Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 Közti középosztálybeli...

20-30 Közti középosztálybeli fiúk ti úgy érzitek hogy egyforma esélyetek van a lányoknál mondjuk egy gazdag sráccal szemben?

Figyelt kérdés
Mert mint ugye tudjuk a pénz nem számít.Csak a személyiség és a belső értékek. :-)))))
2010. ápr. 4. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
13:33 - Én BKV-ból szállok ki egy társaság előtt és nem szégyellem.
2010. ápr. 4. 13:42
 22/89 A kérdező kommentje:

13:32 kérdésére.Én mit tudnék nyújtani?

Szerelmet törődést megbecsülést tiszteletet.Csak tudod a mai lányoknak valahogy ezektől a dolgoktól fontosabb az hogy milyen kocsim van meg mennyi pénzem.Tudod mennyi nő van akit le se ejt a pasija meg úgy beszél vele mint a kutyával de mégis együtt vannak mert a csávó gazdag.

Én is dolgozom nem kell eltartani van félretett pénzem is.Csak tudod én nem tudom hetente étterembe hordani meg moziba meg nyaralni.És itt ez a gond.

tudom én is valahol legbalül hogy van még néhány rendes lány.De ritka mint a fehér holló.Itt mindenki a pénz alapján méri a szerelmet.

2010. ápr. 4. 13:46
 23/89 anonim ***** válasza:
Áááá nem. :S
2010. ápr. 4. 14:18
 24/89 anonim ***** válasza:
100%

"Szerelmet törődést megbecsülést tiszteletet."

Tudodmit,ilyen férfi márpedig nincs.Mindegyik a lyukra hajt,a lényeg hogy jól szopj és szolgáld ki ,takaritsd fel a mocskát,etesd meg, este meg tedd szét a lábad. Mindegy hogy jóképű,vagy egy született shrek. Neked meg felesleges hazudnod,mindegyik ezt ígéri,aztán jön a meglepetés..

Remélem átérezzük szavaim iróniáját.

2010. ápr. 4. 14:23
 25/89 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok de véleményt kell irjak, úgy érzem. A párommal idén 3 éve lesz, hogy együtt vagyunk...Nincsenek elszalasztva anyagilag, de egy olyan csodálatos ember, hogy a világ összes pénzéért nem adnám. Lehet, hogy születésnapomra nem kapok 1oooo Ft.os ajándékot, de annyi szeretet kaptam tőle már eddigi éltemben is, hogy semmiért nem adnám...És kitudja, egyszer talán nekünk is lesz pénzünk:)

Amúgy meg szerintem inkább senki se kéne nekem, minthogy a pénzemért legyenek velem...egy barátnőm sem a pénzéért van a párjával. Oké, hogy kell a pénz, de inkább szerénységben, boldogan, mint pénzzel szeretet nélkül...

19-L

2010. ápr. 4. 14:24
 26/89 anonim ***** válasza:
0%

14:23

Szerintem szükséged van egy sürgős értékrend-átalakításra...több a rendes férfi mint gondolnátok. Csak szét kell tudni nézni...

előző voltam

2010. ápr. 4. 14:26
 27/89 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse hogy megemlítettem,hogy irónikusan írtam..értő olvasás rlz
2010. ápr. 4. 14:30
 28/89 A kérdező kommentje:

Persze még mi férfiak vagyunk a disznók.

Személyesen ismertem egy lányt aki úgy mérte pasikat hogy nem hogy pénzze leygen de ha 5évnél idősebb volt a kocsija nem is foglalkozott a pasival.Vagy ha első randin nem luxusétterembe vitték akkor sem.És ő panaszkodott egyszer nekem h minden férfi milyen disznó mert csak magdugják őt utána kidobják.

És mikor mojdtam neki h nem lehet h szét kéne nézni más körökben is még ő volt felháborodva h ezt mire értem.

Ja és perszenála is a belső értékek számítottak meg ő is zidta a pénzre hajtós csajokat.közbe meg tőle jobban pénzre hajtós nem is kellett. :-)))))

2010. ápr. 4. 14:33
 29/89 anonim ***** válasza:
100%
Hát te tényleg reménytelen vagy. Pont azért írtam így a "férfiakról",hogy ezt is ugyanúgy rájuk sütik a buta,primitiv emberek ,mint ahogy te azt a nőkre hogy pénzéhesek.
2010. ápr. 4. 14:36
 30/89 anonim ***** válasza:
"Szerelmet törődést megbecsülést tiszteletet." - Apám is ezt ígérte anyunak az esküvőig, 1-2 évig ment is, most meg már kutyába se veszi...
2010. ápr. 4. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!