Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjeteknek/párotoknak...

A ti férjeteknek/párotoknak volt tejfakasztó bulija? Zavart titeket? Mi történt ott, meddig tartott? Nálatok volt vagy elmentek valahová?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 12:11
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
77%
Ez ennyire elképzelhetetlen, hogy a férj nem akar bulizni hanem a születendő gyermekével és a feleségével szeretné tölteni az időt?
2015. dec. 4. 17:46
 52/57 anonim ***** válasza:
47%
Nem elképzelhetetlen csak a legtöbb esetben hiába lenne ott a férj ha nem maradhat a kórházban, így viszont anyukának miért probléma ha a férje összeül a barátaival?
2015. dec. 4. 18:07
 53/57 A kérdező kommentje:

Lesz babaváró bulijuk is.

Nem az alkohol a lényeg, hanem hogy összeülünk a barátokkal. Ő az első, akinek gyereke születik, ez elég nagy dolog. Lehet hogy hihetetlen, de tényleg ezt szeretnénk megünnepelni.

2015. dec. 4. 18:34
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg velük.
2015. dec. 4. 18:35
 55/57 anonim ***** válasza:
68%

Én kizárólag olyan helyen szülnék, ahol bent lehet a párom, szóval minket nem érintene. De eléggé meglep, hogy ennyire le van hurrogva az, akinek nem esne jól a dolog, és az is fura, hogy ebből egyesek azt a következtetést vonják le, hogy pórázon van tartva a pasi és máskor sem szabad elmennie inni. Páromnak nem jutna eszébe bulizni, amíg én kimerülten, fájó gát- vagy császársebbel fekszem, ahogy nekem se jutott eszembe elmenni lerészegedni, amikor őt műtötték vakbéllel tavaly (pedig lett volna mit ünnepelnem azon, hogy túl van rajta, mégis meg tudtam vele várni, amíg felépül).

Egyébként tényleg hülye egy neve van, ennyi erővel meg a teherbe esni próbáló nők rendezhetnének spermafakasztó bulit a barátnőikkel :D

Mindenesetre szerintem kérdezd meg a sógornődet, mert nem tudjuk így látatlanba megmondani, hogy gondolja.

2015. dec. 4. 19:21
 56/57 anonim ***** válasza:
39%

Volt neki, mindkét gyerekünknél.

Nekem speciel eszembe sem jutott,hogy ne legyen.

Menjen csak, ünnepeljen. Örültem,hogy örül a gyereknek, baromi jó apa, minden nap jött a kórházba, hozta,amit kértem stb. Miért lennék annyira önző,hogy sajnáljak tőle egy kis bulit?

2015. dec. 4. 22:02
 57/57 anonim ***** válasza:
73%

Nem olvastam végig. A "tejfakasztó" szó szerintem is gusztustalan, kiráz tőle a hideg.

Az nem zavarna, hogy a férjem ünnepel. Berúgni nem tud "szegény", mert egyszerűen nem tolerálja a szervezete az alkoholt.

De még erre nem volt példa, mert most várjuk az első gyerekünket.

21 hkm

2015. dec. 5. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!