Van olyan nő, aki elhatározta, hogy egyáltalán nem akar gyereket szülni? Egyet sem?
19:20
ja a pasik eléggé feleőtlenül gondolkodnak...bezzeg ha nekik kellene szülniük, biztos meggondolnák, hogy szülnének e 2-3 gyereket!
19:49 gyerek is lehet a boldogtalanság forrása!
A gyerek nem boldogít!
en is igy ereztem 30 eves koromig. ezert ment ra egy parkapcsolatom is, ahol a pasi szeretett volna gyereket de en ket egyetem utan elni szerettem volna nem pedig egy masik kotelezettsegbe menni. aztan b etoltottem a 3X-et es ramtort a panik, a kapuzarasi idoszak. egy ideig akkor szingli voltam es olyan pasasokkal nem is alltam mar szoba akik kategorikusan azt mondtak nem akarunk gyereket vagy nem tudom h akarok e gyereket. en akkor tudtam h akarok es nem eri meg idot vesztegetni olyannal aki meg nem akar. a 20as eveimben kiepitettem egy stabil eletet, karriert, utaztam rengeteget, buliztam, anyagilag rendezett az eletem, olyan munkat csinalok amit imadok, minden ok volt, DE ures volt az eletem es elkezdtem depis lenni. egyre jobban lattam baratnoim szulnek es boldogak es egyre inkabb tort ram h en is szeretnek babot. aztan 2009-ben megszuletett kicsi lanyom, akit imadok!!!
en nem bantam meg h 35ot toltottem mikor szultem. en nem voltam erre a feladatra kesz 20-as eveimben.
Mindenki mas, van aki meg 20as eveiben szul es igy boldog. van aki meg egyaltalan nem akar es ugy boldog. senkit sem szabad elitelni, mindenki mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!