Azt mondják hogy sokkal könnyeb elcsábitani a feleségeket, mint a lányokat egy alkalmi "légy ottra". Lehet ebben valami, mi a véleményetek?
Tisztességes feleséget nem lehet elcsábítani, ebben biztos vagyok, de hogy ebből több van-e, mint hajadonból, azt nem tudom.
Olyan sztori is volt, ahol az esküvőn is hagyta magát elcsábítani a menyasszony, szóval nem mondom, hogy lehetetlen amit állítasz, de szerintem erről statisztika még nem készült.
Rendszeres nemi élet miatt kisebb jelentőséget tulajdonitanak?
Ebből épp az következne, hogy a rendszeres nemi élet miatt egyáltalán nem érdekli őket más csábítása.
Lehet, hogy azokat akiknek rossz a házasságuk, vagy kevés benne a jó szex könnyebb, mert amíg lányok, ha nem tetszik nekik a párjuk könnyen otthagyják, így akivel együtt vannak azt kevésbé csalják meg, míg egy házasságból nem lépnek csak úgy ki egyik napról a másikra.
De aki boldog és elégedett a házasságában azt biztos, hogy sokkal nehezebb, mivel már nem 15-20 éves, hogy minden trükknek bedőljön és jobban ragaszkodik a fontos dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!