Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem irigylitek azokat a...

Ti nem irigylitek azokat a feleségeket, akik csak úgy beleültek a készbe?

Figyelt kérdés

Szóval, ahol kb minden a férjé, a lakástól a kocsin át az utolsó konyharongyig, munkába is csak a férj jár, a feleség meg elvan otthon, és élvezi a kényelmet.

Mi sajna mindent a nulláról kezdtünk, albérletben, és gyakran észreveszem, kéne még edény, konyharongy, szekrény...de nincs pénz.

Normális, ha ilyenkor irigy vagyok kicsit?

2015. dec. 7. 19:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

#8: Azért nem te vagy az a tipikus eset, ami ilyenkor az eszébe jut az embereknek. Hiszen neked van diplomád, dolgozol, nem a hátsód mereszted otthon. Te egyedül is jól megélnél. Így talán egy kicsit jobban, de kitudja, mit hozott volna a sors, ha maradsz a régi cégednél vagy egy másiknál.

A vállalkozásotok fellendülésében pedig neked is bőven van részed, szóval a te eseted másik kategória.

2015. dec. 8. 12:55
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy baratnom, aki a keszbe ult bele. A lany is diplomas, de nagyon keveset keresett. A (most mar) ferje es a lany kozott 16 ev korkulonbseg van, ami szerintem durva. Ez nem most fog kijonni, hanem majd kesobb, amikor a pasi mar 50 folott lesz, de a lany meg mindig csak a 40-es evei elejen. A pasi kegyetlen penzes, a lanynak szinte semmije nem volt. Soha nem jutott eszembe, h irigy legyek, m latom rajta, h nem felhotlenul boldog, hiaba is allitja az ellenkezojet. Sosem lennek vkivel a penz/kenyelem miatt. Lett volna lehetosegem, de amikor kettesben voltunk, akkor felfordult a gyomrom egy ido utan, ha hozzamert a pasas, pedig mellette kenyelmes eletem lett volna, az tuti.

Sosem derogalt a munka es az, h sajat magam teremtsem elo a jolethez szukseges felteteleket. Inkabb a nehezebb utat valasztottam, de most azzal vagyok, akit szeretek egy szal gatyaban is, es egyutt epitjuk a jovonket :)

2015. dec. 8. 13:38
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigylem őket, nem szeretnék függeni senkitől.
2015. dec. 8. 13:39
 34/45 anonim ***** válasza:
67%
Én azért nem irigylem az ilyeneket, mert ismerem magam és tudom, hogy nem érezném magam boldognak egy olyan életben, ahol semmit nem tettem le az asztalra. Nem tudnék büszke lenni magamra és ez zavarna. Nyilván akit ez nem zavar, annak jó dolog.
2015. dec. 8. 13:41
 35/45 anonim ***** válasza:
0%

gondolom itt nem sokan tudjak (a valaszok szerint) hogy bizonyos ido elteltevel ha nem kotottek hazassagi szerzodest marmint anyagit akkor minden kozosse valik.

Nalunk cask a ferjem kereste meg azt amink van megis mindennek a fele az enyem, es a bankszamlank is kozos annyit koltok rola amennyire szukseg van. a nagy kiadasokat megbeszeljuk a kisebbekben mindenki maga dont engem meg sose zavart hogy nem en keresem a penzt amit elkoltok;-))))

2015. dec. 8. 14:16
 36/45 anonim ***** válasza:
90%
Létezik olyan, hogy a házasság előtt szerzett különvagyon, gazdagéknál házassági szerződés is szokott lenni. Ha nagysasszony unalmában kalandokat keres, idős férjuram könnyen és pénz nélkül kidobhatja. Öregapó és a Timike is ilyen házasságot kötött.
2015. dec. 8. 15:11
 37/45 anonim ***** válasza:
85%
35-ös oké, kap egy csomó pénzt, lakást, kocsit váláskor. És aztán? Mikor ott áll mondjuk egy 40+ éves nő, nulla munkatapasztalattal szerinted hogy fog megélni, mikor felélte a vagyont? Mert a csilivili házat, meg a kocsit fent is kell ám tartani, ha pedig nincs az elfolyó pénznek utánpótlása ugyan úgy az utcán köt ki, csak pár évet elodázta. Ilyen idősen már az se valószínű, hogy talál egy másik pénzes balekot, azok minden ujjukra kapnak két kis fiatal fruskát.
2015. dec. 8. 16:02
 38/45 anonim ***** válasza:
már vártam, mikor jelennek meg a Vajnáék...
2015. dec. 8. 16:24
 39/45 anonim ***** válasza:

Nem minden arany ami fénylik.

Ha irigy vagy rájuk, hát keress magadnak te is egy pénzes csávót.

2015. dec. 8. 18:47
 40/45 anonim ***** válasza:
87%

Bár nem ide illik a válaszom, de sokszor gondolkodom azon milyen jelző illik a magyar emberre.

És az pedig az irigy szó. (viszont sértő a kivételekre)

Aztán rájössz hogy ezek mindenhol meglelhetőek, bármely országban.

2015. dec. 8. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!