Ti nem irigylitek azokat a feleségeket, akik csak úgy beleültek a készbe?
Szóval, ahol kb minden a férjé, a lakástól a kocsin át az utolsó konyharongyig, munkába is csak a férj jár, a feleség meg elvan otthon, és élvezi a kényelmet.
Mi sajna mindent a nulláról kezdtünk, albérletben, és gyakran észreveszem, kéne még edény, konyharongy, szekrény...de nincs pénz.
Normális, ha ilyenkor irigy vagyok kicsit?
Épp erről beszélgettünk a férjemmel a napokban, hogy megteremteni, vagy megkapni jobb-e az anyagi javakat. Egy ismerős pár, mindketten jól keresnek bár, de semmit sem tettek még le idáig az asztalra, mert mindent a férj szüleitől kapnak. A főttétel jelentős részét, a lakodalmukat is a szülők finanszírozták, a lakásukat is a szülőktől kapták, tehát mindent. Biztos nagyon jó lehet, ha a szülők ennyire támogatni tudnak, de arra jutottunk, hogy sokkal jobb saját erőből előteremteni mindezt. Sokkal jobb érzés, hogy én dolgoztam meg, én, azaz mi értük el. Mi, közösen érjük el, hogy a mindennapokban meg tudjunk élni, legyen kajánk, hogy a lakás, amiben élünk, idő után a miénk legyen hitelmentesen...
Ok, hogy ez kicsit más mint a kérdés, de ebben a szituban is a készbe ülnek bele, vagyis inkább a készben ülnek folyamatosan, csak itt nem csak a feleség, hanem a házaspár mindkét tagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!