Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki elhatározta,...

Van olyan nő, aki elhatározta, hogy egyáltalán nem akar gyereket szülni? Egyet sem?

Figyelt kérdés
Engem a hideg ki ráz erre a gondolatra. Ne kérdezzétek miért, nem tudom, de én nem akarok gyereket. Kíváncsi lennék, hogy más is van így ezzel!
2010. ápr. 1. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
42%

15:09

Ezzel önmagadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt. Akinek ennyire nincs önbecsülése az már nem is szánalmas, hanem sajnálatra méltó. Nagyon sajnálom hogy így érzel.

Az meg hogy valaki általában nem szereti a gyerekeket nem fogja abban megakadályozni, hogy a Saját gyerekét szeresse. A szülői ösztön csodákra képes.

2010. ápr. 1. 18:19
 42/73 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó beíró ne bántsd,nem tudhatod milyen új élni hogy nem szeret senki,úgy felnőni hogy érzed nem akartak és senkinek sem kellesz,én megértem,aki nincs benne az nem tudhatja igazán.
2010. ápr. 1. 18:50
 43/73 anonim ***** válasza:
100%

18:19 figyelmébe ajánlom a következő részletet:

"Az embereknél az anyai vagy a szexuális ösztön nem ilyen könnyen kiváltható. Sőt, már az emberszabású majmoknál megfigyelték, hogy ha a kismajmot elszakítják az anyjától, később képtelen lesz anyává válni. Hiába van ösztöne, nincs mintája.

Tévhit, hogy az anyaságnak hormonális alapjai vannak. Természetes, hogy a nő hormonháztartása megváltozik, ezért is képes teherbe esni, szülni, szoptatni, de ez még bőven kevés ahhoz, hogy fel is nevelje a gyerekét. Az anyaság tanult dolog, amit alapvetően az határoz meg, hogy milyen mintát láttunk magunk körül." NLC

Foglalkozz egy kicsit pszichológiával, mielőtt ítélkezel.

2010. ápr. 1. 21:47
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó de ennek alapján aki szép nagy, szerető családban nő fel az maga is akarni fogja a gyereket de itt a példa hogy nem! Pl én sem, pedig semmi problémám nem volt soha! Persze vannak sokan akik ilyen olyan sérülés miatt nem akarnak de legalább annyi van akinek tökéletes az élete csak épp nem kíván gyereket.
2010. ápr. 2. 00:14
 45/73 anonim ***** válasza:
81%

Nem nagyon szeretnék. 30/N Nem birom a kötöttséget, nagy a szabadságvágyam. Az élet rövid, és annyi minden van amit ki lehet próbálni. Sokféle az érdeklődésem, és szabadidőmben azzal szeretek foglalkozni ami érdekel.

Amúgy meg a gyereknevelés nagy nyűg, több a munka, szervezés, gondoskodás, fegyelmezés, mint a meghitt szeretetteljes pillanatok.

2010. ápr. 2. 00:26
 46/73 anonim ***** válasza:
92%
Megint jót derültem az emberi butaságon! Kérdező mások véleményére kíváncsi, válaszolók leírják, a sok értelmiségi meg lepontozza őket. Mégis mit? Ez nem hasznos, vagy kevésbbé hasznos válasz! Ez vélemény!
2010. ápr. 2. 11:11
 47/73 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: igazad van :) de ez az oldal már csak ilyen, ezért szeretjük :D engem is lepontoztak, mert leírtam, hogy rossz volt a gyerekkorom, és ezért nem akarok gyereket. Mintha én tehetnék róla, és nem lenne nekem is sokkal jobb, ha meghitt családi légkörben nőhettem volna fel. Rá se ránts ezekre a nagyokosokra, én most felpontoztalak ;)
2010. ápr. 2. 13:10
 48/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem akar,szerintem el kell fogadni,még mindig jobb,mintha valaki össze-vissza ketyint,minden gyerek mástól van,vagy ha éppen egyik helyről cipeli a másikra a gyereket,eldobja,vagy nagy szegénységbe oda szüli,aztán mehet intézetbe stb.Szerintem ezek a dolgok sokkal rosszabbak,azzal hogy nem szül valaki nem árt.
2010. ápr. 2. 19:13
 49/73 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ:)

Nem számítottam ennyi válaszra, kaptam bőven:)

És annak örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki nem akar gyereket!

2010. ápr. 6. 18:47
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 éves vagyok és igazából "gondolatban" szeretnék gyereket, viszont nem lennék képes abbahagyni a fogamzásgátlót azért h szüljek...Túl nagy felelősség, én meg egész jól elvagyok így. Van komoly párkapcsolatom, szóval minden rendben...lesz odáig amíg a párom rá nem jön h a baba project eléggé kétséges a részemről. Ő 2-3 gyereket akarna, én MAX 1-et. Az is sztem csak akkor jön össze ha netán becsúszik,azt hiszem túl gyáva vagyok meghozni egy ilyen komoly döntést.
2010. ápr. 6. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!