Ti nem irigylitek, akinek nem kell dolgozni?
Heti 5-6 nap, napi 8-10 óra, emellett 6 óràkat alszom. Emellett állandó maximumot kell nyújtanom, mert ha nem, van más a helyemre.
Nem keresek rosszul, de jól se, annyi, hogy meg lehet belöle élni. (Szóval nem kell nèzni az étel áràt, és megvehetek mindent, ami megtetszik)
Viszont sokaktól megkaptam, de rossz nekem, hogy dolgozni kell, hiszen ök a párjuk fizujàból jobban élnek.
Ilyenkor meg persze felébred bennem a kisördög, és irigykedem, hogy egyeseknek mennyire bejött.
Arra nem irigykedem, akit a párja tart el, mert az szerintem elég veszélyes játék sok szempontból.
De azt irigylem, akinek eleve olyan vagyonos a családja, hogy nem kell dolgoznia minden családtagnak.
Én is sok mindennel el tudnám tölteni az időmet a munka helyett. És persze én is úgy vagyok, hogy konkrét pihenésre más alig jut.
De nekem fontos, hogy ne függjek nagy mértékben mástól. Szóval marad a munka :)
En nem irigylem,inkább fáj,hogy nekem állandóan spórolnom kell, hogy jusson mindenre.
Viszont a közmondás azt mondja,ha mindenki kivinné a batyuját a piacra,lehet,hogy senki sem cserélne a másikkal.
Nem irigylek en senkit, attol ha neki nem lenne, nekem meg nem jutna tobb.
Amugy en nem orulnek annak ha nem dolgoznek. Szellemileg leepul az ember egy ido utan.
Annak viszont orulnek, ha nem KELLENE dolgoznom, tehat ha en dontenem el hogy mikor es mennyit, es ha nem, akkor is meg tudnek elni valamibol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!