Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem irigylitek azokat a...

Ti nem irigylitek azokat a feleségeket, akik csak úgy beleültek a készbe?

Figyelt kérdés

Szóval, ahol kb minden a férjé, a lakástól a kocsin át az utolsó konyharongyig, munkába is csak a férj jár, a feleség meg elvan otthon, és élvezi a kényelmet.

Mi sajna mindent a nulláról kezdtünk, albérletben, és gyakran észreveszem, kéne még edény, konyharongy, szekrény...de nincs pénz.

Normális, ha ilyenkor irigy vagyok kicsit?

2015. dec. 7. 19:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
56%
És sem leszek szimpi, de én is ilyen vagyok. Illetve nem a készbe ültem bele, de egy elég tehetős családi háttérrel rendelkezem. Dolgoztam a szülésig a családi cégnél. Illetve még most is, de magam osztom be az időm. A férjem is nagyon jól keres, igazából jelenleg ő keres most többet, de pl. a házat-kocsit a szüleimtől kaptuk. Most két hónapos a kisebb gyermek és nekem nagyon jó volt,hogy a nagy után sem kellett visszarohni dolgozni. Fel sem merült, hogy rendesen munkába álljak a gyerekek között. A férjem is úgy volt vele,hogy megtehetjük,hogy ne dolgozzak. Majd biztos vissza fogok állni a melóba, de egyenlőre még csak babázok.
2015. dec. 7. 22:03
 22/45 anonim ***** válasza:
60%
Ja és igazából nyugodt is lehetek, mert ha Isten ne adja történne vmi a férjem és köztem, akkor is fel tudnám nevelni, ugyanilyen szinten a gyerekeimet.
2015. dec. 7. 22:04
 23/45 anonim ***** válasza:
71%

Kiszolgáltatotnak lenni luxuskörülmények között, ezt jelenti pár szóval az általad leírt élethelyzet.

Minden a másiké, neked semmid sincs. Külsőleg vonzó lehet de ha belegondolsz elég szar egy olyan helyen élni ahol minden a másiké. Kb. még a rúzsod is mert azt is a másik pénzéből van. Olvastam egy könyvet, a főszereplőnőnek egy ilyen élet volt az álma. Ezért nagyon sok áldozatot is tett míg el nem jutott erre a színvonalra. Késöbb azon vette észre magát hogy egy idegen házban egész nap egyedül van és a nappaliból bámulja az úszómedence tükrét. A legnagyobb álmát 2 hónap után elhagyta és összecsomagolt. Nem bírt élni az exfeleség által berendezett házban egy üres és jelentéktelen élettel.

2015. dec. 7. 22:08
 24/45 anonim ***** válasza:
80%
Nem irigylem. Rossz életem lenne, ha irigyelném, aki gazdag, aki szép, aki sikeres, aki nálam jobban tud rajzolni, aki tengerparton vagy hegyvidéken él (na őket azért kicsit irigylem, nagyon odavagyok eme helyekért, főleg ha tengerpart, közeli hegyekkel...), ésatöbbi, ésatöbbi. Az irigység negatív energia, csak akadályozna abban, hogy kihozzam azt az életemből, amit tudok (nem mintha abban jó lennék, de mégis).
2015. dec. 7. 22:33
 25/45 anonim ***** válasza:
83%
Nem irigykedem kicsit sem rájuk, mert az ilyen feleségekről nekem mindig a végtelen kiszolgáltatottság jut az eszembe...
2015. dec. 7. 22:36
 26/45 anonim ***** válasza:
32%
21-es vagyok. Na le lettem pontozva, mert még csak kiszolgáltatott sem vagyok! Hát szép! Még,hogy nincs az emberekben irigység...
2015. dec. 8. 06:22
 27/45 anonim ***** válasza:
16%

én nem irigylem...

én tökre élveztem azt az időt amikor összegyűjtöttem több hónap alatt egy elég drága laptopra (munkaeszköz + szórakozásra is használom), most, hogy jobb a fizetésem, 2 havonta megvehetném :S messze nincs akkora értéke ha nem dolgozok érte annyit...

ha meg ingyen kapok mindent aminek más szerint sincs értéke akkor dög unalmas az élet...

más ha valaki ajándékba kap valamit és más amikor "letörik lexarom veszek másikat" mentalitással vehet valamit...

jobban élvezem úgy az életet, hogy tennem is kell azért, hogy elérjek valamit...

22F

2015. dec. 8. 08:34
 28/45 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom... Én egy 40 éves pasi vagyok olyan fizetéssel, amit egy 25 éves lány nem tudna meg se közelíteni - akkor most mit csináljak, ha megismerkedem egy 25 éves lánnyal, mondjam azt neki, hogy ne ülj bele a készbe? (?)
2015. dec. 8. 09:11
 29/45 anonim ***** válasza:
72%
Ismertem egy ilyen nőt, minden a férjé, ingatlanok, autók, pénz. A nő nem dolgozott házasságkötésük óta. 43 évesek voltak amikor kiderült a pasi sokadik megcsalása de ezúttal még gyereket is csinált a szeretőnek. Ennek ellenére nem akart válni, az asszony jó volt nevelni a közös gyerekeket , ellátni a háztartást stb. A nő kénytelen volt ezt is elnézni!!! Képzeljetek el egy ennyire kiszolgáltatott, megalázó helyzetet.Egyszerűen mehetett volna a híd alá kb. Az egész család tudta, hogy mi van, az összes rokon és ismerős, barát mert a szerető nyilvánossá tette a történetet. Na ebben a megbélyegzettségben él azóta is férjével és némán teszi a dolgát. Mit irigyeljünk rajta??
2015. dec. 8. 10:09
 30/45 anonim ***** válasza:
24%
Sokan irigylik az ilyen embereket, mert azt hisszük hogy könnyebb az életük. gyakran gondolja az ember azt hogy másnak biztos könnyebb. de mindenki életében vannak nehézségek. Csak mindenkinek más más területen. És azért mert valaki ilyen emberhez házasodik, attól még lehet boldogtalan, lelki szegény, stb...
2015. dec. 8. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!