Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki elhatározta,...

Van olyan nő, aki elhatározta, hogy egyáltalán nem akar gyereket szülni? Egyet sem?

Figyelt kérdés
Engem a hideg ki ráz erre a gondolatra. Ne kérdezzétek miért, nem tudom, de én nem akarok gyereket. Kíváncsi lennék, hogy más is van így ezzel!
2010. ápr. 1. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:

19:20

ja a pasik eléggé feleőtlenül gondolkodnak...bezzeg ha nekik kellene szülniük, biztos meggondolnák, hogy szülnének e 2-3 gyereket!

2010. ápr. 6. 19:31
 52/73 anonim ***** válasza:
100%
Gyermeket csak az vállaljon, aki tiszta szivből szeretné, hisz nagyon nagy lemondással, odaadással jár.
2010. ápr. 6. 19:35
 53/73 anonim ***** válasza:
20%
Nekem is volt ilyen barátnőm. Aztán megváltozott benne valami és nagyon szeretett volna, de 45 évesen már nem akart sikerülni. Boldogtalan.
2010. ápr. 6. 19:49
 54/73 A kérdező kommentje:

19:49 gyerek is lehet a boldogtalanság forrása!

A gyerek nem boldogít!

2010. ápr. 6. 20:01
 55/73 anonim ***** válasza:
92%
Én sem akarok gyereket. 20L
2010. ápr. 6. 20:13
 56/73 anonim ***** válasza:
100%
En elegedett szulokent mondom azt, hogy ne adj a rosszindulatu beirasokra. Ha te nem akarsz gyereket, ne legyen, mert ha te felelossegteljesen mar megallapitottad, hogy te nem tudnal jo szulo lenni vagy egyszeruen nem akarsz sajat gyereket, ne is hagyd magad belekenyszeriteni a szulosegbe. Sok ember ugy lesz szulo, hogy nem akar gyereket es a gyerek sinyli meg a legjobban...sokkal jobb, hogy tisztaban vagy vele es beismered magadnak, hogy ez nem a te asztalod vagy egyszeruen nem szeretned. Sok olyan szulo van, hogy nemhogy gyereket, de meg allatot sem mernek rabizni. Egyertelmu, hogy a gyerek jar az ilyennel rosszul es egy eletre tonkre mehet az elete. Nem hiszem, hogy mindenkiinek az az utja, hogy gyereke legyen. Abbol nem kellene kiindulni, hogy az emberek 90%-nak ez egy nagy resz az eleteben...lehet, hogy neked mas dolgok sokkal fontosabbak es azokra koncentralj. Amig nem erzed, hogy lennel szulo, ne legyel, mert artasz vele a gyerekednek. Meg lehet, hogy kesobb meggondolod magad, aztan boldogan vallalsz gyereket, de ha nem, akkor is tudsz teljes eletet elni. Gyereken kivul is van elet, kulonben hogy elne minden ember 20-30-40 evig szinglikent, gyerek nelkul?
2010. ápr. 6. 23:53
 57/73 anonim ***** válasza:

en is igy ereztem 30 eves koromig. ezert ment ra egy parkapcsolatom is, ahol a pasi szeretett volna gyereket de en ket egyetem utan elni szerettem volna nem pedig egy masik kotelezettsegbe menni. aztan b etoltottem a 3X-et es ramtort a panik, a kapuzarasi idoszak. egy ideig akkor szingli voltam es olyan pasasokkal nem is alltam mar szoba akik kategorikusan azt mondtak nem akarunk gyereket vagy nem tudom h akarok e gyereket. en akkor tudtam h akarok es nem eri meg idot vesztegetni olyannal aki meg nem akar. a 20as eveimben kiepitettem egy stabil eletet, karriert, utaztam rengeteget, buliztam, anyagilag rendezett az eletem, olyan munkat csinalok amit imadok, minden ok volt, DE ures volt az eletem es elkezdtem depis lenni. egyre jobban lattam baratnoim szulnek es boldogak es egyre inkabb tort ram h en is szeretnek babot. aztan 2009-ben megszuletett kicsi lanyom, akit imadok!!!

en nem bantam meg h 35ot toltottem mikor szultem. en nem voltam erre a feladatra kesz 20-as eveimben.

Mindenki mas, van aki meg 20as eveiben szul es igy boldog. van aki meg egyaltalan nem akar es ugy boldog. senkit sem szabad elitelni, mindenki mas.

2010. ápr. 7. 03:57
 58/73 anonim ***** válasza:
19.49! A gyerek igenis boldogít! De ha te nem akarsz, mert így látod jónak, akkor szerintem sokkal jobban döntesz, mint azok, akik külső nyomásra vállalnak csak gyereket. Kívánom, hogy találd meg az életben a boldogságot, ahogyan az neked jó.
2010. ápr. 7. 08:10
 59/73 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a saját döntése, ne érezd magad kellemetlenül! Nekem van egy lányom, örülök, hogy lett (35 vagyok), de azt is elfogadom, ha valaki nem akar. Csak egy a lényeg! Ez ne változzon meg akkor, amikor már nem lehet. Illetve olyan társat kell magad mellé választani, aki szintén nem akar gyereket! Ez a kettő nagyon fontos!
2010. ápr. 7. 09:14
 60/73 anonim ***** válasza:
Tegnap 19.49 és ma 08.10 <<-- mind a kettőt én írtam.
2010. ápr. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!