Ti nem irigylitek azokat a feleségeket, akik csak úgy beleültek a készbe?
Szóval, ahol kb minden a férjé, a lakástól a kocsin át az utolsó konyharongyig, munkába is csak a férj jár, a feleség meg elvan otthon, és élvezi a kényelmet.
Mi sajna mindent a nulláról kezdtünk, albérletben, és gyakran észreveszem, kéne még edény, konyharongy, szekrény...de nincs pénz.
Normális, ha ilyenkor irigy vagyok kicsit?
Kérdező, ha nem tetszik a sorsod, akkor keress olyan pasit aki olyan anyagi biztonságot tud adni neked,mint amilyenről álmodozol. Te döntesz a saját életedről, ha irigykedsz az úgymond kitartott nőkre, hát legyél te is az.
De nyilván te is érzed,hogy a lelki boldogság azért fontosabb, ezért is nem hagyod ott a párodat.
Szerintem is fontosabb,hogy a kapcsolat jó legyen, szeressünk együtt lenni, kiegészítsük egymást. Mit se érne a gazdag pasi, ha közben idegennek érzem magam mellett, nem szeretem igazán, esetleg csal is, de a pénz miatt "nem veszem észre".
DE!! nyilván vannak akiknél egyszerre bejött az érzelmi és az anyagi része is a kapcsolatnak. Nekik jó dolguk van.
De az olyan feleségek akik tényleg csak a pénzük miatt vannak a férjükkel, na őket nemhogy irigyelném,inkább sajnálom.
Lássuk a klasszikus Vajna Tímea példát.Rengeteg pénze lett,befolyása. De megéri,ha cserébe egy vén hörcsögöt kell este kielégíteni? Szerintem nem.
Szerintem te nem az a kategória vagy aki beleült a készbe, hanem egy mázlista vagy szimplán :D Találtál egy jó társat akivel egymást tudtátok/tudjátok segíteni.
Amúgy nem irigylem az ilyeneket. Én szeretek fejlődni, szeretném magamnak megteremteni a jó körülményeket, szeretnék büszke lenni arra amit elértem. Meg is bolondulnék ha semmi dolgom nem lenne, csak annyi hogy minden este kielégítsem a pasit... :D
Én úgymond "irigylem" öket ,de lehetett volna milliomos férjem.
Mégis a férjemet választottam ,mert belé lettem szerelmes pedig a szüleivel élt ,mindössze egy kocsija volt és a fizetése nem volt túl fényes.Talán ö volt a legcsóróbb ,az összes valaha volt udvarlóm közül :-D
Most sem dúskálunk a pénzben de nagyon szeretjük egymást ,nem cserélném le senkire.
14 #
Ebben a kategóriában mindenért lepontozás jár, nem kell vele foglalkozni, egyáltalán nem mérvadó.
Unatkozó, frusztrált emberek így próbálják, unalmas kis életüket színesebbé tenni és azt hiszik, hogy mert itt szavazhatnak, valamiféle hatalmuk van :D
Az a lényeg, hogy a kérdezőnek jó választ adjunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!