Van olyan, aki elhatározta, hogy nyáron kő keményen fog tanulni?
Nekem a nyári programom: szakdoga írás+szakmai gyakorlat betanulással (ha jól megy ott maradhatok dolgozni)+augusztusban nyelvvizsga+ha belefér az időmbe, akkor elkezdem a jogsit, ja és azért nem ártana 1-2x elmenni strandra se a haverokkal...:D
Egyébként érettségire én az előtte lévő nyáron még nem tanultam, csak az utolsó évben, szóbelikre kidolgoztam a tételeket az év közben meg ilyesmi.
22 N
Előrehozott német érettségi, aztán nyelvvizsga. Közben angol nyelvvizsga (az előrehozott már megvan)
Hát nem lesz egy kellemes nyár, uh. :S
Igen, én.
Elhatároztam, hogy a nyári szünet alatt bevágok 3 töri könyvet, és szeptemberben pedig a 4-es könyvet - történelem OKTV-re megyek. Fejleszteni akarom az angol tudásom, illetve annyi matek gyakorló könyvem van, hogy mire odaérek, kisujjból kirázom a középszintet. Nem, az osztály nagy része örülni fog, ha mehet szóbelizni. :D Ennyi...^^ Osztályfőnökkel 12. - ben átvesszük az informatikai anyagot + adatbázis kezelést, weblapszerkesztést tanulunk (ami nem nehéz), irodalomból meg nyomatni fogja az összehasonlító elemzéseket, az érvelő fogalmazásokat és sok-sok dolgozat.
francia emeltre nekem is a nyelvtran miatt kell, meg három biosz könyvet csakhogy jól menjen.
csak ügyesen midnenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!