Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki elhatározta,...

Van olyan nő, aki elhatározta, hogy egyáltalán nem akar gyereket szülni? Egyet sem?

Figyelt kérdés
Engem a hideg ki ráz erre a gondolatra. Ne kérdezzétek miért, nem tudom, de én nem akarok gyereket. Kíváncsi lennék, hogy más is van így ezzel!
2010. ápr. 1. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:

Egyébként én sem szeretnék se most se később (24/L), hogy miért - egyszerűen nem hoz lázba a téma, nem érdekelnek különösebben, falra mászok a gyereküvöltéstől.

(Egyik ismerősöm gyerekeit is nekem kellett 1x felügyelnem - benyomtam nekik a TV-t adtam nekik rajzeszközt azt hajrá. Elvoltak minden további nélkül. :) )

Hozzátenném családon belüli erőszak elszenvedő alanya voltam anno, és kiveri a biztosítékot nálam ha lehordanak mindenfélének (mert erre emlékeztet a szidás).

Észérvekkel nem tudna meggyőzni senki (nehéz is volna mert elég makacs vagyok), annak halott ügy a téma további feszegetése.

2013. júl. 27. 02:41
 72/73 anonim ***** válasza:
59%

Ha vki érez vágyat arra h gyerekkel foglalkozzon ésaz anyagi helyzetébe is belefér plusz nem érzi úgy h megfojtja a kötöttség akkor miért ne! A gyereknevelés amugy olyan mint más, h bele kell rázódni, meg kell tanulni, egy folyamat. Nem kell azon görcsölni h tökéletesanya vagy e. Ennek is van jó meg rossz oldala és a nehézségeket be kell vállalni. A gyerekvállalás mindamellett h megterhelő erősíti fejleszti is az anya személyiségét. Sok mindent kialakít magában, figyelmesebb lesz, odaadóbb, alkalmazkodóbb, kitartóbb, megtanulja alárendelni magát a másik igényeinek strapabíróbb is lesz.

De nem kötelező, akit a félelmei tartanak vissza h nem bíizik magában az ne vállaljon gyereket, mert szerencsétlen csak a félelmeket meg a negatív gondolkodást veszi át tőle! Egyanyának erősnek, pozitívnak, kedvesnek, segítőkésznek, és érzelmileg stabilnak kell lenni, bátornak is. Aki megazt írogatja h félti a gyerekét h ő is csúnyán fog majd kinézni, az már esélyt se ad neki h esetleg nem is sülhet úgyel a dolog, vagy h a gyerek kezd majd vmit a szépség minusszal, esetleg a belső értékeit fogja felerősíteni és imádni fogják. Az abaj h túlságosan felnagyítjuk a külső szépséget! Igen, érték, fontos a mai világban, de azon kívül még rengeteg más fontos dolog van amivel egy ember érvényesülhet.

2013. aug. 1. 23:04
 73/73 anonim ***** válasza:
Rokoni, ismeretségi körömben is ismerek olyat, aki már 40-en felül van és nem akar, nem szeretett volna sosem. És nekem elégedettnek tűnt (nagyon közeni rokon) ;)
2013. aug. 2. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!