Van olyan nő, aki elhatározta, hogy egyáltalán nem akar
gyereket szülni? Egyet sem?
61/73 anonim válasza:
Engem is a hideg rázott sokáig a gyerek gondolatától, de lassan kezd érni bennem a dolog. Egy-egy baba láttán már mosolygok, régen ez elképzelhetetlen volt. De játszani még képtelen vagyok velük és a gyerekek (nem babák) kifejezetten idegesítenek. Úgyhogy még jó le lenne változni e téren, bízom benne, hogy fogok is... 30L
2010. ápr. 7. 13:04
30 évesen??
nem hinném h változni fog =/
2010. ápr. 7. 16:48
Szeretem a gyerekeket,de nem olyan vagyok mint szeretném,anyagi hátterem is katasztrófális,ráadásul rosszak a géneim,én akármilyen is lenne a gyerekem szeretném,de nem akarnám,csak azért mert csúnya lett,úgy bántják mint engem.Én tudom milyen így élni,egy idő után békén hagynak,de a fájdalom meg marad és semmi kedvem nem lenne hogy ezen keresztül menjen és az erőset kelljen mutatni.Ha rosszabb vagy mint az átlag olyan gátak vannak előtted,amiket szinte lehetetlen átlépni.
2010. ápr. 8. 12:37
64/73 A kérdező kommentje:
12:37
Külsőre semmi baj, génekkel rendelkezem. Inkább a rossz anyagi helyzet és a mai rossz párkapcsolatok láttán bizalmatlankodom, nem szeretek kockáztatni (tudom, hogy ez valamilyen szinten hátrány is), mindenben szeretek biztosra menni.
Állataim vannak, ők simán felérnek 2-3 gyerekkel. Mármint a gondoskodásuk.
Fáradt vagyok és bizalmatlan, szerintem ezért utasítom el ezt az egész gyerektémát, szinte halálfélelmem van, h bele megyek egy kapcsolatba és működne, és én rettegnék ettől az egésztől.
65/73 A kérdező kommentje:
bocs., jó génekkel rendelkezem:)
Igen,én.Alapból depis,szorongos vagyok,anyámtól örököltem és rá is segített,nem akarom tovább örökíteni és az én betegségem miatt más életét megkeseríteni+rosszak az anyagi körülményeim és barát sincs a láthatáron.
2010. ápr. 9. 14:03
"Jó" nektek, legalább van okotok... Rám még rondábban néznek meg megtudják, én sem vagyok ronda vagy beteg, tisztességesen megélek nem félek egy kapcsolattól sőt az a legfontosabb, mégsem kell gyerek. Látják semmi bajom akkor rögtön azt hiszik biztos valami önző karrierista p*csa vagyok aki egész életében bulizni akar... -.-" Pedig ez nem így van, már gyerekkorom óta nagyobb felelősséget vállalok mint az átlag...
2010. ápr. 9. 14:27
Nem vagy karierista,neked is van okod,az ok egyszerűen nem akarsz,mért kellene mások elvárásainak megfelened,hadd döntsd már el te magad.Akinek meg nem tetszik az elmehet.Egy szintén kissé génhibás.
2010. ápr. 9. 20:40
Ja a gén hibást nem rád értettem,mielőtt azt hinnéd,hanem sokan írtak,hogy mivel elégedettlenek és én is közéjük tartozom.Szóval nincs veled semmi baj,itt sokan nem akarnak gyereket.
2010. ápr. 9. 20:43
70/73 A kérdező kommentje:
Így van csajok, ki ezért, ki azért ne akar gyereket. És mindenkinek joga van azt csinálni, ami neki jó.
Különben is 6,5 milliárd ember van a Földön, úgyhogy kihalni nem ettől fogunk, hanem a túlszaporodástól...de ez már más tészta....
Kapcsolódó kérdések: