Ti nem irigylitek azokat a feleségeket, akik csak úgy beleültek a készbe?
Szóval, ahol kb minden a férjé, a lakástól a kocsin át az utolsó konyharongyig, munkába is csak a férj jár, a feleség meg elvan otthon, és élvezi a kényelmet.
Mi sajna mindent a nulláról kezdtünk, albérletben, és gyakran észreveszem, kéne még edény, konyharongy, szekrény...de nincs pénz.
Normális, ha ilyenkor irigy vagyok kicsit?
#8: Azért nem te vagy az a tipikus eset, ami ilyenkor az eszébe jut az embereknek. Hiszen neked van diplomád, dolgozol, nem a hátsód mereszted otthon. Te egyedül is jól megélnél. Így talán egy kicsit jobban, de kitudja, mit hozott volna a sors, ha maradsz a régi cégednél vagy egy másiknál.
A vállalkozásotok fellendülésében pedig neked is bőven van részed, szóval a te eseted másik kategória.
Nekem van egy baratnom, aki a keszbe ult bele. A lany is diplomas, de nagyon keveset keresett. A (most mar) ferje es a lany kozott 16 ev korkulonbseg van, ami szerintem durva. Ez nem most fog kijonni, hanem majd kesobb, amikor a pasi mar 50 folott lesz, de a lany meg mindig csak a 40-es evei elejen. A pasi kegyetlen penzes, a lanynak szinte semmije nem volt. Soha nem jutott eszembe, h irigy legyek, m latom rajta, h nem felhotlenul boldog, hiaba is allitja az ellenkezojet. Sosem lennek vkivel a penz/kenyelem miatt. Lett volna lehetosegem, de amikor kettesben voltunk, akkor felfordult a gyomrom egy ido utan, ha hozzamert a pasas, pedig mellette kenyelmes eletem lett volna, az tuti.
Sosem derogalt a munka es az, h sajat magam teremtsem elo a jolethez szukseges felteteleket. Inkabb a nehezebb utat valasztottam, de most azzal vagyok, akit szeretek egy szal gatyaban is, es egyutt epitjuk a jovonket :)
gondolom itt nem sokan tudjak (a valaszok szerint) hogy bizonyos ido elteltevel ha nem kotottek hazassagi szerzodest marmint anyagit akkor minden kozosse valik.
Nalunk cask a ferjem kereste meg azt amink van megis mindennek a fele az enyem, es a bankszamlank is kozos annyit koltok rola amennyire szukseg van. a nagy kiadasokat megbeszeljuk a kisebbekben mindenki maga dont engem meg sose zavart hogy nem en keresem a penzt amit elkoltok;-))))
Nem minden arany ami fénylik.
Ha irigy vagy rájuk, hát keress magadnak te is egy pénzes csávót.
Bár nem ide illik a válaszom, de sokszor gondolkodom azon milyen jelző illik a magyar emberre.
És az pedig az irigy szó. (viszont sértő a kivételekre)
Aztán rájössz hogy ezek mindenhol meglelhetőek, bármely országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!