Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki elhatározta,...

Van olyan nő, aki elhatározta, hogy egyáltalán nem akar gyereket szülni? Egyet sem?

Figyelt kérdés
Engem a hideg ki ráz erre a gondolatra. Ne kérdezzétek miért, nem tudom, de én nem akarok gyereket. Kíváncsi lennék, hogy más is van így ezzel!
2010. ápr. 1. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
64%
Én! Határozottan állítottam, hogy nekem aztán nem kell gyerek! Most itt gengszterkedik a 8 hónapos kisfiam, és várjuk a másodikat! :) Az ember sose tudhatja mit hoz az élet! :)))
2010. ápr. 1. 14:38
 32/73 anonim ***** válasza:
22%

Komolyan mondom, szánalmasak egyesk! Mi lett volna ha a Ti anyátok is így gondolkodik annak idején és nem szül meg Titeket, mert gondolom neki is akadt volna jobb dolga mint a szülés meg a gyerekekkel való kínlódás?

Aki meg arra vár hogy minden meglegyen annak megjósolom hogy ilyen valószinüleg soha nem lesz.

Aztán minthogy kulcsos gyerek legyen inkább meg se szülöm! Hát ez is szép hozzáállás!

2010. ápr. 1. 14:57
 33/73 anonim ***** válasza:
63%

Nem akarok, de nagyon nem. Nem szeretem a gyerekeket. Akkor sem szerettem őket, mikor egykorúak voltak velem. Én normálisan elvoltam, azok meg üvöltöztek, a földhöz verték magukat... a mostaniak meg ha lehet, még nagyobb idióták. A gyerekeknél csak a szüleiket utálom jobban, akik elvárják, hogy mostantól körülöttük forogjon a világ.

És utálom, mikor üdvözült anyukák jönnek a "majd megváltozik a véleményed" dumával. Nem! Nem fog! Csak azért, mert nekik megváltozott a véleményük, nekem nem fog. Hiszek benne, hogy jobban ismerem magamat, mint ők engem.

22/L

2010. ápr. 1. 14:59
 34/73 anonim ***** válasza:
89%
Már nem azért de mi ebben a szánalmas??Én életem és az én döntésem.Szerinted az jobb lenne ha mindenki szülne csak azért mert ezt várják el??Aztán meg szépen lepasszolná a gyereket mondjuk a nagyszülőkhöz??Meg nem foglalkozna vele???Te vagy a szánalmas!!!!Maradi!!!
2010. ápr. 1. 15:03
 35/73 anonim ***** válasza:
95%
14:57: Nos, mindenkinek jobb lett volna, ha az én anyám nem szül meg engem. Nekem is és az egész családnak is. Ugyanis pár hónapos koromban rájött, hogy nem kellek neki és lepasszolta nagyszülőkhöz, úgy ahogy előttem írták. Senkinek sem volt öröm az én életem, nekem sem az. Szerintem ez a szánalmas, nem az, ha valaki el tudja dönteni, hogy ő nem szeretné ugyanezt tenni...Én ezért nem akarok gyereket.
2010. ápr. 1. 15:09
 36/73 anonim ***** válasza:
97%

Én is ilyen vagyok. Nem akarok gyereket, nem is szeretem őket, kicsi koromban sem szerettem. Nem azt mondom hogy nincs anyai ösztönöm, mert van, de ettől még nem fogom akarni a gyereket. Engem más dolgok hoznak lázba, máshogy tervezem az életem. A párkapcsolat nagyon fontos viszont. Amúgy én sem tudom miért nem akarom. Semmi baj nem volt eddig az életemmel, van szerető családom, nem vagyok szegény, nem féltem az alakom stb, egyszerűen nekem nem kell. És aki nem barja ezt elfogadni az szánalmas mert nem tudom miért fáj ez neki...

29L

2010. ápr. 1. 15:44
 37/73 anonim ***** válasza:
100%

14:57

Ne ítélkezz.Miért baj ha valaki úgy dönt ahogy jónak látja és nem a társadalmi elvárások szerint él

2010. ápr. 1. 15:47
 38/73 anonim ***** válasza:
65%

Én úgy voltam, hogy eldöntöttem, hogy nekem ugyan nem lesz gyerekem. 19 éves voltam amikor gyógyszer mellett teherbeestem. Akkor kellett döntenem, hogy feladom-e az elveim vagy nem. Hát feladtam, és egyáltalán nem bántam meg hogy 19 évesen szültem, van egy szép babám aki már 3 éves.:) És eszemben sem volt lepasszolni a nagyszülőkhöz, mert tudom milyen amikor az ember levan "passzolva" otthonról... Igaz én nem egész életembe voltam, csak nyaranta. A másik ok, hogy miért nem passzoltam volna le, az az, hogy anyuval nem épp a legjobb viszonyom...

22/N

2010. ápr. 1. 17:23
 39/73 anonim ***** válasza:
100%
azért ne szüljön senki gyereket, mert kell. neken is van olyan ismerősöm, aki már 40 éves, a férje 30, egyáltalán nem akarnak gyereket, mégis boldogok. ilyen is van, ettől szerintem nem lesz kevesebb. manapság már jogunkban áll meghozni egy ilyen döntést. én 20 vagyok, néha akarok, néha nem. inkább azt mondom, ha a sors úgy hozza, akkor szülök, ha nem, akkor nem. bár az igen felé hajlok, szeretem a gyerekeket, csak nem mindig tudom magam szülőnek elképzelni. nem vagyunk egyformák.
2010. ápr. 1. 17:46
 40/73 anonim ***** válasza:
100%
Én is 28 évesen azt mondom hogy nem kell.Elég rossz genetikát örököltem,sokat bántottak,ráadásul szegények is voltunk,ami még egy ok hogy az emberbe rúgjanak.Én szeretem a gyerekeket,de félek hogy rám hasonlítanak.Hülyén fog hangzani,de sok anyajegyem van,ami miatt rettentően érzem magam,csak átlagos szeretnék lenni és nem akarom hogy a gyerekem is anyajegyes legyen,mert ez annyi mindenben korlátozza az embert,nekem gátakat állított fel ez az adottságom.Gondoljatok bele eleve nem vagy szép és még ez is.Ráadásul a hátterem se olyan.Úgy irigylem akiknek normális külsejük van.
2010. ápr. 1. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!