Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem irigylitek azokat a...

Ti nem irigylitek azokat a feleségeket, akik csak úgy beleültek a készbe?

Figyelt kérdés

Szóval, ahol kb minden a férjé, a lakástól a kocsin át az utolsó konyharongyig, munkába is csak a férj jár, a feleség meg elvan otthon, és élvezi a kényelmet.

Mi sajna mindent a nulláról kezdtünk, albérletben, és gyakran észreveszem, kéne még edény, konyharongy, szekrény...de nincs pénz.

Normális, ha ilyenkor irigy vagyok kicsit?

2015. dec. 7. 19:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, ha nem tetszik a sorsod, akkor keress olyan pasit aki olyan anyagi biztonságot tud adni neked,mint amilyenről álmodozol. Te döntesz a saját életedről, ha irigykedsz az úgymond kitartott nőkre, hát legyél te is az.

De nyilván te is érzed,hogy a lelki boldogság azért fontosabb, ezért is nem hagyod ott a párodat.

Szerintem is fontosabb,hogy a kapcsolat jó legyen, szeressünk együtt lenni, kiegészítsük egymást. Mit se érne a gazdag pasi, ha közben idegennek érzem magam mellett, nem szeretem igazán, esetleg csal is, de a pénz miatt "nem veszem észre".

DE!! nyilván vannak akiknél egyszerre bejött az érzelmi és az anyagi része is a kapcsolatnak. Nekik jó dolguk van.

De az olyan feleségek akik tényleg csak a pénzük miatt vannak a férjükkel, na őket nemhogy irigyelném,inkább sajnálom.

Lássuk a klasszikus Vajna Tímea példát.Rengeteg pénze lett,befolyása. De megéri,ha cserébe egy vén hörcsögöt kell este kielégíteni? Szerintem nem.

2015. dec. 7. 20:08
 12/45 anonim ***** válasza:
34%
Valamikor régen a nők azért harcoltak, hogy ne legyenek eltartottak, akik állandóan azt kapják, MINDEN az enyém, te pedig egy kirakati bábú vagy! Mint a Vajna Timike, üresfejű baba, nem más.
2015. dec. 7. 20:11
 13/45 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem te nem az a kategória vagy aki beleült a készbe, hanem egy mázlista vagy szimplán :D Találtál egy jó társat akivel egymást tudtátok/tudjátok segíteni.

Amúgy nem irigylem az ilyeneket. Én szeretek fejlődni, szeretném magamnak megteremteni a jó körülményeket, szeretnék büszke lenni arra amit elértem. Meg is bolondulnék ha semmi dolgom nem lenne, csak annyi hogy minden este kielégítsem a pasit... :D

2015. dec. 7. 20:17
 14/45 anonim ***** válasza:
71%
Úgy látom, itt lepontozás jár azoknak a nőknek, akik nem élősködni akarnak egy pasi nyakán, hanem megteremtik a saját egzisztenciájukat.
2015. dec. 7. 20:21
 15/45 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Én nem tudnám úgy élni az életem, hogy folyamatosan ott lebeg a bárd a fejem felett, hogy bármikor kipenderíthetnek az utcára és még örülhetek, ha a bugyimat megtarthatom. Mikor még a szüleim tartottak el egyetem alatt is folyamatosan ezt éreztem, pedig soha egy rossz szavuk nem volt, szerettek, megadtak nekem mindent amit kiejtettem a számon. Soha nem akarnám ezt újra.
2015. dec. 7. 20:21
 16/45 anonim ***** válasza:
68%
Hát látom, már az is rossz, ha valaki megdolgozott azért, amije van. :(
2015. dec. 7. 20:22
 17/45 anonim ***** válasza:
84%

Én úgymond "irigylem" öket ,de lehetett volna milliomos férjem.

Mégis a férjemet választottam ,mert belé lettem szerelmes pedig a szüleivel élt ,mindössze egy kocsija volt és a fizetése nem volt túl fényes.Talán ö volt a legcsóróbb ,az összes valaha volt udvarlóm közül :-D

Most sem dúskálunk a pénzben de nagyon szeretjük egymást ,nem cserélném le senkire.

2015. dec. 7. 20:43
 18/45 anonim ***** válasza:
66%
Irigylem őket, bár inkább csak a pénzüket. Én biztos elmennék dolgozni, sőt, bátrabban kezdenék neki új dolgoknak, ha tudnám, hogy nem a megélhetésem függ tőle, az biztosítva van.
2015. dec. 7. 20:52
 19/45 anonim ***** válasza:
72%
irigyelni? :O nem azt akartad kérdezni, nem sajnálom-e? milyen lehet már, ha valakinek semmije nincs és nem is érdekli semmi?
2015. dec. 7. 21:36
 20/45 anonim ***** válasza:
88%

14 #

Ebben a kategóriában mindenért lepontozás jár, nem kell vele foglalkozni, egyáltalán nem mérvadó.

Unatkozó, frusztrált emberek így próbálják, unalmas kis életüket színesebbé tenni és azt hiszik, hogy mert itt szavazhatnak, valamiféle hatalmuk van :D

Az a lényeg, hogy a kérdezőnek jó választ adjunk :)

2015. dec. 7. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!