűlölsz azért valakit mert nem úgy gondolkozik mint te? Csak az lehet a helyes?
2, most őszintén, komolyan gondolod, hogy 3 szerencsétlenül választott lány és fél tucat fiú innen meg pár ismerősöd alapján formált vélemény helyt áll, amikor még van pár milliárd lány a földön akit nem ismersz? Én szerintem túlzás nélkül állíthatom hogy amíg nem ismersz minden nőt a földön (ami nem is fog szerintem megtörténni) addig nem állíthatsz semmit, mert ha csak egy olyan nő is van aki nem olyant mint szerinted akkor már nincs igazad.
3, pontosan ráéreztél arra hogy miért van peched mindig. Köztudott hogy létezik a vonzás törvénye, agykontroll, akármi, ami szimplán annyit jelent, hogy amire sokat gondolsz azt megteremted magadnak. Akkor is ha rossz. Mivel te folyton csak arra gondolsz hogy a pénz számít a lányoknak, hát meg is kapod. A másik pedig egy egyszerű példával jönnék: közhely hogy az ember mindig ugyanazokat a hibákat követi el. Pl. szerintem mindenki tudja az olyan sztorikat, hogy anya-apa ver, piál, drogozik stb, gyerek megfogadja hogy ő sosem lesz ilyen, aztán amikor párt talál akkor pont mindig a piás, verős, drogos alakokat válassza be akaratlanul. Lehet hogy a te szüleiddel is volt valami ilyesmi csak a pénz körül. De ehhez nem is kellenek a szülők. Valami miatt vonzod az ilyen lányokat, szituációkat. És lehet hogy elmegy az egyik, de az a hibád ami miatt vonzod nem változik ezért legközelebb is úgy választasz...
4, szerintem a porsche eléggé ronda autó. Egy kocsiban legyen hely, legalábbis a normális embereknek akik közlekedésre és nem gyorsulásra használják.
5, sajnos ahogy láttam a kommentjeid alapján, te meggyőzhetetlen vagy észérvekkel, de azért remélem egyszer rájössz a hibáidra (sosem a másik a hibás) és akkor majd jobb szerencséd lesz, aki túl konok z csak szenvedni fog.
Szenvedek.
Kérdezhetek valamit?
Szerinted 10 lányból mennyi hajt a pénzes palikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!