Van olyan nő, aki elhatározta, hogy egyáltalán nem akar gyereket szülni? Egyet sem?
15:09
Ezzel önmagadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt. Akinek ennyire nincs önbecsülése az már nem is szánalmas, hanem sajnálatra méltó. Nagyon sajnálom hogy így érzel.
Az meg hogy valaki általában nem szereti a gyerekeket nem fogja abban megakadályozni, hogy a Saját gyerekét szeresse. A szülői ösztön csodákra képes.
18:19 figyelmébe ajánlom a következő részletet:
"Az embereknél az anyai vagy a szexuális ösztön nem ilyen könnyen kiváltható. Sőt, már az emberszabású majmoknál megfigyelték, hogy ha a kismajmot elszakítják az anyjától, később képtelen lesz anyává válni. Hiába van ösztöne, nincs mintája.
Tévhit, hogy az anyaságnak hormonális alapjai vannak. Természetes, hogy a nő hormonháztartása megváltozik, ezért is képes teherbe esni, szülni, szoptatni, de ez még bőven kevés ahhoz, hogy fel is nevelje a gyerekét. Az anyaság tanult dolog, amit alapvetően az határoz meg, hogy milyen mintát láttunk magunk körül." NLC
Foglalkozz egy kicsit pszichológiával, mielőtt ítélkezel.
Nem nagyon szeretnék. 30/N Nem birom a kötöttséget, nagy a szabadságvágyam. Az élet rövid, és annyi minden van amit ki lehet próbálni. Sokféle az érdeklődésem, és szabadidőmben azzal szeretek foglalkozni ami érdekel.
Amúgy meg a gyereknevelés nagy nyűg, több a munka, szervezés, gondoskodás, fegyelmezés, mint a meghitt szeretetteljes pillanatok.
Köszönöm mindenkinek a választ:)
Nem számítottam ennyi válaszra, kaptam bőven:)
És annak örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki nem akar gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!